Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

KARACA’YA SPORCULARDAN ‘TEŞEKKÜR’ PLAKETİ

Fethiye Arena Boks Kulübü, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Ziyarette sporculara destekten dolayı Karaca’ya plaket verildi.

KARADERE İLKOKULU KÜTÜPHANESİNE KAVUŞTU

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Türkiye genelinde yürüttüğü ‘Kütüphanesiz Okul Kalmasın’ projesi kapsamında Karadere İlkokulu’nda kütüphane açılışı gerçekleşti.

ÖĞRETMENLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri’nin oynadıkları Benim Güzel Pabuçlarım adlı tiyatro oyunu 27 Mart’ta izleyicileri ile buluşacak. Oyun 28 Mart tarihinde de 2. Kez sahnelenecek.

BELEDİYE, DOC POLİKLİNİĞİ İLE ANLAŞMA YAPTI

Fethiye Belediyesi, DOC Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile belediye çalışanları ve birinci derece yakınlarına yüzde 20 indirim anlaşması yaptı.

ÖZEL FETHİYE’DE 22 MART DÜNYA SU GÜNÜ KUTLANDI

Su, bireylerin en temel gereksinimi olma ve başlıca ekonomik faaliyetlere kaynaklık etme özelliği ile ulusların devamlılığı için yaşamsal bir kaynaktır. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, 1992 yılında Rio de Janerio'da düzenlenen Birleşmiş Milletler Çevre ve Kalkınma Konferansı'nda dünyada suyun giderek artan öneminden dolayı her yıl 22 Mart gününün “Dünya Su Günü” olarak kutlanmasına karar verilmiştir.

FTSO’DAN ÖĞRENCİLERE RUSÇA DİL EĞİTİMİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), yeme içme sektörüne nitelikli çalışan kazandırmak amacıyla, Şefika Pekin Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 35 kız öğrenciye Rusça dil eğitimi veriyor. Kursu ziyaret eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, yoğun ders programlarının arasında Rusça öğrenmek isteyen öğrencileri tebrik ederek “Biz sizler için elimizden gelen katkıyı yapmaya çalıştık. Sizlerden de Rusçayı öğretmek için gayret göstermenizi istiyoruz. Bu gayretinizin karşılığını ilerleyen yıllarda alacağınızdan emin olun.” dedi.

KARDEŞLİK PROJESİ “ANADOLUYUZ BİZ” MUĞLA’DA

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulanan AnadoluyuzBiz Projesi kapsamında 17 Mart 2022 Perşembe günü Konya’dan Muğla’ya gelen 42 kişilik kız kafilesi 4 günlük programın ardından Pazar günü ilimizden ayrıldı.

BELEDİYESPOR, AKHİSAR DEPLASMANINDA

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, deplasmanda Akhisar Belediye’nin konuğu olacak.

MAKAMINI, DOWN SENDROMLU NİYAZİ’YE BIRAKTI

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi Engelsiz Masası düzenlediği etkinlik ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve belediye birim amirlerine rengarenk zarflar hediye edildi. Down Kafe’nin sevilen siması Niyazi Terzioğlu da ziyarete katılım sağladı. Karaca başkanlık koltuğunu Niyazi’ye teslim etti.

2. AMATÖR'DE 5. HAFTA TAMAMLANDI

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan toplamda 10 hafta sürecek olan Muğla 2. Amatör Küme'de 5. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

SADET KANSIZ “PARALAR NEREDE?”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız iktidarın ekonomi politikalarına yönelik eleştirilerde bulundu. Sadet Kansız “Otoyolları, hastaneleri, Havalimanları, köprüleri devlet kasasından bir kuruş çıkmadan yaptığını söyleyen iktidar özelleştirdiği kamu kurumlarını, sattığı fabrikaların paralarını, vatandaşın ödediği vergileri ne yaptı. Hazinesinde para kalmayan devletimizin paralarını ne yaptınız. Paralar nerede?” dedi.

1 saatte 3 yangın

Fethiye’de 1 saatte 3 evde yangın meydana geldi. Baca, ısıtıcı ve elektrikten meydana gelen yangınların hiçbirinde can kaybı olmadı.

METEOROLOJİ’DEN ÇİFTÇİYE KÖTÜ HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü’nden alınan son tahminlere göre bu akşam saatlerinden itibaren 22 Mart tarihine kadar hava sıcaklıklarının akşam ve gece saatlerinde 0 ila -2 derecelere kadar düşeceği belirtildi.

SAHTE JANDARMA KAÇAMADI

Yatağan’da kendisini Jandarma olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran şahıslar Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timi tarafından yapılan detaylı araştırmalar sonucunda Denizli ilinde yapılan operasyonlar ile yakalandı.

ÖZEL FETHİYE’DE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YILI COŞKUSU

Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Özel Fethiye Eğitim Kurumları bahçesinde gerçekleştirilen programla coşkulu bir şekilde kutlandı.

SADET KANSIZ “ÇANAKKALE SAVAŞI TÜRK MİLLETİ’NİN VATAN SEVGİSİNİ TÜM DÜNYA’YA GÖSTERMİŞTİR”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Bağımsızlığımızın sembollerinden biri olan Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıldönümü kutlu olsun. Bu zafer kazanılırken başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere hiç düşünmeden canlarını veren tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

Toplam 681 haber.