Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kanserli Hastalara Destek Amacıyla Yola Çıktılar

İngiltere’de kanserli hastalara destek olmak için 3 ayrı mini cooper ile İngiltere’den yola çıkan 6 arkadaş, 13 ülkeyi geçip 5 bin kilometre yol kat ederek, Fethiye’ye geldi.

Miniklere Trafik Kuralları Öğretildi

Seydikemer İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından minik öğrencilere trafik kuralları öğretildi.

Karaca; “Esnaf olmazsa Belediye’de olmaz”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde halkın teveccühünü ve sevgisini kazanarak Fethiye Belediye Başkanlığına seçilen Alim Karaca’ya hayırlı ve uğurlu olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Veliler ve Öğrenciler aynı anda kitap okudular

Fethiye Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri velileri ile birlikte kitap okudular. Sınıfı öğretmeni Hatice Karakan, Sınıf Öğretmeni Demet Kılınç ve Rehber Öğretmen Gökhan Doğan tarafından hazırlanan “Öğretmen, Öğrenci, Veli Kitaplar Buluşturdu Bizleri” kapsamında sınıfta öğrenciler ve veliler aynı anda kitap okudular. Hazırlanan proje kapsamında kitap okuma etkinliğine katılan öğrenci velilerine Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya tarafından katılım belgeleri törenle verildi.

İftar Sofrası Karakeçililer Mahallesi’nde

Fethiye Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı bir köyde iftar sofrası kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda Karakeçililer’de kurulan iftar çadırına Başkan Alim Karaca eşi Çiğdem Karaca, Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli de katılım sağladı. Karakeçililer halkı ile birlikte iftarını yapan Karaca, vatandaşlarla da sohbet etti. Fethiye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tasavvuf müziği dinletisi de gerçekleştirildi.

Karaca iftarını Nif halkıyla birlikte yaptı.

Fethiye Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı bir köyde iftar sofrası kurulmaya başlandı.

Fethiye’de sahte içki operasyonu

Fethiye’de Emniyet güçlerinin turizm sezonu öncesi yaptığı “sahte içki” operasyonunda bin 100 şişe sahçe içki ve yaklaşık 2 ton alkol yapımında kullanılan etil alkol ele geçirildi.

Eski Fethiyeliler 8. Kez buluştular

Fethiye’nin ilk turizmcilerinden Fatin Ergen'in yıllar önce başlattığı eski Fethiyeliler buluşmasında eski Fethiye ruhu ve özlemi; yoğun bir katılımla bir kez daha paylaşıldı. Duygu dolu Eski Fethiyeliler platformu 8. buluşması Liberty Hotel'de gerçekleştirildi. Fethiyeli turizmci Fatin Ergen'in yıllar önce başlattığı eski Fethiyeliler platformu buluşmasına katılım yoğun oldu. ''İnsanlar anıldıkça yaşarlar'' teması ile hazırlanan eski Fethiyeliler platformu 8. buluşmasına Türkiye'nin değişik yörelerinde yaşayan Fethiyeliler ile Fethiye'de 40 yaş üzeri Fethiyeliler de davet edildi. 400'ün üzerinde davetlinin katıldığı geceye Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile geçmiş dönem Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı şehir dışında olmaları nedeniyle katılamadılar. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı belediye başkan yardımcısı Oğuz Bolelli temsil etti.

Seydikemer’in Fotoğrafları 81 İlde Sergilenecek

Seydikemer Tarım ve Orman Müdürlüğü Enformasyon Birimi bir başarıya daha imza attı. 2018 yılında Muğla Gazeteciler Cemiyetinin bölgenin tanıtımına yaptıkları katkılardan dolayı “Jüri Özel Ödülü”ne layık görülen birim çalışanı Safura Kovantepe Bakanlığın her yıl düzenlediği “Tarım ve İnsan” konulu yarışmada fotoğraf çalışmalarıyla dereceye girdi.

Fethiye Voleybol SK Türkiye Finallerinde

2018-2019 voleybol sezonunda Küçük Erkekler kategorisinde Muğla il birinciliğini alan Fethiye Voleybol SK, Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasında da şampiyon olarak 22-29 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasına Denizli, Isparta, Konya, Antalya ve Afyon il birincilerinin bulunduğu takımlarla mücadele eden Fethiye Voleybol SK gruptan başarıyla çıkarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Proje Uygulayan Gençlere Eğitim Ve Teknik Gezi Desteği

Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bakanlığın “Genç Çiftçi Projesi”nden faydalanan yetiştiricilerine modern işletmeleri gezdirdi.

Başkan Otgöz ve Ekibi Yeni Döneme Hızlı Başladı

31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve ekibi teşekkür ziyaretleriyle yeni görevlerine hızlı bir başlangıç yaptı.

TGK 18. Başkanlar Kurulu Sinop’ta toplandı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nun 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Sinop'ta gerçekleştirildi. TGK Başkanlar Kurulu toplantısında, medya sektöründeki son gelişmeler, orunlar ve çözüm önerileri tartışıldı. Toplantıya Fethiye’den TGK Denetleme Kurulu Üyesi H.Seda Köktener, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük katıldı.

Gençler Futsal Türkiye 4.lüğü Fethiye’nin

Trabzon’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Futsal Türkiye Birinciliği müsabakaları tamamlandı. 5 aydan buyana süren yaklaşık 3bin okulun mücadele verdiği müsabakalarda kızlarda Bursa İnegöl Spor Lisesi, erkeklerde ise Denizli Bozkurt Spor Lisesi şampiyon olurken Pendik İTO Ticaret M.Lisesi 3. oldu. Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 3bin okul içerisinden 4. olarak Fethiye’ye büyük bir başarı ile döndüler.

FTSO’dan Başkan Alim Karaca’ya “hayırlı olsun” ziyareti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Mete Ay, Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İbrahim Öztürk, Fatih Tufan, Ramazan Dim, Şevket Süreyya Gürol, İbrahim Erdem Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler.

Başkan Otgöz’ün 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, alın terinin sembolü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm emekçilerin gününü kutladı.

Toplam 681 haber.