Ekonomi

Son dakika Ekonomi haberler, en son Ekonomi haberler, Ekonomi haberler burada, haber oku | Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Benzin, Motorini Geçti

Benzine 1 lira 70 kuruş zam geldi! Litre fiyatı 23 lirayı geçti. Böylelikle benzin fiyatı, 5 ay sonra ilk kez motorini geçti.

Güncel Dolmuş Fiyatları

Akaryakıta yapılan zamlardan sonra güncel toplu taşıma ücretleri tam bilet 6 lira 65 kuruş, öğrenci biletleri 4 lira 15 kuruş, nakit biniş ise 10 lira olarak devam etmekte.

Benzin Ve Lpg’ye Yeni Zam

Akaryakıt fiyatlarına Brent petrol ve dolar kurundaki yükselişle beraber yeni zam geliyor. Buna göre benzine 1 lira 68 kuruş, LPG'ye 40 kuruş zam bekleniyor.

Köyceğiz festivalinde yöneticiler önlük taktı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Devalı Tatlar Festivali'ne katılan protokol önlük giyerek tezgah başına geçti.

Milas’ta Ekmek 3.50, Simit 4 TL oldu

Milas'ta daha önce 3 liradan satılan 210 gram ekmeğe 50 kuruş, 3 liradan satılan simite ise 1 lira zam yapıldı.

Ören Mahallesinde Tarla Günü

Milas Ören Mahallesinde üretici Salih Kuray'ın tarlasında Yem Bitkileri Projesi çerçevesinde yetiştirilen lenox hasadı yapıldı.

Aras, “Bodrum yabancı turistte 2019’u aşacak”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu yıl hava ve deniz yoluyla gelecek yabancı ziyaretçi sayısının 2019'u aşacağını belirterek, 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Emekliler Bir Araya Geldiler

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu üyeleri, İskele Halk Evi’nde bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen toplantıda emeklilerin sorunları hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Fethiye’de Konut Fiyatları Yükseldi

Muğla’nın güzide ilçesi Fethiye’de konut fiyatlarında son yılların en büyük artışı yaşanıyor. Yüksek enflasyon sebebiyle yükselen konut fiyatları, ev kiralarına da yansıdı. Geçtiğimiz yıla nazaran kira fiyatlarında neredeyse 00’e yakın artış gözlemlendi.

2 gemiyle 202 yolcu geldi

Havaların ısınması ile birlikte Bodrum'da turist hareketliliği yaşanmaya başladı. 110 metre uzunluğundaki lüks yolcu gemisi Emerald Azzurra ile 72 metre uzunluğundaki yelkenli gemi Star Flyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine toplam 202 yolcu getirdi.

Konut Kredisi Paketleri Açıklandı

Ev alma hayali kuranlara yönelik olarak müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Bakanlar Kurulu toplantısında aldıkları kararları açıkladı. Erdoğan, konut alacaklara yönelik iki kredi kampanyası yapıldığını duyurdu. Vatandaşlar yüzde 0.89 ve 0.99 faiz oranlarıyla 10 yıl vadeli olarak 2 milyon liraya kadar kredi kullanabilecek.

Havalar Isındı Fiyatlar Düştü

Havalar Isındı Fiyatlar Düştü Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte Salı Pazarı'ndaki ürünlerin fiyatlarında ciddi düşüşler yaşandı.

Et Ürünlerinin Yanına Yaklaşılmıyor

Günümüzde her geçen gün artan fiyatlar vatandaşın alım gücünü azaltmaya devam ediyor. Bu durum et fiyatlarını da her geçen gün arttırıyor.

Bodrum’da Turizm Buluşması gerçekleştirildi

Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) ve Akdeniz Turizm Vakfı iş birliği ile Bodrum Turizm Buluşması gerçekleştirildi.

Tezgâhlarda Balık Bolluğu

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte tezgâhlardaki balık çeşitliliği arttı.

Lpg’de İndirim

Benzin ve mazot piyasasındaki dalgalanmadan sonra LPG’de 86 kuruş indirim yapıldı. İndirimin pompa fiyatlarına yansıdığı görüldü.

Ekonomi Bayramı Da Vurdu

Fethiye’de geçen yıllarda dini bayram tatillerinde yaşanan yoğunluğunun olmaması dikkat çekti. Ekonomik sorunlar ve hava koşulları nedeni ile Fethiye eskisi gibi kalabalık geçmedi.

Bodrum’a tarihinin en büyük yolcu gemisi geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesine tarihinin en büyük yolcu gemisi gelirken, gemi bandoyla karşılandı.

Muğla’da bayramda beklenen yoğunluk yaşanmadı

Her geçen yıl kış aylarına yaklaşan dini bayram tatilleri tatilcilerin de tercihini etkiledi. Geçen yıllarda adım atacak yer bulunmayan plajlar, bu yıl boş kaldı.

Toplam 780 haber.