ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FTSO’da Legionella Eğitimi Gerçekleştirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi ve Fethiye Çevre Sağlığı Birimi işbirliğinde gerçekleştirilen Legionella Eğitimi’nde katılımcılara, Lejyoner hastalığının nedenleri, bulaşma ve korunma yolları hakkında kapsamlı bilgiler verildi.

Yol yapım çalışmaları devam ediyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ işbirliği ile başlayan kanalizasyon kolektör hattı çalışması nedeni ile 22 metrelik yolun bir kısmı trafiğe kapalı durumda bulunuyor.

Gelinlik ve Damatlık talepleri arttı

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beraber düğünlere hazırlıklar arttı. Yeni evlenecek çiftlerin gelinlik ve damatlık ihtiyaçlarını karşılaması için kısa bir zaman kaldı. Düğünlere kısa vakit kalmasından dolayı Fethiye’de de gelinlik ve damatlık satışları fazlasıyla arttı.

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI SONA ERDİ

Fethiye’deki Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, renkli görüntülere sahne olmuştu. Etkinlikler kapsamında kortej yürüyüşü, halk oyunu gösterileri ve yerleşik yabancıların katıldığı Türk yemekleri yarışmalarının düzenlendiği Türk Mutfağı Haftası son buldu.

Arıkan Ailesinin Acı Günü

Şaban Arıkan’ın babası, Hikmet Selçuk’un kayınpederi Akif Arıkan hayatını kaybetti.

Suriyeli İşçi Cinsel Saldırıdan Tutuklandı

İnşaatta çalıştığı öğrenilen Suriyeli işçi yoldan geçmekte olan bir kadını kolundan tutarak inşaatın içerisine çekmeye çalışarak taciz girişiminde bulundu. Olayı haber alan mahalleli Suriyeli işçiye meydan dayağı attı.

Domuzlar Şehre İndi

Havaların ısınmasından sonra domuzlar şehre inerek yiyecek yemek aramaya başladılar.

Benzin Ve Motorine Yeni Zam Geliyor

Döviz kurlarındaki artışın ardından bu gece motorine ve benzine yeni bir zam gelecek.

Tacize Yeltenen Suriyeliye Meydan Dayağı

İnşaatta çalıştığı öğrenilen Suriyeli işçi yoldan geçmekte olan bir kadını kolundan tutarak inşaatın içerisine çekmeye çalışarak taciz girişiminde bulundu. Olayı haber alan mahalleli Suriyeli işçiye meydan dayağı attı.

Kaymakam Balcı, Küçük Samanlık Koyunda Çevre Temizliği Yaptı

Keep Fethiye Clean/Fethiye’yi Temiz Tut Derneği ve Son Çöp Bükücüler Grubu organizasyonunda, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin katkılarıyla Küçük Samanlık Koyunda çevre temizliği gerçekleştirildi.

Alt Yapı Çalışmalarında Sona Doğru

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları nda sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi’nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi’nde devam ediyor.

Yanıklar’da Yangın Korkuttu

Yanıklar Mahallesi’nde bir evde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangında evin bir odası tamamen yanarken can kaybı olmaması teselli oldu.

FETHİYE’YE GALİBİYETLE DÖNDÜ

Arslan Fight Arena Sporcusu ve Antrenörü Songül Ayten çıkmış olduğu ilk profesyonel boks müsabakasından galip gelmesini bildi.

OKUL YÖNETİMİNDEN KARACA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu Müdürü Ummuhan Eryiğit Sertkaya beraberinde öğretmen ve öğrenciler, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR

Haziran ayına sayılı günler kala hava sıcaklıkları artmaya başladı. Fethiye’de bu hafta sıcaklık 33 dereceye kadar artacak.

PASPATUR ÇARŞISI’NA RAĞBET AZALDI

Fethiye'nin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Paspatur Çarşısı'nda esnaflar dertli. Sezonun tam anlamıyla başlamamasından dolayı sokak geçtiğimiz yıllara göre rağbet az.

Toplam 608 haber.