Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Uyuşturucu Satıcısı Yol Kontrolünde Yakalandı

Bodrum İlçe jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Kızılağaç yol kontrol noktasında yapılan uygulama sırasında hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.E. isimli şahıs yakalandı.

Fethiyespor, Orduspor 1967 Maçına Hazırlanıyor

Fethiyespor, Orduspor 1967 karşılaşmasının hazırlıklarına Teknik Direktör Selahattin Dinçel yönetiminde hız kesmeden devam ediyor.

Ortaca Belediyesi’nden Kdv Denetimi

Ortaca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri; temel gıda ürünlerinde yüzde 8’lik KDV oranının yüzde 1’e düşürülmesi sonucu yeni fiyatların ürünlere yansıyıp yansımadığını kontrol etmek üzere ilçe sınırlarında bulunan marketleri denetledi.

Milli Eğitim Ve Belediye’den İşbirliği

Dalaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye arasında yapılan işbirliği kapsamında DABEL A.Ş bünyesinde çalışan personeller belge almak için okullara kayıt edildi. Öğrenciler eğitimleri sonunda başarılı olmaları halinde ustalık belgesi almaya hak kazanacaklar.

Akut Ekipleri Aldıkları Eğitimlerle Doğal Afetlere Hazır

AKUT Arama Kurtarma Derneği, ülke genelinde yaşanabilecek her türlü doğal afete karşı hazır olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fethiyespor kötü gidişata 'dur' dedi

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 23. hafta karşılaşmasında ligin son sırasında bulunan Karabükspor ile karşılaştı. 4 maçtır kazanamayan lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Burak Başkaya, Talha Mayhoş ve Ali Han Tuncer’in golleri ile 0-3 kazanmasını bildi.

Bocce Muğla İl Birinciliği Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Bocce İl Birinciliği Müsabakaları Muğla Atatürk Stadında yapıldı.

2020 Patara Yılında Dev Organizasyon

Seydikemer’in komşu ilçesi Kaş’ta bulunan Patara, Seydikemer Belediyesi ve Kaş Belediyesi’nin destekleriyle Patara 2020 Gran Fondo Bisiklet yarışı düzenlenecek. Patara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2020 yılını “Patara Yılı” ilan etmesinin ardından Türkiye ve Dünya gündemine oturdu. Seydikemer’in de turizmine katkı sağlanması beklenen “Patara Yılı” vatandaşları heyecanlandırıyor. Patara 2020 Gran Fondo Bisiklet Yarış Koordinatörü Hazar Yaka, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

CARETTA CARETTALAR BAKAN YARDIMCISI TARAFINDAN DENİZE BIRAKILDI

Muğla'nın Ortaca ilçesinin dünyaca ünlü İztuzu Kumsalı'nda bulunan Deniz Kaplumbağası Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde (DEKAMER) tedavileri tamamlanan 4 caretta caretta kaplumbağa, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar ile AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Gökcan tarafından denize bırakıldı. Bakan Yardımcısı Birpınar yaptığı açıklamada “ Caretta Caretta Kaplumbağalarını Akdeniz’de en iyi koruyan ülkeyiz” ifadelerini kullandı.

TGK 21. BAŞKANLAR KURULU VİDEO KONFERANSTA BULUŞTU

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 21. Başkanlar Kurulu Toplantısı, video konferans ortamında gerçekleştirildi. Türkiye genelinde 8 gazeteciler federasyonu ile 77 gazeteciler cemiyeti başkan ve temsilcisinin katıldığı TGK Başkanlar Kurulu toplantısında, basın/medya sektöründeki son gelişmeler, koronavirüsün sektöre etkileri, gazetecilerin yıpranma hakkı, gazetelerin dağıtım sorunu ile diğer sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

Kaymakam Fırat’tan FETOB’a iade-i ziyaret

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, iade-i ziyaretleri kapsamında Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal’ı ziyaret etti. Kaymakam Fırat, “Fırsat buldukça bizler de iade-i ziyaretlerde bulunuyoruz. Turizm bölgemizin atan kalbi. Bunu kabul etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Seydikemer’de Sağlık İçin Hepimiz İçin Sloganıyla Denetim Yapıldı

Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent ve Gizlikent Şelalesinde, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde Seydikemer Kaymakamı Ahmet Güneri, esnaf ve vatandaşlara maske dağıtıp, kurallara uyulmasını istedi.

MUÇEV İddialara Cevap Verdi; ‘Gerçek Dışı’

Ege ve Akdeniz sahillerindeki koyların ihalesiz olarak verildiği iddialarının gerçek dışı olduğu açıklandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, sahil ve koyların işletme haklarının ihalesiz olarak Muğla Çevre Koruma Vakfı’na (MUÇEV) verildiği iddialarını gerçek dışı olarak değerlendirdi.

Fethiyeli Üreticiler “Şifa Bahçesi” Oluşturdu

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, alternatif ürün yetiştirmek isteyen üreticilere destek veriyor. Anavatanı Paraguay olan genellikle Çin, Hindistan ve Güney Amerika’da yetiştirilen STEVİA (şeker otu) Fethiye’de de yetiştirilmeye başlandı. Hiçbir yan etkisinin olmadığı şeker otur, bilimsel çalışma verilerine göre bilinen şekere alternatif ve şekerin kullanıldığı tüm alanlarda kullanılan sağlıklı bir şeker kaynağı.

Genç Ofiste sona yaklaşılıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında 2020 Yılı Şubat ayında Taslak Protokolü imzalanan Genç Ofis’te sona yaklaşılıyor.

Eryılmaz YİKOB başkanlığına atandı

Fethiyeli Muhsin Eryılmaz İçişleri Bakanlığı Müşavirliği ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na (YİKOB) atandı.

Toplam 681 haber.