Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Karaca’yı ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Belediye binası önünde bando eşliğinde karşılanan Gürün, Karaca’yla ile birlikte Fethiye’ye önemli hizmetler yapacaklarını ifade etti.

Camiler Belediye Ekiplerince Temizleniyor

Seydikemer Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı nedeniyle ilçedeki camileri tek tek temizliyor. Cami Temizlik Timi, Ramazan ayı boyunca her gün ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerdeki camilerin halılarını temizlerken, her yerin dip köşe temizliğini de yapıyorlar.

Akdenizli Akaryakıt 2’nci İstasyonunu Açtı

Fethiye ve Seydikemer’in tanınmış hayırsever işadamlarından Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı B. Önder Akdenizli, Karaçulha-Çevre yolunda Akdenizli Akaryakıt Firmasının İkinci İstasyonunu açtı. Dualarla hizmete açılan işyerinden ilk akaryakıtı babasına ait otomobile dolduran Önder Akdenizli ve ailesi duygusal görüntüler oluşturdu. Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, ''Çocukluk hayalim olan akaryakıt istasyonculuğunu çok şükür ki dördüncü yılında ikincisi nasip oldu. Geçen 4 yılda ilk istasyonumuza müşteri memnuniyetinde Türkiye birinciliğimiz söz konusu. Bunun yanı sıra biz akaryakıt istasyonlarımızı sadece bir ticarethane değil, bir yaşam alanı olarak düşünüyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ticari Oto Tutkunlarından 19 Mayıs Etkinliği

Fethiye bulunan “Ticari Team Fethiye” isimli grup 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda üyeleriyle birlikte toplandılar.

Başkan Karaca, Fethiye halkını 19 Mayıs etkinliklerine davet etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek gençlik konserleri ve fener alayına Fethiye halkını davet etti. 18 Mayıs Cumartesi Edip Akbayram, 19 Mayıs Pazar günü Fener Alayı ve beraberinde rock konserine tüm Fethiye halkını davet eden Karaca, gençlere seçim döneminde bir söz verdiklerini ve bu yıl içerisinde rock festivali düzenleyeceklerini açıkladı.

Hayvanlar için Birbirinden Güzel Yuvalar…

Fethiye Gazi Ortaokulu öğrencileri Teknoloji ve Tasarım dersinde gerçekleştirdikleri kedi, kuş ve köpek kulübelerini sergileyip Fethiye'deki Hayvan Eğitim Destek Derneği'ne (HAYED) bağışladılar. 7. ve 8. Sınıflarda okuyan 600'e yakın öğrencinin gruplar halinde çeşitli atıkları değerlendirerek yaptığı 200 adet kuş, kedi ve köpek yuvasını bir gün boyunca önce sergilediler ardından HAYED'e bağışladılar. Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, çocukların bu farkındalık yaratan çalışmalarından dolayı gururlandığını belirterek; '' Bir sosyal sorumluluk projesi ancak bu kadar başarılı olur'' diye konuştu. Etkinliğe; Fethiye Belediyesi Hayvan Hakları komisyonu üyeleri, İlçe Milli eğitim müdürlüğü yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Gazi Ortaokulu öğretmenlerinden Nilüfer Çelik, Gülender Cindemir, Yelda Özkan Erdemli, Fatma Balımbuga, Gülsenin Ünal ve Erkan Ünal ile öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel rengarenk kuş, kedi ve köpek yuvaları ilgiyle izlendi. Yuvaları gören vatandaşlar çok beğendiler.

Kaymakam Şahiner; “Hanutçuluğa Müsaade Etmeyeceğiz”

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında 2019 yılı turizm denetleme ve hanutçuluk komisyonu toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan ilgili kamu görevlileri, belediye temsilcisi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine toplantının amacını anlatan kısa bir konuşma yapan Kaymakam Muzaffer Şahiner, Fethiye’de 2019 yılı turizminin daha güzel geçmesi amacıyla yürütülmesi gereken faaliyetler hakkında bilgiler verdi. 2018 yılı çalışma raporundan örnekler veren Kaymakam Şahiner toplantıda yaptığı konuşmada Babadağ’ına dikkat çekti.

Basın mensuplarından Karaca’ya ziyaret

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

Seydikemer’de Çiftçi Bayramı çiftçi çocuklarıyla kutlandı

Seydikemer Tarım ve Orman Müdürlüğü 14 Mayıs “Dünya Çiftçi Bayramı” nı çiftçi çocuklarıyla birlikte Yaka Mahallesinde kutladı.

10 yaşındaki Adasu Yardım Bekliyor

Ayça ve Suat Zor’un ilk göz ağrıları, 10 yaşındaki Adasu Zor, bir süre önce yakalandığı amansız bir hastalık ile mücadele ediyor. Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavisi devam eden Adasu Fethiyelilerin desteklerini bekliyor. Esenköy Mahallesinde yaşayan Adasu Zor Esenköy Er Asım Özdemir ilkokulunda eğitim hayatını sürdürüyor. Adasu gelecekte hemşire olmayı hayal ederken, yakalandığı hastalık nedeniyle zor günler geçiriyor. Baba Suat Zor gündelik işlerle evin geçimini sağlamaya çalışırken, ev hanımı anne Ayça Zor ise evlatları Adasu ve Tuğçenaz ile ilgileniyor.

Fethiye’den muhteşem karşılama

Son derece başarılı geçen sezon sonunda Türkiye Basketbol Ligi’ne (TBL) yükselen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, Fethiye’de binlerce taraftarının katıldığı muhteşem bir törenle karşılandı.

Bolelli, “Engellilerimize çok daha iyi imkanlar sunmak zorundayız”

Engelliler Haftası dolayısıyla Fethiye Sahil Bandı, Özgecan Anıtı’ndan başlayan ve Fethiye Belediyesi Bando Takımı'nın eşlik ettiği anlamlı yürüyüşte, engelli gençler "Acıyarak değil, dokunarak bakın”, "Engelli insanlara saygı insanlığa saygıdır”, "Engelsiz bir hayat istiyoruz" yazılı afişler taşıdılar.

Özkaya; “94 Yıldır Devletimizin emrinde ve Milletimizin hizmetindeyiz!”

Türk Hava Kurumu Fethiye şubesi her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da; fitre ve zekat toplama faaliyetlerine başladı. Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesi Başkanı ve THK genel merkez yönetim kurulu üyesi Mustafa Özkaya; bu yılki fitre ve zekâtların Türk Hava Kurumuna bağışlanması konusunda açıklamada bulundu.

Mete Ay; “2019 Sezonu dolu dolu geçecek”

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-Der) Başkanı Mete Ay, yaklaşan turizm sezonundan beklentilerini açıkladı. 2019 yaz turizminin Fethiye, Çalış ve bölgede dolu dolu geçeceğini ifade eden Ay, İngiltere’den bölgeye olan ilginin arttığına dikkat çekti. Mete Ay, geçtiğimiz yıllara göre İngiltere’den ilk defa Türkiye’ye gelen turist sayısında gözle görünür şekilde artış yaşandığını kaydetti. 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimlerinin Çalış’ta tatil planı yapan misafirlerin rezervasyonlarını iptal ettirdiklerini ve bunu hoşgörüyle karşıladıklarını ifade eden Ay; “Seçimin iptali ve yeni seçim tarihi ile ilgili doğabilecek bütün rezervasyon iptallerini bütün otelciler hoş görülü olarak karşılıyor. FETOB’un geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu demecine Çalışlı turizmciler olarak tümüyle katılıyoruz. Tatile gelmeyecek kişilere paralarını iade ve rezervasyon iptallerinin kabulünü her zaman yapıyoruz. Biz de müşteri memnuniyeti önceliktir. Müşterilerimizi kötü bir duruma sokmak istemeyiz” dedi.

Çalış Tenis Merkezi Oluyor

Denizi, plajı, carettaları, kuş cenneti ve gün batımı ile ismini duyuran Çalış bölgesi; Tenis sporunun da merkezi oluyor. Uzun yıllardır tenis sporuna büyük emekler veren Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü; ulusal bir tenis turnuvasına daha ev sahipliği yaptı…

Fethiye Esnaf Odasından Sanayi Esnafına İftar

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Fethiye sanayi esnafına iftar yemeği düzenledi. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine; Fethiye sanayi esnafları ve sanatkarları ile çalışanlar katıldılar.

Toplam 681 haber.