Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fethiye’de “STEM” etkinliği

Fethiye'de öğrencilerin "STEM" projesi kapsamında hazırladıkları çalışmalar sergilendi. Sergi açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "ErkenSTEM ile 21. yüzyıl yaşam becerileri projesi" öğrenciler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar Özer Olgun Kültür Merkezinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fen, teknoloji, mühendislik, matematik gibi dört önemli disiplinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan öğretim modeli STEM eğitimi proje kapsamında ilçedeki 33 okul ve ilkokul öğretmeni ile 1500 öğrenciye STEM eğitimi verildi.

Gururumuz Süleyman Atlı’ya coşkulu karşılama

Avrupa Güreş Şampiyonası erkekler serbest stil 57 kilo finalinde, rakibi Rus Müslim Sadulaev'i mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan Fethiyeli Süleyman Atlı, Fethiye Belediyesi’nde törenle karşılandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şampiyon Süleyman Atlı’ya tam altın hediye etti.

Seydikemer’de Sazan balığı hasadı başladı

Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Biriminde görevli Su Ürünleri Mühendisleri Hasan Sarıtekeli ve Cevdet İnceoğlu Demirler Mahallesinde bulunan ve bölgede tek olan sazan balık üretim tesisinde hasat denetimleri yaptı.

Proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Seydikemer’de “Havza Bazlı Optimum Bitki Deseni ile Su İhtiyacının Teknik ve Ekonomik Açıdan Değerlendirilmesi" Projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Bulgar Gazeteciler Fethiye’de…

İlk defa Bulgaristan Varna şehrinden Dalaman havalimanına konulan uçak seferleri için , Dalaman bölgesinin tanıtımı amacıyla bölgeye davet edilen Bulgar gazeteciler Fethiye Ölüdeniz ve Dalyan’a hayran kaldılar.

Karaca, “Engelsiz bir şehir için hep birlikte çalışacağız”

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman, beraberinde yönetim kurulu ve üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette değerlendirmede bulunan Başkan Karaca yaptığı açıklamada, “Down kafeyi kısa vadede hizmete açacağız” dedi.

“Roman Kahramanları Aramızda” etkinliği beğeni topladı

Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı dersi sınıf projesi kapsamında İnşaat Teknolojileri Alanı 12-AT sınıfı öğrencileri “Roman Kahramanları Aramızda” projeleriyle özel kostümler giyerek Türk ve dünya edebiyatının unutulmaz karakterlerini canlandırdı.

5. Alan tanıtım fuarı düzenlendi

Fethiye’de 5’incisi düzenlenen Meslek Liseleri Alan Tanıtım Fuarı; Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılış törenin; Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve şube müdürleri, FTSO başkanı Osman Çıralı, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile vatandaşlar katıldılar.

Büyükşehir’den Şoför Esnafı’na Müjde; “UKOME’de 7 madde değişti”

Muğla Büyükşehir Belediyesi taşımacı esnafın yüzünü güldürecek 8 konuda düzenleme yaptı. ‘BB’ plakalı araçların 10’yaşa çıkarılmasından S plakalı araçların 19 yaşa kadar çıkarılmasına kadar 7 ayrı madde değerlendirilerek uygulamaya geçildi.

“Tarık Daşgün” dönemi de sona erdi

Edinilen bilgiye göre Fethiyespor’da teknik Direktör Tarık Daşgün dönemi de sona erdi.

Atatürk Fotoğrafı Konusuna Açıklık Getirildi

Pazartesi günü Fethiye Belediyesi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreni ile koltuğu, Başkan vekili Alaattin Yıldırım’dan devir alan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca görevine başladı. Devir teslim töreni sırasında başkanlık makamında Atatürk fotoğrafının asılmasıyla ilgili olarak farklı spekülasyonların yapılması nedeniyle vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla bir açıklama yapıldı.

Karaca; “Hiçbir beklentim yok”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 31 Mart yerel seçimlerin ardından ilk meclis toplantısını gerçekleşti. Toplantıda konuşan Alim Karaca, “Herkesin camileri, sinagogları vardır. Bizimde belediye meclisimiz var. Bizim için burası çok kutsaldır. Burada alacağımız kararlar çok kutsal. Onun için çok dikkatli olmak zorundayız. Kendime bir istikbal veya gelecek beklentisi içerisinde değilim. Şahsım adıma da hiçbir beklentim yok” dedi.

İzcilerden kutlama ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu İzcileri; Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel’i ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. Ziyarete; Yusuf İzzet Gökçe İlkokulu müdürü Yaşar Kaba ile sınıf öğretmeni ve İzci Lideri Üzeyir Çetin’ de katılarak; Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıl dönümünü kutladılar…

Muğla’yı temsil edecekler

Antalya Kemer’de yapılacak olan Okul Sporları Bocce branşı Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı Fethiye Karagedik Ortaokulu temsil edecek.

Saatcı, "Biz daha iyi yöneteceğimizi düşünerek ortaya çıktık"

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağımsız aday olarak 158 bin 424 oy alan ve büyük bir başarıya imza atan Behçet Saatcı, seçimi kazanan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e ziyaret ederek tebrik etti.

Genç çiftçilere işletmelerinde eğitim ve kontrol

Seydikemer Tarım ve Orman Müdürlüğü, Genç çiftçilerin projeli işletmelerinde yerinde eğitim ve kontrol işlemlerine başladı.

Toplam 681 haber.