Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi Saburhane’de Açılıyor

Muğla Mutfak Kültürü’nün kayıt altına alınarak gelecek kuşaklara aktarılması, kentin gastronomi potansiyelinin turizmle entegre edilmesi, yeme – içme ve kültür turizminin canlandırılması amacıyla “Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi ve Saburhane Semt Pazarı” 21 Ekim Perşembe günü saat: 10.30’da tarihi Şaraphane’de kapılarını açıyor.

Başkan Karaca, “Dünyanın en iyi festivalini yapmak istiyoruz”

Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları, bu yıl 20-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Hava sporlarının farklı branşlarındaki en iyi akrobasi pilotları Fethiye’de buluşacak. Festival ile ilgili FRT TV’ye konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “60 ülkeden 2 bin sporcunun katılmasını bekliyoruz. Ukrayna’dan belediye başkanları ile birçok acente sahipleri gelecek” dedi.

Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları başlıyor

Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları, bu yıl 20-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Hava sporlarının farklı branşlarındaki en iyi akrobasi pilotları Fethiye’de buluşacak.

Muğla Borsa ve Odaları bir araya geldi

Muğla Borsa ve Odaları Datça’da düzenlenen ortak toplantıda bir araya gelerek üyelerin sorunları ve taleplerine ilişkin yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüştü.

Benzin ve motorinde büyük zam beklentisi!

Benzine ve motorine yapılan 40-41 kuruşluk zammın ardından, yarından itibaren motorine 23 kuruşluk bir zammın daha yapılacağı ileri sürüldü.

Başkan Kulaç, “Üzümlü ve İncirköy mahallelerini ziyaret ettik”

Demokrasi ve Atılım(DEVA) Partisi Fethiye ilçe Başkanı Saniye Parça Kulaç ve yönetimi mahalle ziyaretleri kapsamında Üzümlü ve İncirköy mahallelerine ziyarette bulundu.

Demirtaş, “Eşit ve hakkaniyetli hizmet vereceğiz”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, başkanlık görevine seçildiği takdirde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı tüm üyelere eşit ve hakkaniyetli bir şekilde hizmet vereceklerini söyledi.

Başkan Sodra ve Kansız’dan, Başkan Canözü’ne ziyaret

Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra ve yönetimi beraberinde Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve yönetimi Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette bölge sorunları ve değerleri konuşuldu.

Muğla Ülkü Ocakları'ndan ücretsiz İngilizce kursu

Muğla Ülkü Ocakları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Bir Lisan 1 İnsan, 2 Lisan 2 İnsan' sözünü rehber edinerek lise ve üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz İngilizce kursu vermeye başladı.

Genç Siyasetçi Doğu'dan Başkan Köktener'e ziyaret

Fethiyeli genç siyasetçi Turhan Doğu ve Taygun Değer SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonundan İl Müdürü İlman’a ziyaret

Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonu Milli Boksör Kubilay Alcu, Üst Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 63 kg'da Türkiye 2. olan Enes Kubat, Antrenör Sami Sunay, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ile birlikte Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı makamında ziyaret etti.

Başsavcı Bingül’den, Ziraat Odasına İade-i ziyaret

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, iade-i ziyaret programları kapsamında Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit'i ziyaret etti.

Girit Adası açıklarındaki deprem Fethiye'de de hissedildi

Yunanistan’ın Girit Adası açıklarında meydana gelen deprem Fethiye'de de hissedildi. Fethiye'nin yanı sıra Muğla'nın birçok ilçesinde hissedilen deprem korkuttu.

Toplam 685 haber.