Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FETHİYE BELEDİYESPOR’DAN MAÇA DAVET

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin bitimine sadece 6 hafta kaldı. Ligin 24 haftası geride kalırken, Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ve play off oynayacak takımlar henüz netleşmedi. Sadece bu sezon hiç galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor’un küme düşmesi kesinleşirken, birkaç takım alt lige gitme endişesi taşıyor.

AKUT’TAN DEPREM SEMİNERİ

AKUT Fethiye Ekibi ve Fethiye Belediyesi işbirliğinde ‘ Deprem Bilinçlendirme Semineri’ düzenlendi.

ÇANKAYA FK KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 2 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Çankaya FK karşılaşmasının hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

BİR KÖPEK DAHA ZEHİRLENEREK KATLEDİLDİ!

Muğla'nın Fethiye ilçesi Yanıklar Mahallesinde Arda Çetin, dün akşam saatlerinde evinin bahçesinde beslediği Asuman isimli köpeğinin bahçesine atılan zehirli yiyecek ile zehirlendiğini iddia etti. Vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi

ORTACA BELEDİYESPOR BAL LİGİ YOLUNDA

2021-2022 Muğla Bölgesi Süper Amatör Lig Yükselme Grubu Şampiyonu Ortaca Belediyespor oldu. Geçtiğimiz sezonda BAL’da oynama hakkı olmasına rağmen lige katılmayan ve Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ortaca Belediyespor bu sezon yeniden BAL Ligi’ne yükselme yolunda bir engeli daha aştı.

FETHİYESPOR, ÇANKAYA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 2 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'te, Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı'nda oynayacağı Çanyaka FK maçına hazırlanıyor.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ’NDE 24. HAFTA GERİDE KALDI

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 24. haftası geride kalırken, Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ve play off oynayacak takımlar belirsizliğini koruyor. 24 haftada galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor’un küme düşmesi garantilenirken, bitime 6 hafta kala alt lige gidecek ikinci takımın kim olacağı netleşmedi.

FTSO’DAN ŞEHİR ER ADNAN ERGEN İLKOKULU’NA KİTAP DESTEĞİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) çalışanları ve yöneticileri tarafından, Seydikemer’in Eşen Mahallesi’ndeki Şehit Er Adnan Ergen İlkokulu’na kütüphane kurulması için toplanan kitaplar, Okul Müdürü Sevcan Kel’e teslim edildi.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR

Fethiye Kaymakamlığı’nın idaresinde ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen ‘’Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’’ şampiyonu belli oldu. Final karşılaşmasında saat 19.30’da Çamköy ile Karaçulha Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Çamköy 2-0 kazanarak şampiyon oldu. 3.’lük maçı ise 18.30’da Eldirek ile Ölüdeniz arasında oynandı. Mücadeleyi Eldirek penaltılarda 5-4 kazanarak turnuvanın 3. oldu.

MUĞLA ODALARI VE BORSA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

Muğla Borsa ve Odaları Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları Ortak İstişare Toplantısı’nda bir araya gelerek oda üyelerinin son dönemde yaşadıkları sorun ve talepleri görüştü. Özellikle son dönemde ekonomide yaşanan olumsuz gelişmeler karşısında üye işletmelerin ihtiyaç duyduğu destekler değerlendirildi.

BELCEKIZ’DA ÇALIŞMALAR YENİ SEZONA KALDI

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı İşletmecisi Kıyı Sahil Turizm Ltd.Şti. Belcekız Plajı’nı yeni yüzüyle sezona hazırlamak için çalışmalarına başlamıştı. Yapılması planlanan çalışmaların yaz sezonuna yetişmeyeceği düşünüldüğünden dolayı yapılacak olan çalışmalar 1 Kasım’dan itibaren başlayacak.

NURETTİN “MÜCADELEMİZE DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ”

Lacivert beyazlılar seyircisi önünde oynadığı Karbel Karaköprü Belediyespor karşılaşmasını 1-0 kaybetti. Alınan mağlubiyetin ardından Fethiyespor’lu futbolcu Nurettin Çakır ile Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Besim Durmuş açıklamalarda bulundu

'İnlice Plajı halkındır. Halkın kalmalı'

Göcek ve Dalaman koylarında mapa ve şamandıra yapılması, işletilmesi ile ilgili olarak yapılan ihalelerin ardından İnlice Koyu’nun da özelleştirileceği duyumunu alan Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar İnlice Koyu’nda bir araya gelerek basın açıklaması yaptılar.

Jandarma ve Zabıta'dan ortak kurtarma operasyonu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kayalıktaki çukur içerisinde mahsur kalan keçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Turizm Derneği’nden Vali’ye ziyaret

Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette turizmden kaçak yapılaşmaya ve çevre kirliliğine kadar bir çok konu konuşuldu.

SEYDİKEMER’DE 2. AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI DÜZENLENDİ

Seydikemer’de bu yıl 2’ncisi düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na katılım yoğun oldu. 96 öğrencinin gün boyu kıyasıya mücadele ettiği Turnuva İlkokullarda 5, Ortaokullarda 5 kategoride düzenlendi.

Toplam 681 haber.