Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fethiye Belediye personeline veda

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, düzenlenen törenle belediye personeline veda etti. 20 yıl görev yaptığı Fethiye’yi mutlu ve huzurlu insanların yaşamaktan keyif aldığı bir kente dönüştürmek için birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Saatcı, “Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Ergun, İyi Partililere Seslendi; “Adayımız Osman Güründür”

İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, CHP ile kurdukları ittifak doğrultusunda iyi partili vatandaşların gönül rahatlığıyla CHP’ye oy vermelerini ve Muğla’da kapı kapı dolaşarak Osman Gürün’e oy istemeleri gerektiğini söyledi.

Kadın buluşmasına yoğun katılım

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve Meclis Üye Adayları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fethiyeli kadınlar ile “Kadın Dayanışması” çayında bir araya geldi. Çok sayıda kadının katıldığı etkinlikte Nagihan Bulut, meclis listesinde yer alan kadınları tanıttı. İyi Parti’nin ‘Kadın Dayanışma’ çayında Fethiye’nin yerel sanatçıları sahne aldı. Konukları ile yakından ilgilenen Bulut, yoğun geçen seçim çalışmaları arasında kadınlarla birlikte yorgunluk attı.

Kayabaş “Büyük projelerle geliyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında Karagedik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Program öncesinde büyük bir sevgi ve teveccüh ile karşılanan Kayabaş, Fethiye’nin mega kent olma yolundaki projelerini anlattı. Halkın yoğun katılımının olduğu miting etkinliğinde Kayabaş, büyük projelerle Fethiye’nin örnek bir şehir olacağını vurguladı.

Projelerini tek tek anlattı

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi projelerini açıkladı. Vatan partisi Fethiye ilçe başkanlığında düzenlenen proje tanıtım etkinliğine partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Saatcı, “Liderlerin değil, halkın önünde eğilenlere destek verin”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Marmaris’in Bozburun Mahallesi’nde halka seslendi. Halk ittifakının ‘İstediğimi aday yaparım, istediğimi yapmam ve siyaset dışı bırakırım’ zihniyetine karşı bir başkaldırı olduğunu belirten Bağımsız Aday Saatcı, “Liderlerin önünde değil, halkın önünde eğilenlere destek verin.” dedi

Selçuk Selvi; “Bir başkadır Fethiye”

Fethiye’de 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları katılım sağladı.

Kayabaş, “Fethiye Örnek Şehir Olacak”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş seçim çalışmaları için gittiği her yerde vatandaşlardan büyük sevgi ve destek görüyor. Cami, Ölüdeniz ve Yanıklar mahallelerinde halkın yoğun katılımı ile gerçekleşen miting programlarında halka seslenen Kayabaş, gönül belediyeciliği ile herkesi kucaklayacaklarını bildirdi.

Başkan Kocadon Ula’dan seslendi

“Bizim –cekler ile –caklar ile vakit geçirecek zamanımız yok! Biz üreten, kazanan, birlik-beraberlik içinde kooperatifleşen, birlikleşen bir Muğla için; kazananı daha fazla kazandırmak, üreteni daha fazla ürettirmek için bu görevlere talip olduk”

Berlin Fuarı’nda Fethiye’ye yoğun ilgi

Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında sayılan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un da açılışına katıldığı Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'nda (ITB), Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. Fethiye standını da ziyaret eden Bakan Mehmet Ersoy’a Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı yapılan tanıtım çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Nagihan Bulut’tan Huzurevi Ziyareti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut huzurevi sakinlerini ziyaret etti. İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

ÖZYER “MUHİTTİN KAYABAŞ’A KEFİLİM”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, geçmiş dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer ile birlikte Çarşı Caddesi ve Atatürk Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek destek istedi. Gittikleri her yerde güler yüzle ve ilgiyle karşılandıklarını belirten Kayabaş, 1 Nisan sabahı itibari ile hemen Fethiye için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

ADD Fethiye Şubesinde Görev Değişimi

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi yönetim kurulu başkanı Haydar Murat Topçu; ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Güney Ege ve Batı Akdeniz (Antalya, Burdur, Isparta, Muğla) Bölge Sorumlusu oldu. Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi yönetim kurulu başkanlığına da yönetim kurulu üyesi emekli öğretmen Nursel Türetken seçildi.

Muhasebeciler günü törenle kutlandı…

Fethiye Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebeciler Odası, "Muhasebeciler Günü" nedeniyle Beşkaza Meydanı Atatürk anıtı önünde tören düzenledi. Fethiye Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebeciler Odası, "Muhasebeciler Günü" nedeniyle tören düzenledi. Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı Önündeki törende konuşan Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Yaşar Bildirici, yaşanabilir mali tatil beklediklerini ifade etti.

Babadağ teleferik porojesi’nde engel kalmadı

Babadağ Teleferik Projesi’nin daha rantabıl olması ve Ölüdeniz manzarası ile zirveye çıkılması amacıyla kalkış istasyonunda yapılan değişikliğe Ankara’dan onay çıktı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ön izni verilen değişikliğe göre; Ovacık mevkiinden Ölüdeniz’e giden yolda seyir tepesi olarak bilinen ve 226 metre yükseklikteki yer kalkış noktası olacak. Kalkış istasyonuyla ilgili ön izin hakkındaki müjdeli haberin 1 Mart Cuma günü kendilerine ulaştığını açıklayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, “Teleferik Projemiz şimdi daha da değerli hale geldi. Ön izin sürecinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Tarım ve Orman Bakanımız, Eski Milletvekilerimiz Hasan Özyer, Ali Boğa ve Nihat Öztürk ile Odamızın eski yöneticileri olmak üzere bize inanan ve destek olan herkese teşekkür ederiz. Babadağ Teleferik Projesi’nin önünde artık engel kalmadı. Şimdi tek amacımız Dünya Hava Oyunları ile 2020 yılında yapılacak ön hazırlıklarına teleferik projemizi yetiştirmek ve Babadağ ile Fethiyemizi dünya markası haline getirmek.” dedi.

Kayabaş, “Spora gereken desteği vereceğimize söz veriyoruz”

Fethiye’deki 14 amatör spor kulübünü bir çatıda toplayan Fethiye Kulüpler Birliği yöneticileri ve üyeleri Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’ı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret ettiler. Amatör ve profesyonel tüm spor branşlarının ele alındığı toplantı sohbet havasında gerçekleştirildi.

Toplam 681 haber.