Kültür

Son dakika Kültür - Sanat haberleri, en son Kültür - Sanat haberler,, Kültür - Sanat haberleri burada, haber oku | Kültür - Sanat

Kültür Haberleri

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdeyi açtı

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT) perdelerini Kocasını Pişiren Kadın oyunu ile açtı.

Fethiyeli yazar Arıcak, kitaplarını Ankara'da imzaladı

Ankara İzan Yayınlarının Kızılay'daki düzenlediği imza etkinliğine Fethiyeli yazar ve aynı zamanda Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı Sevim Tutar Arıcak basımı gerçekleşen üç kitap için toplu imza töreni gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği imza töreninde yazar Sevim Tutar Arıcak zaman zaman kitapta yer verdiği şiirleri dinleyenlere seslendirdi.

İlhan Koman ile 100 yıl heykel sergisi sanatseverlerle buluştu

Bodrum Belediyesi ve İlhan Koman Vakfı ortaklığında 'İlhan Koman ile 100 Yıl Heykel Sergisi' açıldı.

Bodrum’da köylerde ''Sarı Yaz Sinema Günleri''

Muğla'nın Bodrum Belediyesi'nin geçtiğimiz Eylül ayı başlarında gerçekleştirdiği Köy Meydanı Türk Filmleri Günleri, Bodrum Köyleri Sarı Yaz Sinema Günleri adı altında devam ediyor.

Minik okurlar için imza günü

Çocuk Kitabı Yazarı Fatma Yücel Dinç, Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezinde düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğinde ana sınıfı öğrencileri ile bir araya gelerek 'Gezgin Su Damlası Macera Peşinde' isimli kitabını çocuklar için imzaladı.

CEO’lar sahnede buluştu

Türkiye'nin önde gelen CEO'larının oluşturduğu Majör İş'ten Sesler Korosu, Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konserde performansıyla takdir topladı.

Likya etkinlikleri sona erdi

Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Likya Kültür Sanat Etkinlikleri İpek Özbey ve Elfin Tataroğlu’nun ‘Medya ve Adalet’, İrfan Değirmenci ve Yaşar Aydın’ın ‘Umut da Mücadele de Devam Ediyor’ söyleşileriyle sona erdi.

ABD’li turistler Ebru sanatına merak sardı

Turistik seyahat için Muğla'ya gelen ABD'li kafile, Menteşe Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezini ziyaret ederek, ebru sanatçısı Yavuz Merih Ulubay'dan ebru sanatı hakkında detaylı bilgi aldılar.

Prof. Dr. Aydın ve Yazar Ezmeci Okurlarıyla Buluştu

Polimat Bilim İnsanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın ve Yazar ve Psikolog Esra Ezmeci 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezindeki söyleşi ve imza gününde okurları ve sevenleri ile bir araya geldiler.

Gripin, Menteşe’ye İlaç Gibi Geldi

Menteşe Belediyesi bu yıl 6.‘sını düzenlediği şenliklerle kültür – sanat dünyasının sevilen isimlerini Menteşeliler ile buluşturmaya devam ediyor.

İclal Aydın, Menteşe’de Okurlarıyla Buluştu

Menteşe Belediyesi 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında kültür – sanat dünyasının sevilen isimlerini Menteşelilerle buluşturmaya devam ediyor. Oyuncu – Yazar İclal Aydın 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen kitap imza gününde Menteşelilerle bir araya geldi. Menteşe Belediyesi’nin konuğu olarak İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi’nde düzenlenen kitap imza gününe katılan İclal Aydın Menteşelilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bodrum’da “Sarı yaz” konserleri Derya Uluğ ile başladı

Muğla'da, Bodrum Belediyesi'nin düzenlediği Sarıyaz konserlerinde sahne alan Derya Uluğ sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce kişinin izlemeye geldiği Uluğ, hayranlarına yeni single müjdesi verdi.

Yazar Eren Erdem Okurlarıyla Buluştu

6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında gazeteci– yazar 25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Eren Erdem Menteşe’de okurlarıyla buluştu. Yazar Eren Erdem, sınırsızlık meydanında düzenlenen kitap imza gününde zaman zaman okurlarıyla sohbet etti.

Menteşe, Mahşer-i Cümbüş İle Güldü

Mahşer-i Cümbüş doğaçlama tiyatro topluluğu 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Cumhuriyet Meydanında sahne aldı. Modern doğaçlama tiyatronun öncülerinden olan Mahşeri Cümbüş topluluğu, Cumhuriyet Meydanında gösteriye katılan tiyatro severlere kahkahalarla dolu bir gece yaşattı.

Haluk Levent ve Kızılordu Korosu, Fethiye'de Cumhuriyet marşlarını seslendirdi

Rus Aleksandrov Kızılordu Korosu ve ünlü sanatçı Haluk Levent, Muğla’nın Fethiye ilçesinde sevenleriyle buluştu. Levent, koro eşliğinde Cumhuriyet Marşlarını seslendirdi.

Bodrum’da “Sadece Kadın” oyunu sahnelendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 'Sadece Kadın' isimli tiyatro oyunu iki gösterim olarak sahnelendi.

Ünlü Yazarlar Fethiye’de Söyleşide Buluştu

Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Likya Kültür Sanat Etkinlikleri, Ceyda Karan, Fatih Yaşlı, Berkant Gültekin’in Başkanlık Sistemi ve Yönetim Krizi söyleşisi ile devam etti.

Likya Kültür Sanat Günleri Yazar Kadınlarla Okuyucuları Buluşturdu

Likya Kültür Sanat Etkinlikleri’nde, yazar kadınlar Fethiyelilerle bir araya geldi. İnci Aral, Pelin Batu ve Mehtap Meral’in gerçekleştirdiği ‘Edebiyatta Kadın’ söyleşisi yoğun ilgiyle karşılandı. Söyleşi esnasında İnci Aral, kasım ayında çıkacak olan yeni kitabından söz etti.

Nasuh Mahruki ve Murat Ağırel Likya Etkinlikleri’nde buluştu

Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Likya Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, Milli Sporcu, Profesyonel Dağcı, Yazar Nasuh Mahruki ve Gazeteci-Yazar Murat Ağırel ‘Yolsuzluklar Sarmalı’ başlıklı söyleşide buluştu. Söyleşi öncesi Fethiye Belediyesi Sanatçıları Osman Batur Keser ve Aysun Karasaçlı sahne alarak dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Toplam 925 haber.