Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FETHİYESPOR GÖZÜNÜ LİGE ÇEVİRDİ

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda genç takımla çıktığı Adanaspor karşısında uzatmalarda yediği gollerle 3-1 yenilerek, kupaya veda etti. Rotayı lige çeviren Fethiyespor’da, Payasspor maçı hazırlıkları başladı.

İSYAN ETTİLER

Domates üreticisi, seralarda fide dikimine başladı. Kumluovalı üreticiler, bir yandan fide diktiler bir yandan da sorunlarını dile getirdiler. Masrafların fazla olduğundan yakınan üreticiler, devletten de destek istediler.

FETHİYE’DE ENGELLİLERDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI

Fethiye’de Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi, Fethiye Bedensel Engelliler Derneği ve Fethiye İşitme Engelliler Derneği tarafından düzenlenen kardeşlik konserinde birbirinden güzel türküler seslendirildi. Fethiyeli sanatçı Adem Kazan ile görme engelli sanatçı Eser Tunçoğlu’nun sahne aldığı gecede Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel eserleri seslendirildi.

Gaziler günlerini gururla kutladı

19 Eylül Gaziler Günü Fethiye'de de törenle kutlandı. Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önündeki gazilerimizin gurur gününde yapılan konuşmalarda Gaziler Gününün önemi vurgulandı. Kıbrıs Gazilerinden Asteğmen Rasih Aylal “Bu Vatan Kimin” şiirini okurken, adeta kendinden geçti.

O İmam Hakkında Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

Seydikemer ilçesi Çaykenarı Mahallesi Güzeller Cami’nde imamlık yapan Haşim Öztürk sosyal medya hesabından Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) hakaret etmesi tepkileri neden oldu. CHP’li Turhan Doğu, Haşim Öztürk’ün paylaşımları nedeniyle Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Malgaz’ın Vefatı Sevenlerini Üzdü

Fethiye Nüfus Müdürlüğü’nde çalışan Memur Mustafa Malgaz, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. 10 yılı aşkın bir süredir Nüfus Müdürlüğü’nde görev yapan 46 yaşındaki Malgaz’ın 2 yıldır tedavi gördüğü kaydedildi. Evli, ikiz kız çocuğu babası Mustafa Malgaz, dualar ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Fethiye’de 236 Vatandaş Okuma Yazma Öğrendi

Fethiye İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında toplandı. Fethiye’deki çeşitli resmi kurumların yöneticilerinden oluşan komisyonda bu yılın planlaması gerçekleştirilirken, geçtiğimiz yıl kursiyer sayısının 30 bin 095 ulaştığı belirtildi. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner; Fethiye’de eğitim ve öğretimde hemen her yıl büyük başarılar edildiğini belirterek, “Hayat Boyu Öğrenme kurslarında da başarı giderek artmaktadır. Halkımızın isteğine göre planlı ve programlı kurslar açılmaktadır. Okuma yazma bilmeyenlerin eğitimine özel önem verilmektedir. Geçen yıl 34’ü erkek, 202’si kadın olmak üzere 236 vatandaşımıza okuma yazma öğretilmiştir” dedi.

İKİNCİ EL PAZARI İLGİ GÖRÜYOR

Fethiye’de her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el pazarı, yerli halk kadar turistlerin de ilgisini çekiyor. Bazı sivil toplum kuruluşlarının da stant açtığı pazarda süs eşyalarından, giyecek eşyasına kadar pek çok çeşit bulunuyor. İkinci el pazarı yine Suriyelilerin uğrak yeri oldu.

Eğitime “Denetimli” Destek

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında imzalanan protokol kapsamında yaz tatili boyunca Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 6 okulda 30 hükümlü ile birlikte 5 bin 700 metrekarelik alan boyanıp; 695 litre boya kullanıldı. Okullarda 8 bin 705 metrekarelik alanda da temizlik çalışması yapılıp, eğitime “Denetimli” 75 bin TL’lik destek verildi. Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, “Geçen yıl ara tatil ve yaz tatilinde 9 okulun boya, badana, onarım işleri Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yapılmıştır” dedi.

SED MEDYA TANITIM KOKTEYLİNE YOĞUN İLGİ OLDU

FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, FRT FM, Fethiye Aktüel Dergisi gibi saygın yayın ağını bünyesinde bulunduran SED Medya, tanıtım kokteylini Şat Restoran’da gerçekleştirdi. 100’den fazla davetlinin yer aldığı organizasyonda SED Medya bünyesindeki yayın organları ve personeller de tanıtıldı. SED Medya Sahibi Seda Köktener, “Bu kokteylin birbirinden değerli arkadaşlarımızın gecesi olmasını istedik. Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

SED Medya’ya Ziyaretler Devam Ediyor

Fethiye’de Make Up Studio’nun sahibi Güzellik Uzmanı Sibel Korgül, SED Medya sahibi Seda Köktener ve eşi Selin Köktener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

9 Yaşındaki Kaan Kansere yenik düştü

Fethiye’de oyun oynarken karnının üzerine düşen 9 yaşındaki çocuğun götürüldüğü hastanede çok ender rastlanan beyin merkezli karın boşluğunda kanser olduğu ortaya çıktı. Fethiye Gazi İlkokulu 4 sınıf öğrencisi olan 9 yaşındaki Kaan Ege Özcan Fethiye’de özel bir hastanede konulan teşhisin ardından kaldırıldığı Antalya Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde 40 gün süren tedaviye cevap veremeyince melek olup ayrıldı.

Temizlik kampanyasına yoğun katılım

Fethiye Belediyesi’nin ‘Daha Temiz Bir Fethiye İçin Birlikte Temizliyoruz’ sloganıyla başlattığı temizlik kampanyasına Fethiye halkı, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve Fethiye’de bulunan işletme personelleri yoğun katılım gösterdi.

BALAYI DÖNÜŞÜNDE GELEN KAZA ÇİFTİ AYIRDI

Muğla'da, yolcu minibüsünün bagajına valizini yerleştirmek isterken, arkadan gelen otomobilin çarptığı Seydikemer İlçesi’nden yeni evli Mustafa Kabaca (30) yaşamını yitirdi. Kazada Mustafa Kabaca'nın eşi Havva Kabaca (27) ile birlikte 5 kişi de yaralanırken; Kabaca’nın daha 5 gün önce evlendiği ve balayı için Marmaris’e gittiği öğrenildi.

Ak Partililer İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ak Parti Fethiye ilçe başkanlığı tarafından Salı pazarı meydanında iftar yemeği düzenlendi. Geleneksel hale gelen iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Fethiye’deki AK partililerin bir araya geldiği iftar yemeğine; AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla İl başkanı Kadem Mete, AK parti Fethiye ilçe başkanı Bekir Eser, AK Parti Fethiye Belediye başkan ve milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, AK partili Fethiye Belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı ve partililer ile vatandaşlar katıldılar. AK partililer güzel bir Mayıs akşamında dualar eşliğinde iftarlarını açtılar…

Fethiye Festivali Renkli Görüntülerle Sona Erdi

11'nci Uluslararası Fethiye Kültür Sanat Festivali; kortej yürüyüşü ve müzik gruplarının gösterileri ile sona erdi. Fethiye Rotary Kulübü organizesinde; Fethiye Otelciler Birliği ve Fethiye Belediyesi ile Muğla Büyük Şehir Belediyesi ana sponsorluğunda gerçekleşen 11. Uluslar arası Fethiye Kültür Sanat Festivali kortej yürüyüşü; Salı pazarı meydanından başlayarak Beşkaza meydanında sona erdi. Fethiye Belediyesi Bandosu eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşüne; Muğla Büyük Şehir Belediye başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediye Başkan yardımcısı Oğuz Bolelli ve CHP’li meclis üyeleri, CHP Muğla İl başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Festival komite başkanı Mustafa Şıkman, Oda başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar. Kortej yürüyüşünün en önünde; Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi yönetimi, bölge başkanı ve ADD genel yönetim kurulu üyesi Haydar Murat Topçu ile ADD’li gençler Büyük bir Türk bayrağı açarak katıldılar.

Toplam 681 haber.