ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA Haberleri

ANIL PARÇA haberleri, haber editörü ANIL PARÇA tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BENZİNE 1 LİRA 55 KURUŞ İNDİRİM

Brent petrol fiyatlarının 100 dolar seviyesine kadar gerilemesinin ardından benzin grubunda 14 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere litrede1 lira 55 kuruşluk indirim bekleniyor. Şu an için motorin grubunda litre fiyatlarında bir değişiklik gözükmüyor

Babadağ’da Volkan Konak rüzgarı esti

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç, dördüncü gününde Afara Uğur Arslan ve beşinci gününde ise Volkan Konak sahne aldı. Volkan Konak konserine yoğun bir katılım oldu.

KIRAN, “TANITIMDA BİR TAŞLA, BİR KAÇ KUŞ VURDUK”

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliği ve etkinliğin Fethiye olabilecek katkılarını FRT TV mikrofonlarına anlatan Kırtur Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kıran, “Çok kuvvetli geri dönüşler alıyoruz. Öncelikle Fethiye’nin Türkiye’de tanına bilirliğini öne çıkardık. Aslında Fethiye Türkiye’nin her tarafından bilinen bir yer ama biraz uzaklaşmışız reklam eksikliği var. Biz şimdi kendimizi tanıtmak için böyle bir şeye başvuruyorsak dolayısıyla bir taşla birkaç kuş vurmuş olduk desek de öncelikle Fethiye’nin tanına bilirliği olmuş oldu” dedi.

DP’ de bayramlaşma programı

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı dolayısı bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu, eski ilçe başkanlarından Mustafa Toklu ve partililer katıldı. Bunun yanında Millet İttifakı’nın ortağı CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Uludağ katıldı.

Salı Pazarında yoğunluk

Fethiye'nin ve bölgenin en büyük pazaryeri olan Salı Pazarı havaların iyice ısınmaya başlaması ile beraber sadece Fethiyelilerin değil yabancı turistlerinde en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi oldu.

Tekne turları rağbet görüyor

Liman şehri Fethiye’de turizmi yapılan şeylerden biri de tekne turları. Çoğunlukla 12 Adalar güzergâhında yapılan turlara Kurban Bayramı tatili ile rağbet arttı.

Afara Uğur Arslan 1200 metrede sevenleri ile buluştu

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinin birinci gününde Cem Adrian, ikinci gününde Hande Yener, üçüncü gününde Murat Dalkılıç ve dördüncü gününde ise Afara Uğur Arslan sahne aldı. Babadağ teleferik tarafından düzenlenen yaz konserleri kapsamında Ölüdeniz’den 1200 metre yükseklikte sevenleri ile buluşan Afara Uğur Arslan unutulmaz sahnesi ile sevenlerini hayran bıraktı.

CHP’de bayram kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşmaya Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan ve partililer katıldı.

Halk Evi misafirlerini bekliyor

Bayramın gelmesiyle beklenen yoğunluğun oluşmadığını belirten Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı Halk Evi Sorumlusu Zülgarneyn Gök, ‘’Halkımıza ucuz hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Aşırı kalabalık esnafın yüzünü güldürmeye yetmedi

Dünya’nın en güzel tatil yerlerinden biri olan Ölüdeniz ’de 9 günlük bayram tatilinin 2. gününde yerli ve yabancı turistler ile doldu taştı. Çok kalabalık olmasına rağmen Ölüdeniz çarşısı esnafı kalabalığın işlerine yeterince yansımadığını ifade etti.

Club Med 2’yi Kaymakam Balcı karşıladı

Uzun bir aradan sonra Fethiye’ye ilk defa gelen kruvaze tipi Club Med 2 isimli tekneyi Fethiye Kaymakamı Alper Balcı karşıladı. Polis Botu ile gemiye giden Kaymakam Balcı geminin yolcularına ve mürettebatına hoş geldiniz dedi.

Beklenen yoğunluk olmadı

4 günlük Kurban Bayramı tatilinin alınan bakanlar kurulu kararı ile dokuz güne çıkarılmasından sonra yerli turist anlamında büyük bir beklentiye Fethiyeli, esnaflar hayal kırıklığına uğradılar.

Mete’den bayram kutlamasında ülke ve dünya gündemi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenlendi. Parti Binası’nda yapılan bayramlaşmaya Ak parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’de katıldı. İl Başkanı Mete partililer ile bayramlaştı. Kadem Mete’nin bayramlaşma sonrası yaptığı konuşmada, Fethiye ve Muğla ile ilgili konulara değil ülke ve Dünya siyaseti ile ilgili konular üzerine konuşması dikkat çekti.

Seydikemer’de bayramlaşma programı düzenlendi

Seydikemer’de Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı birlik ve beraberlik içinde gerçekleşti. Muğla Vali Yardımcısı ve Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bayram tebriklerini kabul etti.

Kurbanlıklar görücüye çıktı

Kurban Bayramı arifesine girdik. Kurban Bayramı'nda kurbanlık kesmek isteyenler kurban pazarını ziyaret ederek keselerine uygun kurbanlık arıyorlar.

FETHİYE DENİZ POLİSİ YENİ BOTU İLE GÖREVE HAZIR

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Fethiye Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne tahsis işlemi yapılan Şehit Polis Memuru Kadir ERDOĞAN isimli kontrol botu Antalya ili Ares firmasından teslim alınarak Deniz Polisi kaptan ve gemicilerine teslim edildi.

Toplam 608 haber.