Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Seydikemer'de Jet Meclis

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde belediye meclisi kararlarını oy birliği ile aldı. Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında toplanan Seydikemer Belediye meclisi, Kasım ayı belediye meclisi gündemindeki 8 maddeyi görüşüp oy birliği ile karara bağladı. Meclis toplantısında konuşan Başkan Yakup Otgöz, ''Sizler, Seydikemer'imizin temsilcileri olarak halkımızın menfaatine gündeme getireceğiniz her konuyu burada tartışıp, sonuca bağlarız. Gece gündüz emrinizdeyiz'' ifadelerini kullandı.

Çiftlikten Sofraya Güvenilir Gıda Eğitimi

Seydikemer İlçe Tarım Müdürlüğü’nce yürütülmekte olan "Sağlığım İçin Doğayı Seçtim" Projesi kapsamında, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği ile birlikte, Seki Ortaokulu öğrencilerine“Çiftlikten Sofraya Güvenilir Gıda" eğitimi gerçekleştirildi. Öğrenciler, sütün çiftlikten sofraya kadar hangi aşamalardan geçerek geldiğini uygulamalı olarak gözlemlediler.

Kalp krizine yenik düştü

Fethiye’de bir bilgisayar mağazasında çalışan 27 yaşındaki Asil Baltacı, geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybetti.

Kayıkseki Mesire Alanı temizlendi

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Karaçulha Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve vatandaşlar Karaçulha Mahallesi’nde bulunan Kayıkseki Mesire alanında temizlik çalışması yaptılar. ‘Daha temiz bir Fethiye için, birlikte temizliyoruz’ sloganıyla yapılan temizlikte 60 poşet çöp ve geri dönüşüm malzemesi toplandı.

Fehmi Tosun, “Hedefe inat ve azimle ulaşılır”

Fethiyeli Yargıtay Üyesi Fehmi Tosun, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi öğrencilerine “Hedefe nasıl ulaşılır” konulu konferans verdi. Fehmi Tosun, “Hedefe ulaşmak inat ve azim sayesinde gerçekleşebilir” dedi.

Büyükşehirden Kadın Üreticilere “Kıl Keçisi” Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınma çalışmaları ve kadın üreticilere destek olmak için pilot bölge olarak seçilen Menteşe İlçesinde 40 üreticiye 120 Kıl Keçisi dağıttı.

Yıllardır Beklenen Yol Sevinci

Seydikemer Belediyesi yol çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak, yol çalışmalarını aralıksız sürdüren fen işlerine bağlı ekiplerin Döğer mahallesindeki yol çalışmaları devam ediyor.

Apaçilerden Destek

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un tribündeki en önemli destekçisi Apaçi taraftar grubu üyeleri, Fethiyespor Store’un kapalı olması nedeniyle kulübün lisanslı ürünlerini semt pazarlarında satarak; takıma destek sağlıyorlar.

24 saatte 205 dövme gerçekleştirdi

Fethiye'de yaşayan daha önceki yıllarda gökyüzünde yamaç paraşütünde ve sualtında dövme yaparak çeşitli rekorlara imza atan ünlü dövme sanatçısı Ahmet İlker Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 24 saatte 205 dövme gerçekleştirdi. Dünya dövme rekoru gerçekleştirmek için tam 24 saat boyunca uyumadan Kemal Atatürk imzası dövmeleri yapan Ahmet İlker Kaya, Fethiye Göcek’te yanan ormanlık alana TEMA tarafından fidan dikilmesi için SMS’lerle destek sağladı.

FETHİYE’DEKİ FENER ALAYINA YOĞUN KATILIM OLDU

Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü nedeni ile Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen Fener Alayına yoğun ilgi oldu. Türk Bayraklarıyla kırmızı beyazlı geceye dönen yürüyüşe binlerce kişi katıldı.

Karaca, “Fethiye’yi çok güzel yerlere getireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü nedeniyle Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen Onur Akın konseri sırasında halka hitaben yaptığı konuşmada, “Fethiye’yi çok güzel yerlere getireceğiz” ifadelerini kullandı.

TÜMSİAD’tan SED Medya’ya hayırlı olsun ziyareti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Muğla Şube Başkanı Abuzer Kartal beraberinde Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Ali Seyda Kıvrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karabulut ile birlikte FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi ve FRT FM’i bünyesinde bulunduran SED Medya’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Fethiye’deki Cumhuriyet Konserinde Onur Akın Rüzgarı

Fethiye’de Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet konserinde Onur Akın sahne aldı. Konsere ilgi yoğun olurken, konseri yaklaşık 7 bin kişi izledi. Sanatçı 1994’ten beri hemen her yaz Fethiye’de yaşadığını belirtirken; “Bundan sonra kışın da aranızda olacağım” dedi.

ATATÜRK İMZASI YAPARAK DÜNYA REKORU DENEDİ

Fethiye'de yaşayan daha önceki yıllarda gökyüzünde yamaç paraşütünde ve sualtında dövme yaparak çeşitli rekorlara imza atan ünlü dövme sanatçısı Ahmet İlker Kaya, bu kez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında 24 saatte 400'ü aşkın dövme yaparak dünya rekorunu denedi.

Cumhuriyet Kupası Baro Temsilciliğinin

Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Fethiye Kaymakamlığı Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Cumhuriyet Kupası, 21 Ekim Pazartesi günü başlamıştı. 21 takımın yer aldığı turnuvayı, finalde penaltı atışları sonucunda Fethiye Adliyesi takımını 3-2 yenen Muğla Barosu Fethiye Temsilciliği kazandı.

Altı Nokta’dan Cumhuriyet Balosu

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu Cumhuriyet Balosu programında konuşan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Cumhuriyet hepimizin ortak paydasıdır. Hepimiz her konuda aynı fikirde olamayız ama Cumhuriyet, Fethiye ve ülkemiz gibi durumlarda akan sular duruyor” dedi.

Toplam 681 haber.