Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

KÖYCEĞİZ'DE BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARIN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Birleştirilmiş Sınıflı Okulların sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

REKTÖR KAÇAR, BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne kısa süre önce atanan Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, Muğla merkezdeki basın mensupları ile bir araya geldi.

DATÇA’DA ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Muğla'nın Datça ilçesinde ilkokul öğrencilere yönelik trafik eğitimi düzenlendi.

MUĞLA POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü tarafından 2021-2030 Karayolları Trafik Güvenliği Strateji Belgesi doğrultusunda trafik eğitimin güçlendirilerek gelecekteki kazaların önlenmesi amacıyla öğrencilere eğitim verildi.

KÖYCEĞİZ’DE OKUL YARARINA ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Toparlar Ortaokulu yararına okul aile birliği tarafından etkinlik düzenlendi.

KÖYCEĞİZ’DE ÖĞRENCİLER TATBİKATI BAŞARIYLA TAMAMLADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Dünya Afet Riskini Azaltma günü nedeniyle okulda tatbikat gerçekleştirdi.

MSKÜ’DE AKADEMİK AÇILIŞ TÖRENİNE BAKAN KASAPOĞLU KATILACAK

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı akademik açılışı 17 Ekim Pazartesi günü yapılacak.

KÖYCEĞİZ’DE ÖĞRENCİ TAŞIMA HİZMETLERİ İNCELENDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı Taşıma Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından öğrenci taşıma hizmetleri ile ilgili incelemelerde bulunuldu.

MUĞLA'DA KPSS HEYECANI

2022 Önlisans KPSS Sınavı Muğla'da da başladı. Heyecanlı bekleyiş sürüyor.

MARMARİS’TE EN ÇOK PİL TOPLAYAN OKULLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Marmaris Belediyesi'nin Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ile birlikte gerçekleştirdiği okullar arası atık pil toplama kampanyasında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

MÜDÜR CAZAĞ, ‘’FETHİYE HALKIMIZ KURSLARIMIZA İLGİ GÖSTERİYOR’’

Fethiye Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, yeni dönem kurslarını FRT TV aracılığıyla duyurdu. Kursların yoğun ilgi gördüğünü belirten Cazağ, Fethiye halkını kurslara kayıt için Halk Eğitim Merkezi’ne davet etti.

Tazelenme Üniversitesi yeni eğitim-öğretim yılı başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uyulama ve Araştırma Merkezi Tazelenme Üniversitesi Muğla Kampüsü 2022-2023 eğitim öğretim yılı başladı.

‘ÖNCELİK YAYANIN’ TEMALI ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gazi İlkokulu önünde, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Öncelik Yayanın’ temalı etkinlik yapıldı. Programda İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Gazi İlkokulu öğrencilerine yaya geçidi kullanımı ve karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken bilgileri aktardı. 

KÖYCEĞİZ'DE ÖĞRENCİLERE GÖRÜNTÜ, SES VE KURGU EĞİTİMİ VERİLDİ

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Beyobası İlkokulu öğrencilerine Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile Türkiye Haber Kameramanları Derneği tarafından görüntü, ses ve kurgu eğitimi verildi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden öğretmenlere ek promosyon müjdesi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl gerçekleştirilen banka promosyon anlaşması neticesinde öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının elde ettikleri kazancın mevcut ekonomik göstergeler karşısında güncellenmesi için yapılan çalışmalar sonuç verdi. Banka ile yapılan karşılıklı anlaşma neticesinde eğitim çalışanlarına 12 bin TL ek promosyon ödenmesi için imzalar atıldı. Böylelikle öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının almış olacakları toplam promosyon ücreti 23 bin TL'ye yükseldi.

Menteşe Belediyesi kitap fuarı açıldı

Menteşe Belediyesi 7'inci Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde düzenlenen 'Kitap Fuarı' açıldı. Menteşe Sınırsızlık Meydanında açılan fuara 300 yayın evi, 30 bin kitapla katılıyor.

MUĞLA’DA HAVACILIK TANITIMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Muğla'da Menteşe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'havacılık tanıtımı ve uçaklar nasıl uçar?' etkinliği vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

MUĞLA’DA 2022 YKS’DE BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS 2022) göstermiş oldukları başarı ile Muğla'nın gururu olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Muğla Olgunlaşma Enstitüsünde gerçekleşen törende başarılı gençler İl Müdürü Emre Çay ve protokol tarafından ödüllendirildi.

Toplam 939 haber.