Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

Anaokulu öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi

Fethiye İbrahim Gül Anaokulu, öğrencileri için Giga bilim şenliği düzenledi. Bilim şenliğine, Fethiye Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca ve çok sayıda öğretim görevlisi katıldı.

Erasmus programı gerçekleştirildi

Ömer Özyer Anadolu Lisesinin yürütücüsü; Polonya, İtalya, Romanya ve Litvanya’nın da ortağı olduğu 2020-1-PL01-K229-081774-6 nolu Cultural Heritage Album RAW Makers isimli Projenin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

English Time Dil Kursu’ndan, FTSO Üyelerine indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, English Time Dil Okulu’nda Almanca, İngilizce ve Rusça dil kurs ücretlerinde yüzde 30 indirim yapılacak.

Kürek çekerken kitaplarını okudular

Muğla il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Okur, Gezer, Yazar" projesi kapsamında kanoları ile kürek çekerken kitaplarını okudular.

Yaz dağcılık temel eğitimine katılım sağlandı

Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun yaz dağcılık temel eğitimi Isparta’da 10-16 Nisan tarihler arasında gerçekleşti. Türkiye’nin değişik illerinden katılımın gerçekleştiği eğitime Muğla’dan hem ferdi lisanslı, hem de kulüp adına katılım sağlandı.

Tohum bombası etkinliği gerçekleştirdi.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde öğrenciler tohum bombalarını toprakla buluşturdu.

İklime ve hastalıklara dirençli hale geliyor

Arıcılığın Başkenti Muğla’da Muğla Valiliği himayesinde başlatılan Muğla Apiterapik Arıcılık Ürünleri Ar-Ge İnovasyon ve İşleme Merkezi projesi kapsamında verilen nitelikli Arı ürünlerinin üretilmesi ve lider arıcılık eğitimlerinde başarılı olanlara sertifikaları Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından verildi.

Personele iş güvenliği eğitimi

Ortaca Belediyesi'nin iktisadi işletmesi Dal-Bel şirketi bünyesinde yeni işe başlayacak personel için iş güvenliği eğitimleri başladı.

Caretta caretta kaplumbağaları tanıtıldı

Muğla’da öğrencilere Caretta Caretta kaplumbağaları tanıtılarak çevre eğitimleri veriliyor. Muğla Mavi yeşil okullar Projesi etkinlikleri çerçevesinde verilen eğitimlerle öğrencilere çevre sevgisi aşılanıyor.

“Renkli Geri Dönüşüm Kutuları” sergilendi

“Renkli Geri Dönüşüm Kutuları” isimli tiyatro oyunu Cumhuriyet İlkokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerine sergilendi. 

Narkotik hastane personeline uyuşturucu eğitimi verdi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri tarafından Menteşe Devlet Hastanesi personellerine narkotik eğitimi verilerek bilgilendirme yapıldı.

MUTSO’dan  Üyelerine liderlik eğitimi 

MUTSO Üye Eğitimleri kapsamında, Eğitmen Marziye İlhan tarafından ‘Kişisel Kalite, Profesyonellik ve Liderlik Eğitimi’ verildi.

Bitki sağlığı eğitimi verildi

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde toplantı düzenlendi. İl ve İlçe Müdürlüğü yönetim kadrosu ile ilgili teknik personel ile bitki koruma ürünleri bayilerinin katılımıyla Pestisit kullanımına dikkat çekildi.

FTSO’da eğitim verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) düzenlediği Turizm Sektöründe Müşteri Memnuniyeti eğitimine 30 kişi katıldı. 

Yatağan Müftülüğü’nden ramazan ayında öğrencilere eğitim desteği

Yatağan İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Yatağan Şubesi iş birliğinde Ramazan Ayında ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim yardımında bulunuldu.

Mavi Yeşil Okullar Projesi Fethiye Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 'Mavi Yeşil Okullar Projesi' etkinlikleri çerçevesinde, 'Bu Sefer Hamleni Doğa İçin Yap!' sloganı ile Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu'nda satranç turnuvası düzenlendi.

YDS pazar günü yapılacak

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/1), 9 Nisan Pazar günü 133 bin 91 adayın katılımıyla gerçekleştirilecek.

MUĞLA’DA KAZANIM DEĞERLENDİRME UYGULAMASI YAPILDI

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Muğla Ölçme Değerlendirme Merkezi koordinasyonunda il genelindeki 12 bin 227 öğrenciye Kazanım Değerlendirme uygulaması gerçekleştirildi.

MENTEŞE’DE İSTİKLAL MARŞI’NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Ortaokullar arası İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Toplam 939 haber.