Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bakan Eroğlu Referandum İçin Destek İstedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde 26 milyon lira değerindeki 3 tesisin temel atma törenine katıldı. Muğla programına Seydikemer’den başlayan Bakan Veysel Eroğlu, ilk olarak Seydikemer Belediyesi’ni ziyaret etti.

“Tartışmaya, Münakaşa Etmeye Hakkımız Yok”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2014-2015-2016 yıllarını değerlendirdiği, 2017 yılında planlanan çalışmalar ve yatırımlarla ilgili basın bilgilendirme toplantısında, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Ölüdeniz Kooperatifi “Ulaşımda Dönüşüme” Katıldı.

SS.22 Nolu Ölüdeniz, Ovacık ve Kayaköy Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Ulaşımda dönüşüm kapsamında yeni araçlarını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle tanıttı.

Çalındığını Bir Ay Sonra Farketti

Çalış’ta meydana gelen hırsızlık olayı herkesi şaşkına çevirdi. 55 odalı bir otelde meydana gelen olayda otel odalarındaki 51 adet televizyon kimsenin ruhu duymadan çalındı. Fethiye Çalış’ta bir otelde meydana gelen hırsızlık olayında 51 tane televizyon çalındı.

Galatasaraylı İş Adamlarından Örnek Davranış

Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Ekrem Çalık’ı ziyaret etti. Ziyarette dernek üyeleri Kaymakam Çalık’tan kendilerine uygun bir yer gösterilmesi halinde basketbol sahası yapmak istediklerini belirttiler.

Fotoğrafçılardan Esnaf Odasına Ziyaret

Fethiye’de dernekleşme aşamasında olan bazı fotoğraf stüdyo sahipleri Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret ettiler. Fethiye’deki Maliye’ye kayıtlı profesyonel fotoğrafçılar korsan fotoğrafçılığın önlenmesi için Başkan Soydemir’den destek istediler.

Fethiye Beşiktaş Futbol Okulu Açıldı

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından Fethiye Beşiktaş Futbol okulu açıldı. Dün düzenlenen sözleşme töreni ile Fethiye Beşiktaş Futbol Okulu teknik direktörlüğüne Bahtiyar Baranlıoğlu getirildi. Düzenlenen töreninde Bahtiyar Baranlıoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Osmanlı Ocakları’ndan FGD’ye Ziyaret

Osmanlı Ocakları Fethiye Şube Başkanı Ali Yücel ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Gazeteciler Derneği’ne ziyarette bulundular.

“2017 YILINDA FETHİYE’YE 89 MİLYON TL YATIRIM YAPILACAK”

Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından Muğla’nın ilçelerinde düzenlemekte olan basın bilgilendirme toplantısı Fethiye’de düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; 2016 yılında yapılan hizmetler ile 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Muğla genelinin yanı sıra Fethiye ve Seydikemer ilçelerine Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan yatırımları anlatarak, adeta hesap verdi…

“Çiftçilerimizin Ve Üreticilerimizin Sorunlarını İlettik”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından Ankara’da düzenlenen Ege Bölgesi Ziraat Odaları başkanlarının toplantısına katılan Fethiye Ziraat Odası başkanı Kenan Karayiğit gazetemiz muhabirine açıklamada bulundu.

Kahvaltı Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği eski ve yeni yönetimleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler. Kahvaltı etkinliğine okul idaresi de katıldı. Önallar Köy Sofrasında gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde; gelecek dönem yapılacak olan etkinlikler planlandı…

Arıcan Sanayi’de Bulunan Üyeleri Ziyaret Etti

Fethiye Sanayi Sitesinde ziyaretlerde bulunan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Akif Arıcan, sanayi sitesinde güvenlik sorunu başta olmak üzere üyelerin ticari ve ekonomik sorunlarını dinledi.

Ftso Üyelerine Uygun Faiz Ve Vade İmkânı

2016 yılının Aralık ayında başlayan KOBİ Nefes Kredisi devam ediyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 1 milyon lira ile finanse edilen KOBİ Nefes projesinde FTSO üyeleri toplamda 14 milyon Türk Lirasına olan kredi likiditesinden 100 bin TL’ye kadar, yıllık 9,90; aylık da 0,83 oranında faizle 1 yıl vadeli kredi kullanabilecek.

Kardelen Korosundan Türk Sanat Müziği Konseri

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye şubesi bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Kardelen Korosu FBKM kuruluş etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Fethiye’de Fotoğrafçılar Dernekleşiyor

Fethiye’nin ilk ve en eski fotoğraf stüdyosu Foto Kandiye’nin sahibi Şükrü Gürel öncülüğünde Fethiye’deki fotoğrafçılar dernekleşiyor. Uzun yıllardır kayıt dışı fotoğrafçılarla mücadele eden Şükrü Gürel; gazeteniz muhabirine açıklamada bulundu.

Fethiye Ziraat Odasından Ziyaret

Muğla Emniyet Müdür yardımcılığından; Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Yapalıal’a; Fethiye Ziraat Odası yönetimi hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.