Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Seydikemer Hastanesi 110 Milyon TL’ye Mal Olacak

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’ne yapılacak olan ve geçtiğimiz hafta ertelenen Devlet Hastanesi ihalesi, Ankara’da yapıldı. Katılımcıların eksik evrakı nedeniyle ertelenen ihaleyi kazanan firmanın 10-15 gün içerisinde açıklanacağı belirtildi. Ankara’da Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nde yapılan Seydikemer Devlet Hastanesi ihalesine 11 firmanın katılıp, teklif verdiği öğrenildi.

Cumhuriyet Gururu

Fethiye’deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 96. yıldönümü törenleri coşkulu geçti. Fethiye İlçe Stadı’ndaki tören adeta Atatürk’ün devrimlerinin ve Cumhuriyetimizin gururunu yaşatırken, tribünleri dolduran 7’den 70’e yüzlerce vatandaşa büyük coşku yaşattı. Ellerinde Türk Bayrakları ile kutlamalara alkışları ile coşku katan vatandaşlar tören sonunda Türkiye Türk’tür, Türk kalacak şeklindeki tezahüratı da büyük coşkuyla alkışladı.

En büyük bayram Cumhuriyet

Türk Milletinin en büyük bayramı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Muğla ve Fethiye’de de törenler ile kutlanıyor. Fethiye’de Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde yapılan törene ilgi yoğun oldu.

Tekne Turunda Moral Buldular

Fethiye’de Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki vatandaşlar Deniz Ticaret Odası’nın sağladığı imkânlarla 12 ada turu yaparak moral sağladılar. Prenses Serap teknesi ile tekne turuna katıldılar. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi tarafından düzenlenen organizasyonda; zihinsel engelliler Prenses Serap Teknesi ile tekne turuna çıktılar.

"Bal Dediğin Donar" Sloganıyla Şeker Tadında Eğitim

Kadıköy Ortaokulu Öğrencileriyle "Bal Dediğin Donar" Sloganıyla Şeker Tadında Eğitim Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Eğitim ve Yayım Birimi, Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği ve Kadıköy Ortaokulu ve Kadıköy Muhtarlığı, öğrencileriyle “Sağlığım İçin Doğayı Seçtim Projemiz“ kapsamında Kovan Başı Eğitim gerçekleştirdi.

Zeytinde Kalite Arttırma Çalışmaları Yapılıyor

Seydikemer İlçe Tarım Müdürlüğü yoğun bir şekilde zeytin hasadının yapıldığı şu günlerde tüm Teknik Personeli ile sahada zeytinde verim ve kaliteyi arttırmaya yönelik çalışmalarına hız verdi.

BEKLENEN İHALE ERTELENDİ

Seydikemer’e yapılacak olan Devlet Hastanesi ihalesi katılımcıların eksik evrakı nedeniyle Pazartesi gününe ertelendi. Ankara’da Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nde 24 Ekim Perşembe günü yapılması planlanan Seydikemer Devlet Hastanesi ihalesi katılımcıların eksik evrakı nedeni ile pazartesi gününe ertelendi.

Fethiyespor, Of’u gözüne kestirdi

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Belediye Derincespor galibiyetinin ardından Cumartesi günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Ofspor’u yenerek; bir galibiyet serisini başlatmak istiyor.

Fethiye Kent Konseyi Yönergesi kabul edildi

Fethiye Kent Konseyi, Başkan Gülbahar Edik Kayhan yönetiminde toplanarak hazırlanan yönerge taslağı üzerinde son değişiklikleri yaparak; genel kurula sundu. Taslak üzerindeki değişiklikler genel kurul üyelerinin görüşleri de alınarak kabul edildi. Böylece; Fethiye Kent Konseyi Yönergesi oylanarak, kabul edildi. Zaman zaman tartışmaların da yaşandığı genel kurulda bazı maddeler üzerinde uzun süre tartışılırken, bazı genel kurul üyeleri düşüncelerini belirtip; salonu terk ettiler.

Çanakkale Zaferi Ruhunu Yaşatan Sergi

Çanakkale Savaşları Gezici Müze Sergisi, Fethiye’de Erasta AVM içerisinde ziyarete açıldı. Çanakkale Zaferi ruhunu yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı amaçlayan sergi, öğrencilerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Saatcı, “En büyük dileğim SED Medya’nın ulusal boyuta taşınması”

20 yıl Fethiye Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve son yerel seçimlerde bağımsız olarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Behçet Saatcı, SED Medya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Basın, Fethiye ve ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde bulunulan ziyaret; sohbet havasında geçti.

SED Medya’nın anketi sona erdi

SED Medya’nın Fethiye ve Seydikemer’de AK Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları kim olmalı anketine her 2 ilçeden büyük bir katılım oldu. AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı için adı kulislerde anılan 24 aday arasında Muhittin Kayabaş yüzde 18.2 ile 2 bin 288 ilk sırada yer alırken, Turgay Öztürk yüzde 16.1 ile 2 bin 16 oy ile ikinci Harun Balcı ise yüzde 12.3 bin 539 oy ile üçüncü sırada yer aldı. CHP Fethiye İlçe Başkanlığı için ise Ulaş Yavuz yüzde 49.6 ile bin 999 oyla ilk sırada yer alırken, Mehmet Demir yüzde 48.4 ile bin 951 oy ile ikinci sırada yer aldı. MHP Fethiye İlçe Başkanlığı için ise yüzde 31.5 309 oy ile Enver Demirci ilk sırada yer alırken Emre Tekcan yüzde 28.5 280 oy ile ikinci oldu.

Seydikemer Kilimi Yörex’de

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, ‘Sizin oraların nesi meşhur' sloganıyla bu yıl Antalya’da 10’uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) coğrafi işaret tescil çalışmalarını yürüttüğü ürünlerle katıldı. Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde TOBB’un desteğiyle ANFAŞ Fuar Merkezinde 27 Ekim tarihine kadar devam edecek Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) 7 bölgeden 81 il, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 18 kalkınma ajansı, 150 oda ve borsa ile 647 katılımcı firma, yöresel ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Zabıta’dan okul kantinlerine denetim!

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı denetim ekipleri, ilçedeki okul kantinlerinde denetim yaptı.

TEKNELER DENİZDE BEKLİYOR

Fethiye’nin Göcek Mahallesi’nde D Marine Çekek Yeri’ndeki taşeronlar Fethiye Belediyesi’ne ait 8 dönümlük alanın ihalesinin ardından bu ihaleyi kazanan firma, kendine ait yerin çevresini tel örgülerle çevirince dükkanlarına ulaşamaz oldu. 10-12 yıldan bu yana burada tekne ve yatların bakım ve onarımını yapan taşeronlar, “Sıkıntımızı çözerse Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca çözer. Oldukça zor durumdayız. Sözleşme yaptığımız tekne sahiplerine karşı zor durumda kaldık” ifadelerini kullandılar.

Dünya Rekoru Kırmaya Hazırlanıyor

Fethiye’de yaşayan dünyaca ünlü ve rekortmen dövme sanatçısı Ahmet İlker Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda rekorlarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. 24 saatte 400 kişiye dövme yaparak bu unvanı elinde bulunduran ABD’li dövme sanatçısının rekorunu kırmaya hazırlanan Kaya, buradan elde edilecek geliri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda olduğu gibi TEMA Vakfı’na bağışlayacak.

Toplam 681 haber.