Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BELEDİYESPOR KÜREK TAKIMI’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Fethiye Belediyesi Kürek Takımı, Deniz Küreği Kadınlar (1x) yarışında Simge Zeynep Gündüz ile Türkiye Şampiyonu oldu.

MİLLETVEKİLİ ERGUN’DAN GÜNDEM ANALİZİ

İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı Ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun FRT TV'de yayınlanan Gündem Analiz Programı'na konuk oldu. Programda Necati Kanbur'un sorularını yanıtlayan Ergun güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesinin önemini, maden arama ruhsatı verilmesi, orman yangınları, Rusya Ukrayna savaşı ve ekonomi yönetimi ile ilgili konular hakkında görüşlerini ifade etti.

DEDE VE TORUNU YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Fethiye'de geçtiğimiz günlerde yağmur suyu dolu havuzda düşerek boğulan 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetmişti. İlhan'ın dedesi Ömür İlhan da acı haberi alınca, kalp krizi geçirip vefat etti.

CHP’DEN İFTAR YEMEĞİ

CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, hayırseverlerin katkılarıyla Esenköy Düğün Salonu’nda iftar yemeği programı düzenledi.

MAG HAFİF ARAMA KURTARMA SINIFINDA AKREDİTE ALDI

Fethiye Belediyesi gönüllüsü olan, Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi, T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından “Kentsel Arama Kurtarma Akreditasyon Yönetmeliği” kapsamında hafif arama kurtarma sınıfında akredite almayı hak kazandı.

MOTORİN TEKRARDAN 22 LİRA

16 Nisan Cumartesi günü mazota gelen 1 lira 79 kuruş zam geldi. Yapılan zammın ardından mazot 22 lira 31 kuruştan satılmaya başlandı. Benzin ve LPG’ye zam gelmedi. Benzinin güncel fiyatı 19 lira 28 kuruş, LPG’nin fiyatı ise 14 lira 49 kuruş olarak satılmaya devam ediyor.

TOZLU HAVA YERİNİ GÜNEŞE BIRAKTI

Fethiye’de birkaç gündür etkisini sürdüren tozlu hava yerini sıcak ve güneşli havaya bıraktı.

KARGI’DA İMECE USULÜ İFTAR

Kargı Mahalle Muhtarlığı ve Kargı Mahallesi Geliştirme, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği öncülüğünde mahalle sakinleri tarafından imece usulü iftar yemeği düzenlendi.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye Satranç Federasyonu ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Satranç Turnuvası sona erdi. 2 gün boyunca devam eden turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini almanın mutluluğunu yaşadı.

ÇIRALI “SÖZLERİMİZİ TUTTUK”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı FRT TV’de yayınlanan Gündem Analiz Programı’na konuk oldu. Programda Necati Kanbur’un sorularını yanıtlayan Çıralı 2018 yılında yapılan seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade etti.

KÖY ENSTİTÜLERİNİN KURULUŞUNUN 82. YILI KUTLANDI

Köy Enstitülerinin kuruluşunun 82. yıl dönümü kutlandı. Fethiye Adabelenlilerin Atatürk Anıtı’na Çelenk sunumu ile başlayan program Özer Olgun Kültür Merkezi’nde devam etti.

BELGESEL GÜNLERİ SONA ERDİ

Adabelenliler Derneği Fethiye Temsilciliği tarafından Fethiye Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen 5. Fethiye Belgesel Günleri sona erdi.

BALCI, YETİM VE KİMSESİZ ÇOCUKLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı, İş İnsanı Nurkaya Gündoğru’nun katkılarıyla Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın organize ettiği iftar programında yetim ve kimsesiz çocuklar ile aileleri bir araya geldi.

Fethiye Eczacıbaşı Zirvespor’dan Kaymakam Balcı’ya ziyaret

Fethiye Eczacıbaşı Zirve Spor Kulübü voleybolcuları, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı makamında ziyaret ederek elde ettikleri başarıları anlattı. Voleybolcularla tek tek ilgilenerek başarılar dileyen Kaymakam Balcı ise Fethiye’deki maçlarını canlı izlemek istediğini söyledi.

Tersane sorunu büyüyor

Fethiye’de tersane sıkıntısı gündemde ki yerini korumaya devam ediyor. Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan Fethiye’nin tersane sıkıntısı olduğunu ifade ederek “Gelen yatın yazın pisliğini alıyoruz. Ancak gelen yabancı misafirlerin yatlarının bakımını burada yapamıyoruz. Bu arkadaşlar ise Hırvatistan veya Yunanistan’a gidiyorlar. Bakım ve onarımlarını orada yaptırıyorlar” dedi.

YEŞİLÜZÜMLÜ’YE AROMATİK BİTKİLER BAHÇESİ

Fethiye Belediyesi’nin 180 dönümlük arazide gerçekleştirdiği ‘Bizim Bahçe’ projesi hızla devam ediyor. Bu kapsamda Yeşilüzümlü Mahallesi’ndeki belediyeye ait tarım arazisine, ‘Aromatik Bitkiler Bahçesi’ açıldı. Lavanta, altınotu ve biberiyenin bitkilerinin dikimi gerçekleştirildi.

Toplam 685 haber.