Kültür

Son dakika Kültür - Sanat haberleri, en son Kültür - Sanat haberler,, Kültür - Sanat haberleri burada, haber oku | Kültür - Sanat

Kültür Haberleri

Harem balesi tam not aldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen 18. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde sahnelenen 'Harem' balesi sanatseverlerden tam not aldı.

Sanat ve antika fuarına yoğun ilgi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde açılan 'Sanat ve Antika Fuarı'nda sanat eserleri ve antika objeler yoğun ilgi gördü.

Okan Çabalar, tek kişilik stand up gösterisi ile Bodrum mi'TERRACE açık hava sahnesinde!

BKM Mutfak komedyenlerinden Okan Çabalar, tek kişilik stand-up gösterisi ile Bodrum’da mi’TERRACE sahnesinde mizah severler ile buluşacak.

mi’TERRACE, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı için ev sahipliği yapacak

mi’TERRACE açık hava sahnesi, Straf’ın konsept müzik programı “sahnede akustik” konuklarından oluşan Straf, “şarkılarla sahnede” konser etkinliğine 29 Temmuz Perşembe akşamı saat: 21:00’da ev sahipliği yapacak.

Sakiler Dalyan’da sahne aldı

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı turistik Dalyan Mahallesi'ndeki bir işletmede Sakiler Grubu sahne aldı.

Sanat ve antika meraklıları Baaf Bodrum’da buluşuyor

Türk ve dünya turizminin gözde mekanı Bodrum, bu kez de antika meraklısı ve koleksiyonerler sanatseverlere ev sahipliği yapacak. Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı 28 Temmuz da ziyaretçileriyle buluşacak.

Karaçulha Yörük Şölenine Yoğun Katılım Oldu

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Karaçulha Yörük Şöleninin bu yıl beşincisi düzenlendi.

Bodrum Kalesi’nde Türk Sanat Müziği rüzgarın esti

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Belediyesi Kale Konserleri'nin ikincisi, bayramın son gününde büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi.

Karaçulha Yörük Şöleni başladı

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından Geleneksel hale getirilen Karaçulha Yörük Şöleni, eski günlerdeki gibi tüm coşkusuyla başladı.

Yazarlar Marmarisli okuyucuları ile buluşacak

Marmaris Kitap Günleri kapsamında birçok yazar bayram boyunca Marmarislilerle buluşacak.

Ali Tunç’tan muhteşem konser

Fethiye Belediyesi tarafından, 3 Temmuz – 26 Ağustos tarihleri arasında, 20.30 ila 21.30 saatleri arasında sürecek 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç sahnesiyle devam etti.

Müzikli Fethiye Akşamları Aysun Karasaçlı ile devam etti

Fethiye Belediyesi tarafından, 3 Temmuz – 26 Ağustos tarihleri arasında, 20.30 ila 21.30 saatleri arasında sürecek 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Aysun Karasaçlı sahnesiyle devam etti.

Bodrum Bale Festivali yaklaşıyor

Türkiye'nin ilk ve tek bale festivali olan 'Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nin 18'incisi bu yıl Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından 4-17 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlenecek.

Ahmet Nejat Birdevrim’den “Seramikte 43 Yıl” Sergisi

Seramik Sanatçısı Ahmet Nejat Birdevrim'in 'Seramikte 43 Yıl' adlı kişisel sergisi, Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Trafo Bodrum-Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılıyor. Sergi 14-28 Temmuz tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Açık hava heykel parkı Loft Art Sculptville, sanatseverleri bir araya getiriyor

Bodrum'da modern köy yaşamının oluşturulduğu ve geçen yaz tatilcileri ağırlamaya başlayan Bodrum Loft, modern mimarisiyle sanatı aynı çatı altında buluşturuyor.

Marmaris’te konserler başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesi barlar sokağında konserler rap müzik sanatçısı Norm Ender'in konseri ile başladı.

2 yıldır sahneye çıkmayan Gökhan Tepe sanat hayatının 25’inci yılını kutladı

2 yıldır korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle sahnelerden uzak kalan ünlü sanatçı Gökhan Tepe, Bodrum'daki ilk konserinde sanat hayatının 25'inci yılını kutladı.

Sebiha Arslan’dan 2 Kitap Birden

Anadolu Ajansı Muhabiri Gazeteci Sebiha Arslan, Türkiye’de güzel yürekleri birleştiren bir eserle pandemi hüzünlerinin dağılmasına ve yaşama dokunuşların çoğalmasına sebep olan bir çalışmaya imza attı.

Müzikli Fethiye Akşamları Adem Kazan ile devam etti

Fethiye Belediyesi tarafından, 3 Temmuz – 26 Ağustos tarihleri arasında, 20.30 ila 21.30 saatleri arasında sürecek 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Adem Kazan sahnesiyle devam etti.

Toplam 925 haber.