Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FETHİYE BELEDİYESİ İLE İNGİLİZ HAYIRSEVERLER ELELE

Bir süredir özel temasları çerçevesinde Fethiye’de bulunan Liverpool eski Belediye Başkanı (Lord Mayor of Liverpool) Anna Rothery ile uzun yıllardır Fethiye’de yaşayan, sosyal medyada 16.000’den fazla takipçisi bulunan Fethiye Times’in genel direktörü Lyn Ward Fethiye Belediyesi’ne bir ziyarette bulundular.

OVACIK KÖPRÜSÜ KAVŞAĞI’NDA ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPILACAK

Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde yapılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

SON MURACAT TARİHİ 28 TEMMUZ

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Derneği Başkanı Muhammet Kökten bakanlık ruhsatı için Turizm Danışma Bürosu’na başvurdu. Kökten, son başvurunun 28 Temmuz olduğunu belirterek herkesin müracaat etmesi gerektiğini belirtti.

POLİS HAFTASI KUTLANDI

Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Fethiye Kaymakamlığı Önü’nde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI İFTAR PROGRAMI DÜZENLİYOR

Eğitimden kültür sanata birçok alanda sürdürdüğü faaliyetlerini Ramazan ayında da "Paylaşmak Vefadır" temasıyla dağıttığı yardım paketleri ile dolu dolu sürdüren Fethiye Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel hale getireceği bu yılın iftar programını düzenliyor.

FTSO YÖNETİMİ, POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, “Emniyet Müdürümüz İsmail Ayhan nezdinde, ülkemizin asayiş, huzur ve güven ortamını tesis ederek hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.” dedi.

İNÖNÜ BULVARI’NDA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, Aydem ve telekomünikasyon şirketleri işbirliği ile İnönü Bulvarı’nda başlatılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Son olarak İnönü Bulvarı’nda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

ÖĞRENCİ SERVİSLERİ ZAMLANDI

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlardan sonra ayakta durmakta zorlanan servis şoförlerine ve dolmuş sahiplerine bir nebze de olsa hayat verecek düzenlemeler yapıldı. Buna göre öğrenci servis ücretleri artarken dolmuşların engelli ve 65 yaş üstü gibi vatandaşların ücretsiz taşınması karşılığında devletten aldıkları gelir desteğinde iyileştirme yapıldı.

FETHİYE’DEN İYİ PARTİ’YE YENİ KATILIMLAR

İYİ Parti’ye Fethiye’den yeni üye katılımları devam ediyor. Av. Abdullah Küçükbozbaş, 2009-2014 Muğla İl Genel Meclis Üyesi, 2014 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan Adayı olan Ziraat Mühendisi Mehmet Üyük, AK Parti Belediye Meclis üyesi Onat Akdu ve Huzurevi Eski Müdürü Adem Güngör’e İYİ Parti genel merkezinde , genel başkan Meral Akşener tarafından rozetleri takıldı.

"ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ" PROJESİ’NDE SONA GELİNDİ

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde, Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akıncı Özel Eğitim Okulu 1. ve 2. kademe, Özel Eğitim İş Uygulama Okulu öğretmenleriyle yürütülen "Engelleri Birlikte Aşıyoruz" isimli 2020-1-TR01-KA101-081288 No’lu Erasmus + Okul Hareketliliği Personel Eğitimi Projesi, hazırlık faaliyetlerinin ardından yurt dışı hareketlilik dönemi de tamamlanarak, yaygınlaştırma faaliyetleri gerçekleştirilmeye başlandı.

FETHİYESPOR İSTANBUL'DAN 1 PUANLA DÖNDÜ

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor erteleme maçı olan 27. hafta karşılaşmasında Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanına konuk oldu. 2 penaltı ve 1 kırmızı kartın olduğu mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.Mücadelede Fethiyespor ‘n 70 dakikada kazandığı penaltıyı Nurettin gole çeviremedi.

MEYVE SUYU KUTUSUNDA UYUŞTURUCU

MEYVE SUYU KUTUSUNDA UYUŞTURUCU Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda meyve suyu kutusuna zulalanmış vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.

AMFİ TİYATRO SAHİPSİZ KALDI

Fethiye Limanı’nın karşısında bulunan tarihi Telmessos Amfi Tiyatrosu restorasyon çalışmaları yarım kaldı. Telmessos Amfi Tiyatrosu’nun restorasyon ve onarım işi 2012 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 4 milyon 522 bin 814 lira 53 kuruş bedelle Ace İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne verilmişti. Çıkan anlaşmazlıklardan sonra mahkemeye taşınan süreç tamamlanamadığı için tarihi bir güzellik olarak turizme kazandırılması beklenen Amfi Tiyatro yarım kaldı.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI BAŞLADI

Fethiye Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı başladı. 2 gün boyunca devam edecek olan programda tütün, alkol, uyuşturucu ve davranışsal bağımlılıklar hakkında sunumlar yapılacak.

TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ’NDE BİTİME 5 HAFTA KALDI

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 25. haftası geride kalırken, Basketbol Süper Ligi’ne çıkacak ve play off oynayacak takımlar belirsizliğini koruyor. Bu sezon oynadığı 25 maçın tamamını kaybeden Akhisar Belediyespor’un gelecek sezon TB2L’de oynayacağı kesinleşirken, haftaya lider giren ve yine lider tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Sigortam.net, Beysu Konyaspor ve Samsunspor’un Süper Lig mücadelesi sürüyor.

AMİNTAS ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Fethiye’nin simgelerinden biri olan Amintas Kaya Mezarları Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yoğun çalışmaları sonucu, daha önce kötü görüntüye sebep olan grafiti ve sprey boyayla yazılmış yazılar temizlenerek 1 Nisan’dan itibaren ziyarete açıldı.

Toplam 685 haber.