Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

GÖCEK MARİNTECH 3. KEZ KAPILARINI AÇTI

Marmaris Fuarcılık tarafından organizasyonu yapılan Marintech Göcek, deniz sevdalılarına kapılarını açtı. Avusturalya’da imal edilen Airbuddy Türkiye, ilk lansmanını Marintech Göcek’te yaptı. Yurtdışından 2 olmak üzere 75 firmanın katıldığı fuarda yat ve tekne ekipmanlarının yanı sıra birbirinden değişik sürat tekneleri de yer alıyor. Fuarın ilk gününe yoğun ilgi oldu.

“Beyaz Altının” Hasadına Başlandı

Seydikemer’in Kayadibi, Çamurköy, Döğer, Ortaköy Mahallelerinde pamuk bitkisinin arazi ve hasat kontrollerine başladı.

AK Partili Sarıhan’a İhraç Şoku

Uzun süre AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini sürdüren, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Fethiye Belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden Kadir Sarıhan, yerel seçimlerin ardından sosyal medyada yaptığı bazı paylaşımlar gerekçe gösterilerek; AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu tarafından partisinden ihraç edildi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, FRT Televizyonuna yaptığı açıklamada, “Zamanında başbakanlık gibi çok üst kademelerdeki insanların da bu durumdan dolayı ihraç ediliyor. Burada da yapılan kendi sosyal medyalarında yapılan delil gösterilerek ihraç edilmiştir” ifadelerini kullandı.

SEYDİKEMER MECLİSİ ‘BARIŞ PINARI HAREKÂTINA’ DESTEK VERDİ

Seydikemer Belediye Meclisi, ‘Barış Pınarı Harekâtına’ destek vermek amacıyla olağanüstü toplandı.

FUTBOLCULAR SAKLIKENT’E HAYRAN HALDI

Seydikemer Belediyespor’a farklı illerden gelen spor kulüplerinin sporcuları, Seydikemer’in tarihi ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı buldu.

Seydikemer’de hortum bizi vurmasın duası

Muğla’nın Seydikemer İlçesi Karadere Mahallesi sakinleri, Hortum Vurmasın Duası'na çıktı. Her sene gerçekleştirilen duada bu yıl da şükür yemekleri yenilip, hortum ve afetlere karşı dualarda bulunuldu.

OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde seyir halindeki bir otomobil alev alev yandı. Sürücüsünü ve içindeki yolcularını kendini son anda dışarıya atarak kurtardığı otomobil alev alev yandı.

DOĞA SEVGİSİNİ ŞİİRLERLE ANLATTILAR

Fethiye’de düzenlenen şiir yarışmasında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı kurumlarda kalan çocuklar, doğa sevgisini kendi yazdıkları şiirler ile anlattılar. Fethiye ve Muğla’daki kurumlara bağlı evlerde kalan çocukların şiirleri hem katılımcılar hem de jüri tarafından büyük beğeni kazandı.

ÖLÜDENİZ SEMALARI RENKLENDİ

Fethiye Belediyesi tarafından bu yıl 20’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Fethiye-Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nin açılış töreni Babadağ’ın bin 700 pistinde yapıldı. Dünyada önemli bir yere sahip olan organizasyona; 70 ülkeden bin 200 sporcu ile dünyanın en iyi 50 akrobasi pilotu katılıyor.

“Kovan Başı Eğitim” Devam Ediyor

Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Eğitim ve Yayım Birimi, Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği ve Kayadibi Muhtarlığı, Şehit Er Feruz Zorlu Ortaokulu öğrencileriyle "Kovan Başı Eğitim" gerçekleştirdi.

YÖRÜK TÜRKMEN DERNEKLERİNDEN ŞEHİTLERİMİZE SAYGI ‘ASKERLERİMİZİN ARKASINDAYIZ’

Fethiye ve Seydikemer Yörük Türkmen Dernekleri işbirliğinde şehitlerimiz ruhuna düzenlenen lokma etkinliğine yoğun katılım oldu. Fethiye Yörük Türkmen Derneği önünde gerçekleştirilen etkinlikte şehitlerimiz için dualarda da bulunuldu.

GÜMÜŞ, “KONGRE SÜRECİMİZ BAŞLADI”

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş; kongre süreci ve Seydikemer’e yapılacak hizmetler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Barış Pınarı Harekatı konusunda da açıklamalarda bulunan Gümüş, Türkiye’nin bölgede güçlü bir ülke olduğunu ifade ederek, harekatın amacına ulaşacağını bildirdi.

“Bir Bayrak da Sen As”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Suriye'de başlattığı Barış Pınarı Harekâtı nedeniyle Fethiyelilere çağrıda bulunarak evlere ve işyerlerine bayrak asmalarını istedi.

'Barış Pınarı'na' Bayraklı Destek

Seydikemer Belediyesi tarafından Suriye'nin Kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği 'Barış Pınarı Harekatı'na' destek amacıyla esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.

Şimşek Cizre’den puan kaptı 0-0

Fethiyespor en uzak deplasmanlarından olan Cizrespor karşısında başarılı bir futbol ortaya koyarak, galibiyeti zorladı. Net gol pozisyonlarından yararlanamayan Fethiyespor, Cizre’den 1 puan alarak döndü.

ÖZEL ÇOCUKLARIN TOPRAĞA DOKUNMA SEVİNCİ

Seydikemer’de öğrencilere yönelik başlatılan projenin uygulaması tüm hızıyla devam ediyor. Periyodik olarak çeşitli okullardan gelen öğrencilere, doğa sevgisi aşılanarak ürünlerin yetiştirilme aşamaları uygulamalı olarak gösterilip bilinçlenmeleri sağlanıyor. Proje kapsamında dün gerçekleştirilen etkinliğin konukları, birebir eğitim alan özel çocuklardı.

Toplam 681 haber.