Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mazot 20 lirayı aştı

Akaryakıta gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Son yapılan zammın ardından mazot 20 lirayı aştı.

Menteşe Belediyesi’den Çocuklara Kar Sürprizi

Menteşe'de yüksek kesimlerde etkili olan karın kent merkezine yağmaması üzerine Menteşe Belediyesi kamyonla kar getirerek çocuklara sürpriz yaptı. Bir kamyon dolusu kar Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu bahçesine bırakıldı. Çocuklar okul bahçesine dökülen karla doyasıya eğlendi.

Fethiye Turizm Konseyi Toplantısında Muğla’da Sağlık Turizmi Ve Rusya-Ukrayna Savaşı Konuşuldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, Muğla’da sağlık turizmi alt yapısı ile Rusya-Ukrayna Savaşı’nın bölgemize etkileri değerlendirildi. Savaşın biran önce son bulmasını dileyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Rusya ve Ukrayna bölgemizin hem turizmi, hem de ticareti açısından büyük öneme sahip iki ülke. Geçen yıl Babadağ’da tüm zamanların yamaç paraşütü uçuş rekorunu, yerli tatilcilerimizin ardından Ukraynalı ve Rus turistlerimizin katkısıyla kırdık. Umuyoruz ki savaş biran önce son bulur. Dünyanın hiçbir noktasında savaşlar, bombalardan saklanmaya çalışan çocuklar ve insanlar görmek istemiyoruz.” dedi.

Karaca’ya STK’lardan ziyaretler

Mali Müşavirler Muhasebe Haftası dolayısıyla Fethiye Mali Müşavirler Odası, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Aynı zamanda Tekne Aşçıları Derneği Başkanı Taner Kökten ve ekibi, derneğe verilen desteklerden dolayı Karaca’ya plaket takdim etti.

Fethiye Belediyespor Galibiyet İçin Mersin’de

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor 22. Hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyespor’a konuk oluyor.

Abaküs Türkiye’nin Bilişim Kaynağı

2015 yılında yayın hayatına başlayan Abaküs Kitap, okuma yazmaya yeni başlayan çocuktan üniversite düzeyine uzanan bir yelpazede farklı konularda nitelikli yayınlara imza atmaya devam ediyor.

Seydikemer Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Yoğun Geçti

Seydikemer Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Başkanlığında toplandı.

Seydikemer’de İki Farklı Tiyatro Oyunu Öğrencilerle Buluştu

Seydikemer Belediyesi’nin katkılarıyla öğrencilerin izlemesi için düzenlenen ‘Karagöz ile Hacivat’ ve ‘Arkadaşım Ben Geldim’ adlı tiyatro oyunları, izleyicileri kahkahaya boğdu.

Add’den Savaşa Tepki

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Ukrayna-Rusya Savaşı’na dair basın açıklaması yapıldı.Yapılan açıklamada “Filler tepişirken ezilen çimen olmamanın yolunu Atatürk’ün yüz yıl önce gösterdiğini hiç unutmamamız, başka rehber, farklı yol aramanın beyhude ve çarenin YENİDEN KEMALİST CUMHURİYET olduğunu görmemiz gerektiğini de ekliyor” denildi.

Menteşe Belediyesi, Yerel Ürünlerini Görücüye Çıkardı

Menteşe Belediyesi Bodrum ve İzmir’de katıldığı Tohum Takas şenliklerinde yerel ürünlerini ziyaretçilere tanıttı. Zeytinyağından, ata tohumlarına kadar tamamen kendi imkânları ile ürettikleri ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunan Menteşe Belediyesi açtığı stant ile yerli üreticiler ile de buluştu. Menteşe Belediyesi katılım sağladığı Bodrum ve İzmir’deki Tohum Takas Şenliklerinde kendi ürettiği zeytinyağ ve ata tohumları ile Yerkesik Kırsal Kalkınma Kooperatifinin yerel ürünlerini tanıttı. Şenliğe katılım sağlayanların yoğun ilgisini gören Menteşe Belediyesi’nin standını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ile çok sayıda üretici ziyaret etti.

KARACA’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Küçükler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Küçük Erkekler Futbol İl Birincisi Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu oldu. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği Müsabakaları Kötekli Futbol Sahasında yapıldı.

Kamyon Dağa Çarptı: 1 Yaralı

Ölüdeniz Mahallesi Ölüdeniz Caddesi üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeni ile kamyonun dağa çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü Hilmi Akmeşe yaralandı.

Fethiye Ülkü Ocakları, Ülkücü Şehidin Anısını Yaşatıyor

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı, 21 Haziran 1980'de şehit edilen Fethiyeli Ülkücü Şehit Sadettin Dirgen'in anısını yaşatıyor.

Sahte İçkileri Satamadan Yakalandı

Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce yapılan saha çalışmalarında sahte içki ve doldurulmuş Makaron temin edilip satıldığı yönünde alınan bilgilere istinaden yapılan operasyonda bir şahıs yakalandı.

Uyuşturucu Tacirleri Yakalandı

Muğla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan saha çalışmalarında elde edilen bilgiler doğrultusunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınan A.A ve İ. isimli şahıs evlerinden çıkarken yakalandı.

Toplam 681 haber.