Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ULUSLARARASI HALK OYUNLARI FESTİVALİ

Uluslararası Halk Oyunları Festivali, Beşkaza Meydanı’nda birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte Ukrayna, Litvanya, Moldova, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan ve Kırgızistan’dan gelen çocuklar dans gösterileri sergiledi.

GÖKCAN ’’BİTMEK BİLMEYEN BİR YOL ÇALIŞMASI VAR’’

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler esnasında yol yapım çalışmalarını inceleyen Gökcan, yapımı devam eden yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

YELDA EROL GÖKCAN’DAN FETHİYE ZİYARETLERİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün iştirakiyle Fethiye’de çeşitli ziyaretlerde bulundular.

TEKNE TURU SEZONU AÇILDI

Fethiye’de günlük tekne turu işletmeciliği yapan tur sahipleri hazırlıklarını tamamladı. 2 yıldan bu yana pandemiden kaynaklı sıkıntılardan dolayı gelirleri düşen ve zor günler geçiren tekne turu sektöründe çalışanlar bu sene sezondan umutlular.

FETHİYE’YE YAZ GELDİ

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vatandaşlar soluğu park ve bahçelerde aldı. Sıcak havanın hâkim olduğu Fethiye’de sıcaklık ortalaması yaklaşık 27 dereceye kadar yükseldi.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt ve üst yapı çalışmaları çeşitli bölgelerde devam ediyor.

TÜRK CUMHURİYETİ ÇOCUKLARINDAN KAYMAKAMA ZİYARET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Bahar Bayramı kapsamında düzenlenecek olan Uluslararası Halk Oyunları Festivali için Türk Cumhuriyetleri’nden gelen halk oyunları ekipleri Kaymakam Balcı’yı ziyaret etti.

23 NİSAN KUTLAMALARI AVM’DE DEVAM ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında etkinlikler devam ediyor. Etkinlik kapsamında Özle Girne Koleji Fethiye Kampüsü katkıları ile kutlamalar için Fethiye’ye Litvanya, Moldova ve Ukrayna’dan gelen ekipler Fethiye Erasta Alış Veriş Merkezi’nde çeşitli dans gösterileri sergiledi.

SEYDİKEMER'DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümü, Seydikemer’de de coşku ve gururla kutlandı.

TÖRENDE ANONS GERGİNLİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni Çelenk Sunma Töreni’ne İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı da katıldı. Törende program sunucusunun İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nı anons etmemesi nedeni ile İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve beraberindekiler töreni terk etti.

FETHİYE BAYRAMI KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Çelenk Sunma Töreni’nin ardından Özgecan Anıtı’ndan başlayan kortej yürüyüşü Beşkaza Meydanı’nda sona erdi. Beşkaza Meydanı’nda devam eden etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendiler.

CHP’DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Düzenlenen törene İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’da katıldı.

CİZRE VE DİYADİNLİ ÇOCUKLARIN MUTLU GÜNÜ

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Cizre ve Diyadin’den öğrenciler Fethiye’ye gelerek Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti. Ziyarete Ünlü Oyuncu Çağatay Ulusoy’da katıldı.

FTSO NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Futbolcu kızlar kupalarını aldı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası düzenlendi. Futbol Kursu Kursiyerleri’nin katıldığı turnuva sonucu şampiyon olan kız takımına kupa ve madalyaları verildi.

ESKİ RAMAZAN’I YAŞATTILAR

Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Ramazan Eğlencesi düzenlendi. Eski Ramazan’ları anımsatan etkinlik izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Toplam 685 haber.