Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

KÖYCEĞİZ'DE İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması ilçe finali gerçekleştirildi.

YÖK: BAHAR DÖNEMİNİN AÇILIŞI İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR ERTELENDİ

Yüksek Öğretim Kurumu, bahar döneminin açılışı ikinci bir duyuruya kadar ertelendiğini duyurdu.

GELECEĞİN GAZETECİLERİ ‘İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ’Nİ ARAŞTIRDI

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi Medya Okuryazarlığı Atölyesi öğrencileri koordinatör öğretmenleri Dr. Ayşe Tosun ile dünyanın en önemli sorunu haline gelen 'İklim değişikliği' konusunu uzmanından soru cevap şeklinde gerçekleştirdi.

MUĞLA’NIN MOTİFLERİ GELECEĞE AKTARILIYOR

Muğla'da, Olgunlaşma Enstitüsü'nce yürütülen Motiflerin Dili Muğla projesiyle yörenin kayıt altına alınan motifleri, asırlık tezgahlarda dokunarak geçmişten geleceğe taşınıyor.

ORTACA BELEDİYESİ EKİPLERİNE ‘TEMİZ İŞ SAĞLIĞI” EĞİTİMİ

Ortaca Belediyesi tarafından temizlik işlerinde ve diğer birimlerde çalışan personele yönelik 'Temel İş Sağlığı Güvenliği' eğitimi verildi.

KÖYCEĞİZ’DE “TASARIM ODAKLI DÜŞÜNME” ATÖLYE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi'nde 'Tasarım Odaklı Düşünme' atölye çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

ÖĞRETMENLERE BİSDEM ÇALIŞTAYI

Bilimsel Sorgulama Destekli E-Mentörlük (BİSDEM) projesi Öğretmen Çalıştayı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin ev sahipliğinde yapıldı.

KÖYCEĞİZ’DE YAŞLILAR YOGA ÖĞRENİYOR

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 60 yaş üstü bireyler yoga faaliyetlerine katılarak gençleşmeye çalışıyor.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇAY, TARIM UYGULAMALARINA KATILDI

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek için Köyceğiz'e gelip, tarım uygulamalarına katıldı.

18 PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığının 2022 Yılı 2.Dönem Geliştirme Eğitimleri Muğla'da gerçekleştirildi

MUĞLA’DA 7 BİN 839 ÖĞRETMEN KARİYER BASAMAKLARI SINAVINA GİRECEK

Muğla'da 19 Kasım 2022 Cumartesi günü 7 bin 839 Öğretmen Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'na girecek.

KÖYCEĞİZ DEVLET HASTANESİ YANGIN TATBİKATI GERÇEĞİNİ ARATMADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Devlet Hastanesi'nde 2022 yılı Hastane Afet ve Acil Durum Planı çerçevesinde yapılması öngörülen uygulama tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi.

MUĞLA’DA OKULLARIN BASKETBOL POTALARINI MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÜRETİYOR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesinde yer alan il genelindeki 22 ilkokul için basketbol potası ve pinpon masası üretiyor.

TAZELENME ÜNİVERSİTESİ KÖYCEĞİZ KAMPÜSÜ SPOR DERSİ İLE AÇILDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde Prof. Dr. Muammer Tuna Başkanlığı'nda kurulan Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına spor dersi ile başladı.

ÇEK CUMHURİYETİ EĞİTİM SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus ve Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Çek Cumhuriyeti eğitim sistemi ve okulların genel düzeni hakkında bilgi alış verişi gerçekleştirildi.

MUĞLALI ÖĞRENCİLER TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda, Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul bölümü öğrencileri, kimya alanında Türkiye 2'incisi oldu.

ÖĞRENCİ VELİLERİNE UYUŞTURUCUYA KARŞI EĞİTİM

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Muğla genelinde sorumluluk bölgelerindeki okullarda öğrenci velilerine yönelik uyuşturucu konularında eğitim veriyor.

MUĞLA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÇEVRE DOSTU İŞBİRLİĞİ

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda çevre bilincinin yerleşmesi ve çocuklara aktarılması amacıyla hem yerel hem de ulusal alanda çalışmalar devam ediyor.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇAY İLE GÖRÜŞTÜ

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen İmam Hatip Okulları Başarılı Örnekler Sergisi'nde Türkiye üçüncülüğü kazanan ve 425 proje arasından ilk 50 proje arasına girerek projelerini sergilemeye hak kazanan Muğla İmam Hatip Okullarının başarılı öğrencileri, danışman öğretmenleri ve idarecileri, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay'ı ziyaret etti.

Toplam 939 haber.