Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Erbay, “Yerel basın büyük öneme sahip”

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Burak Erbay, SED Medya’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yerel basının önemine vurgu yapan Erbay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutladı.

Kaymakam Şahiner Muhtarları Dinledi

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, 41 mahalle muhtarı ile toplantıda bir araya geldi. Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan organizasyonda muhtarların önemli bir görev yaptığını vurgulayan Şahiner, “Muhtarlarımızdan her konuda destek bekliyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

GİRGİN, “KIZIMIN CENAZESİNE DE KATILAMADIK”

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 1 kişinin ölümü ve 9 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasına sebebiyet verdiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan sürücü Ali Ö. için 1 kişinin ölümüne 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu gerekçesi ile 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Duruşmada sürücü Ali Ö.’ nün yakınları olan yaralılardan 3 kişi sanıktan şikayetçi olmadıklarını belirtirken mahkemeye koltuk değnekleri ile gelen Girgin ailesi acı olayı bir kez daha yaşayıp ifade sırasında gözyaşlarını tutamadı. Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir süre önce iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 9 kişi yaralanırken ağır yaralılardan Fethiye İmam hatip Fen ve sosyal bilimler lisesi Proje Okulu lise ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Güler Beyza Girgin kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Yağışlı Hava Kazaya Neden Oldu 2 Yaralı FETHİYEDE KAZA 2 YARALI

Fethiye’de geceleyin meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazaya yağışlı havanın neden olduğu belirtildi. Yoldaki su birikintisi ve yağışlı havanın neden olduğu kazada refüje çarpan otomobil ters devrildi.

Dart Şampiyonasında İl Birincisi Oldular

Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dart takımı, genç erkekler ve genç kızlarda il birincisi oldu.

Seydikemer, Avustralya'daki Yangın Felaketine Sessiz Kalmadı

Seydikemer Belediyesi, Avustralya’da 500 milyon canlının hayatını kaybettiği 5.5 milyon hektarın üzerinde Yeşil Alanın yandığı felaket karşısında sessiz kalmadı. Seydikemer Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Belediye olarak küresel ısınma ve çevre kirliliği sorunların çözüm noktasında her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Attığın Fidan Olsun!

Türkiye Basketbol Ligi takımları arasında başlayan ‘Attığın Fidan Olsun’ kampanyasına Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımından da önemli bir destek geldi.

Muhtar Gizli Yardım İstedi

Fethiye’de bulunan Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli, bölgede çok fazla hırsızlık olayının yaşandığını ileri sürerek; yetkililerden yardım istedi. Gizli, “Bölgemizde büyük oranda hırsızlık olayları olmaktadır. Çiftçilerimizin tulumbasından tutun da metal eşyasına kadar ne varsa hepsinin çalığındı bildirildi. Yaşadığımız çevrede Suriyelilerin çok yoğun olmasından dolayı plakasız motor sayısında da artış gözlemlenmektedir” dedi.

Başkan Otgöz Seydikemer'li Sporcuları Ödüllendirdi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz dereceye giren sporculara altın takarak plaket takdim etti. Türkiye Motosiklet Federasyonu 2019 Enduro Şampiyonasında Seydikemer’li sporcular 6 branş toplam 44 kategoride düzenlenen Türkiye şampiyonalarında yarıştı. Dereceye giren E-3 sınıfı 2’incisi Cemil Yurt, GP sınıfı 3’üncüsü, Usta Sınıfı 2’incisi, E-1 sınıfı 2’incisi Gökhan Kart ve EC sınıfı 2’incisi Şuhayip Demirkıran’ı altın takarak ödüllendirdi ve sporculara plaket takdim etti.

8 göçmenin öldüğü tekne faciasının baş şüphelisi Yurt Dışına Kaçarken Yakalandı

Fethiye açıklarında düzensiz göçmenlerin bulunduğu teknenin batması sonucu 8 kişinin hayatını kaybettiği olayın baş şüphelisi, Kosova’ya kaçmak isterken Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandı.

Karaca, “37 Milyon Borç Ödedik!”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin tarihi Balık Pazarı’nda esnaflarla bir araya geldi. İlginin yoğun olduğu toplantı öncesinde Başkan Karaca, balık pazarındaki tüm esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Karaca’ya halkın ilgisi yoğun olurken, Fethiye Belediyesi’ne rahatça girip çıktıklarını, başkanla görüşebildikleri için teşekkür ettiler. Tarihi Balık Pazarı Çarşısında vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen Karaca; “9 aydır Fethiye Belediyesi’nde sistemle uğraşıyoruz. Diğer taraftan vermiş olduğumuz sözler gereği birçok mahallede sosyal tesislerimizi yaptık, yolların açılması, asfaltlanması, Tuzla Mahallesi, Kesikkapı, Foça Mahallesi gibi yerlerde alt yapı çalışmalarının yanı sıra elektrik tellerinin yeraltına alınması gibi hizmetlerimiz devam ediyor. Pazaryerlerini üstlerini GES (Güneş Elektrik Sistemi) projesiyle kapatacağız. Bizim kavga lüksümüz yok, hem Ankara, hem Büyükşehir Belediyesi ile iyi ilişkiler kurarak hizmet yapacağız.”

Tedbirler Kaza Sayısını Azalttı

Fethiye’de İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin aldığı tedbirlerle kaza sayıları azalırken, ekiplerin gece gündüz çalışmaları ile bir önceki yıla oranla 2 kat ceza uygulaması yapıldı. 2018 yılında 4 milyon 212 bin 670 TL para cezası yazılırken, 2019 yılında bu rakam 8 milyon 714 bin 115 TL’ye yükseldi. Yaralamalı kaza sayısı 921’dem 892’ye düşerken, ölümlü kaza sayısı geçen yıl olduğu gibi yine 4’te kaldı.

Soydemir’den SED Medya’ya teşekkür ziyareti

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir beraberinde Başkan Yardımcısı Veli Uysal ile birlikte, SED Medya’yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Soydemir; Finans Müdürü Ersin Dal, Haber Müdürü Erdoğan Cankuş ve Program Yapımcısı Gülyüz Yurdagül Sırt ile bir süre sohbet etti.

Fethiye’de Dedektörlü Altın Avcıları İş Başında

Fethiye’de son günlerde etkili olan yağışlı havaların ardından ilçedeki plajlarda ellerinde dedektörlerle yazın turistlerin düşürdüğü küpe ve ziynet eşyaları ile bozuk para arayan vatandaşlarla doldu. Plaj avcıları, yazın turistler tarafından düşürülen değerli eşyaları bulabilmek için Çalış ve Ölüdeniz plajlarında dedektörlerle arama yapıyor. Dünyanın sayılı plajları arasında gösterilen Çalış ve Ölüdeniz plajları her yaz yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlarken; düşürülen ziynet ve madeni paralar dedektörler ile ekonomiye kazandırılıyor. 30 yıldır Fethiye’de yaşayan motosiklet kiralama işi ile uğraşan Cenk Akın, “Yaz mevsiminde plajlarda düşürülen başta yüzük ve küpe olmak üzere madeni paraları ekonomiye kazandırıyoruz. Kış mevsiminde haftada 3-5 bin TL kazanıyoruz. Biz defineci değiliz. Amatör plaj temizleyicileriyiz. Bu arada pek çok içecek teneke kutu ve kapaklarını da çıkarıp, çevreye hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

FETHİYESPOR 2.YARI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor 2. yarı hazırlıklarını Fethiye’de sürdürürken lacivert beyazlılar cumartesi günü (bugün) Muğla Atatürk stadında Muğlaspor ile özel bir karşılaşma oynayacak. Fethiyespor’un Nazilli Belediyespor’dan kadrosuna kattığı Burak Özbakır’ın da ilk 11’ de çıkmasının beklendiği özel maçta Teknik Direktör Mustafa Ceviz tüm futbolculara yer verecek. Teknik Direktör Mustafa Ceviz “2. yarı hazırlıklarımız son derece güzel geçiyor. Kadromuza katmak istediğimiz oyuncular ile görüşmeler devam ediyor. Fethiyespor’un 2. yarıya deplasman galibiyeti ile başlaması için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan“Fotoğraf Makineniz Her Zaman Elinizin Altında Olsun”

İstanbul’un keşmekeşliğinden kaçan ve 2017 yılında Fethiye’ye yerleşen sokak fotoğrafçısı Mithat Erdoğan ile sokak fotoğrafçılığı üzerine konuştuk. Fotoğrafçılık eğitimi almasa da yüreğinden geldiği hisle fotoğraflarını çeken ve dikkatleri üzerine çeken bir isim Mithat Erdoğan. Hiç aklında yokken eşinin bir gün kendisine hediye ettiği fotoğraf makinesiyle fotoğrafçılığın dünyasına dalış yapıyor Mithat Erdoğan. Ancak dijital fotoğraf makinesinden çok analog fotoğraf makinesiyle tutkuya dönüşüyor ondaki fotoğraf çekme aşkı.

Toplam 681 haber.