Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Okul çağı çocukları doğa ile buluştu

Seydikemer Tarım ve Orman Müdürlüğü yürütmekte olduğu “Okul Çağı Çocuklarda tarım ve Hayvancılık eğitimi Projeleri” kapsamında ,Okul çağı çocuklarda doğa bilinci oluşturmak, doğayı tanıyan, doğadaki yaşamı bilen ve doğayı koruyan bireylerin yetişmesini sağlamak için çocukları doğa ile buluşturdu.

Karaca’ya Yeşilüzümlü’de coşkulu karşılama

31 Mart sonrası seçimlerden başarıyla çıkarak Belediye Başkanlığını kazanan ve halen mazbatasını alması beklenen CHP’li Alim Karaca, bu yıl 11. kez düzenlenen Kuzugöbeği ve Dastar festivaline katıldı.

Atalı Öğrenciler her yerde

“Sadece sınav için değil yaşam için de öğreniriz” ilkesini benimseyen Fethiye Ata Okulları öğrencileri,

Fethiye’de değişim “Alim Karaca Başkan”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediyesini aldı. CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca; 25 yıllık hasrete son verdi. Seçim şarkısında olduğu gibi Gümür Gümbür Fethiye Belediye Başkanlığını kazanan Alim Karaca; Beşkaza meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. yoğun kalabalığın ve izdihamın yaşandığı Beşkaza meydanında vatandaşlara seslenen Alim Karaca; partili partisiz, bize gönül veren tüm Fethiyeli hemşerilerime ve Fethiye’de yaşayan tüm vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum, dedi…

“Seydikemer’de Cumhur İttifakı Coşkusu”

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'ndeki Cumhur İttifakı Büyük Mitingi coşkulu geçti. Cumhur İttifakına destek olmak için yüzlerce vatandaş sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Meydanındaki mitinge akın etti. Ellerinde Türk bayrağı ve AK Parti bayrakları ile miting alanını dolduran vatandaşlar, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz’e hem sevgilerini gösterdi, hem de büyük destek sağladı. Başkan Otgöz, sahneye davet edildiğinde ''En büyük Başkan, bizim Başkan Onlar çamur atarlar, Ak Parti hizmet yapar'' sloganları atıldı.

Karaçulha’da Karaca ve Gürün İzdihamı Yaşandı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Osman Gürün Karaçulha Mahallesi Kültür Merkezi salonunda vatandaşlarla buluştu. Mahallenin sokakları kilitlendi, izdiham nedeniyle zor anlar yaşandı. Karaçulha Mahallesi’nin tarihinde ilk kez böyle bir kalabalık oluştuğunu dile getiren mahalle sakinleri bunun adına Alim Karaca Sevgisi Diyoruz.” diler. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün ve CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Ecz. İbrahim Ertürk’ün de katıldığı toplantı mitingi de geçti. Karaçulha’ya konvoyla giden Karaca ve Gürün, çevreyolu Karaçulha kavşağından kültür merkezine 2 saatte ancak ulaşabildi. Salonu tıka basa dolduran vatandaşların çoğu salon dışında kaldı.

Nagihan Bulut’tan Seçmene Çağrı

Seçime bir gün kala İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, seçmenlere sandığa gidin çağrısı yaptı. Türkiye’de 5 yıl boyunca seçim olmayacağının altını çizen Bulut, “Tüm seçmenler sandığa giderek seçme hakkını kullanmalıdır. Bu bir vatandaşlık görevidir. Vatandaşlarımız sandığa giderek bu görevi yerine getirmelidir” dedi. Seçim sürecinin Fethiye’de nezaket içinde geçtiğini ifade eden Bulut, diğer adaylara ve parti yöneticilerine de bu sürece sundukları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Kayabaş “Arkamızda Hükümet Desteği var”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, hafta sonu yapılacak yerel seçimlere sayılı saatler kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kayabaş, yat çekek yerinin taşınması sözünü verdi, Karaçulha Mahallesi’nde ise konuşmasında ise “Fethiye’nin sorunlarının çözümünün ancak merkezi hükümetin desteği ile olacağını vurguladı.

Saatcı; “1 Nisan itibariyle icraatlarımıza başlayacağız”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha Toptancı Hali’nde sabah erken saatte başlattığı seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer ve Fethiye’nin kırsal mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Karaca, “Altın Çamura Düşse de Değerini Kaybetmez Çünkü Çamur Yapışmaz”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca seçim gezileri kapsamında Karagedik Mahallesi’nde halkla kucaklaştı. Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya vatandaşlar ön sıralarda yer alabilmek için saatinden önce gelerek toplantı saatini beklediler. Salonun içi tıklım tıklım dolarken, salon dışında da aşırı yoğunluk oluştu.

Üniversitelilerin umudu Mehmet Kocadon

“Seçim Pusulası” programı canlı yayınında Muğlalı duayen gazetecilerin ve üniversitelilerin sorularını yanıtlayan Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, göreve geldiği ilk gün üniversitelilerin en büyük sorunu ulaşım ve barınma konusunda, “Kaç yıllık belediye… Çözüm o kadar basitken bu sorunlar neden çözülmemiş, anlamak mümkün değil!” diye konuştu.

Selvi "7/24 çalışacağım"

Vatan Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Selçuk Selvi, yerel seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugünde Çalış esnafını ziyaret eden Selvi'ye esnafın ilgisi yoğundu. Ekonomik krizi, işlerin kötü gidişatını sık sık dile getiren Fethiye esnafına Vatan Partisi’nin "Milli, Üreten ve Halkçı Belediye" programını anlattı.

Karaca’dan ternanenin çözümü için Söz!

En az Fethiye Körfezi, Fethiye Kruvaziyer Yat Limanı ve alt yapı kadar önemli olan Fethiye Tersanesi’nin çözümü için Karaca çalışma sözü verdi.

STK’lardan Saatcı’ya AÇIK ve TAM destek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, 4 dönemdir sürdürdüğü Fethiye Belediye Başkanlığı görevindeki son haftası dolayısıyla, Fethiye’deki kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcilerine ziyaretler gerçekleştirdi. Tüm STK başkanları Behçet Saatcı’ya destek verdiklerini açıklarken, Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Yapılan hizmetler ortadır. Fethiye vefalıdır. Sayın Behçet Saatcı’yı büyükşehir belediye başkanı olarak görmek bizim için şereftir, onurdur.” dedi.

Bulut; “Butik Kent olacağız”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tek tek bütün vatandaşlarla konuşarak taleplerini dinleyen Nagihan Bulut projelerini halka yüz yüze anlatıyor.

Birikmiş sorunları çözme sözü

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, hafta sonu yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ilk olarak Esenköy Mahallesi pazar yerinde halkla kucaklaşan Kayabaş, burada meydanı dolduran halka projelerini anlattı. Daha sonra Yakacık Mahallesi düğün salonunda gerçekleştirilen sohbet toplantısında çalışmalarını anlatan Kayabaş, devlet desteği ile Fethiye’nin birikmiş sorunlarını çözeceklerinin sözünü verdi.

Toplam 681 haber.