Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AFET GÖNÜLLÜLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Mahalle Afet Gönüllüleri işbirliğinde gerçekleştirilen afet bilinçlendirme eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda Mahalle Afet Gönüllüleri ekiplerince 36 Saatlik Hafif Arama Kurtarma eğitimlerinin tamamlanmasının ardından, Fethiye Belediyesi Jeoloji Mühendisi Serhat Karagöz tarafından gönüllülere sertifika takdim edildi.

FETHİYE BELEDİYESİ SAĞLIK EMEKÇİLERİNİ UNUTMADI!

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene koronavirüs salgınında hayatını kaybeden sağlık çalışanları için ‘Saygı Anıtı’ yapılmıştı. 14 Mart Tıp Bayramı olması nedeniyle Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, saygı anıtına giderek, vefat eden sağlık emekçilerinin isimlerinin yazılı olduğu plakaları anıta çaktı ve ‘onları unutmayacağız’ dedi.

FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN İHRACAT EĞİTİMİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından gerçekleştirilen ‘İhracatta Başarılı Pazarlama ve Satış Becerileri Eğitimi’nde, işletmelerin dış ticaret hedefleri, ihracatta başarı elde etmek için gerekli alt yapı imkânlarının incelenmesi ve durum analizi konuları işlendi. Eğitimde ayrıca Fethiye ve Seydikemer’den ihraç edilen ürünlerin pazar araştırması ile yeni pazar ve müşteri bulma tekniklerine uygulamalı olarak değinildi.

KANSIZ “SAĞLIKÇILARA BAYRAMI ZEHİR ETTİLER”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile basın açıklaması yaptı. Sadet Kansız yaptığı açıklamada tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlarken iktidarın her alanda olduğu gibi sağlık alanında da yanlış politikaları yüzünden sağlık çalışanlarına bayramlarını zehir ettiğini belirtti.

Başkan Otgöz 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tüm hekim ve sağlık çalışanlarının günlerini kutladı.

Fethiye Belediyespor’dan kritik galibiyet

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor evinde ligin üst sıralarında bulunan Bornova Belediyespor’u konuk etti. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 97-89 kazanarak önemli bir galibiyet aldı.

Mobilya mağazasının deposunda çıkan yangın korkuttu

Zincirlikavak Mevkiinde bulunan bir mobilya mağazasının deposunda çıkan yangın korkuttu. İtfaiyenin erken müdahalesi ile alevlerin mağazaya sıçraması önlendi.

Başkan Otgöz İstiklal Marşı’nın Kabulünün 101. Yılını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşı’nın Kabulünün 101. Yılını kutlayarak, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u andı.

Ticaret Odalarından Maden Açıklaması

Muğla İl Geneli’nde bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları 1 Mart 2022 tarihli ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı kaynaklı ‘Maden Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile ilgili endişelerini dile getiren ortak basın açıklaması yayınladılar.

Atık Malzemelerden Kütüphane Yaptılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" ve “Sıfır Atık” projeleri kapsamında, Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ‘Sıfır Atık Kütüphanesi’ açılışı gerçekleştirildi.

Saadet Partisi’nden Kınama!

Saadet Partisi Kadın Kolları Muğla İl Başkanı Saliha Güzel tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un Ankara’da yapılacak olan görüşmelerine dair bir basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklama ile İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un ülkemize davet edilişi kınandı.

ÖZDEMİR AYDIN’DA BULUNDU

Fethiye'ye bağlı Esenköy Mahallesinde yaşayan ve kendisinden haber alınamayan Zekai Özdemir Aydın’da bulundu.

Ftso Yönetiminden, Dünya Emekçi Kadınlar Günü Ziyaretleri

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şevket Süreyya Gürol, Emre Başaran ile Ramazan Dim, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Fethiye’nin kadın yöneticilerini ziyaret etti. Başkan Çıralı ve Yönetim Kurulu üyeleri, çiçek ve kitap hediye ettiği kadın yöneticilerin günlerini kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Fethiyespor, Ceyhan Karşılaşmasına Hazır

TFF 3.Lig 3.Grupta yer alan Fethiyespor, mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı Ceyhanspor karşılaşmasının hazırlıklarını son yaptığı antrenmanla tamamladı.

İçme Suyu Hatları Yenileniyor

Fethiye ‘de 10 Milyon TL’ye mal olacak yatırım kapsamında İnönü bulvarında kazı ve imalar çalışmaları tamamlanırken, abone bağlantılarına geçildi. Çalışmalar kapsamında Atatürk ve Çarşı Caddesi ile bazı sokaklarda içme suyu hatları da yenilenecek.Çalışmaların tamamlanmasının ardından bu alanlarda Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Başkan Otgöz; “Kadınlar Bizim Baş Tacımızdır”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Toplam 681 haber.