Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fıtık Ağrılarına Ameliyatsız Çözüm

Anestezi ve Algoloji Uzmanı Dr. Pınar Özlülerden, bel ve boyun fıtığı vakalarının yüzde 95’inde ameliyata gerek olmadığını belirterek, ağrıların Radyofrekans yöntemi ile giderilebildiğini söyledi. Özlülerden, bu yöntem ile hastanın 1 veya 2 seansta ağrılarından kurtulup normal hayatına döndüğünü bildirdi.

Dolar 14 Lirayı, Altın 800 Lirayı Geçti

Dolar ve altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Dolar 14 TL’yi Altın ise 800 TL’yi geçti.

Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde:

Fethiyespor’da yüzler gülüyor

Lacivert Beyazlı temsilcimiz Fethiyespor ağır zemin ve zor şartlar altında deplasmanda karşılaştığı Edirnespor maçından 1-0’lık üstünlükle dönüyor.  Nurettin’in 86. dakika da attığı muhteşem  gol ile galibiyeti yakalayan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel karşılaşma sonrası yaptığı açıklama da,  Fethiyespor sevdalılarına ve Apaçiler’e selam gönderdi.  Dinçel, “Bu galibiyet onlara armağan olsun. Ayrıca bizlerle olan İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan Fethiyespor sevdalılarına burada bizimle oldukları için de teşekkür ediyorum” dedi. 

Ülkücüler Ali Kınık Konseri’nde Buluştu

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından ülkücü camia tarafından oldukça sevilen Ali Kınık konseri düzenlendi. Düzenlenen konser büyük ilgi gördü.

Yağmura Aldırmadan Denize Girdiler

Hafta sonu tatili için Fethiye’ye gelen Konya Meram Fen Lisesi öğrencileri Fethiye Körfesi’ni gezmek için tekne turuna çıktılar. Yağmura ve soğuğa aldırmayan öğrenciler tekne turunda denize girip eğlendiler.

Öğrencilerden Gaziler Ve Şehit Aileleri Derneği’ne Ziyaret

Yanıklar Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ftso Tüm İmkânlarını Seferber Edecek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda bölgenin yaş sebze meyve ihracat kapasitesi, dış ticaret yapılan ülkelerdeki uygulama ve anlaşmalara dair değişiklikler ile gümrük süreçleri konuşuldu.

Bizim Çocuklar Neredeler

Geçtiğimiz yıl sadece Muğla’yı ya da Fethiye’yi değil, aynı zamanda tüm Akdeniz bölgesini ING Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden tek takım durumunda bulunan, ancak ligin son maçında küme düşen Fethiye Belediyespor bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) orta sıralar için mücadele ediyor

Karayiğit, “Sporun Ve Sporcunun Yanındayım”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Altay beraberinde Kulüp Başkan Yardımcısı Ümran Taşdöğen ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Karayiğit, “Amatör ligleri ve sporsucuları desteklemeyi her zaman kendim için bir görev sayarım” dedi.

Belgesi Olmayanın Ruhsatı İptal Edilecek

2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu kapsamında yapılan değişiklikler sonrası konaklama tesisleri ile konaklama içermeyen müstakil plaj işletmelerinin turizm işletmesi belgesi alması zorunlu hale getirildi. İlçe Turizm Müdürü Saffet Dündar, “Turizm işletme belgelerinin bir yıl içerisinde alınmış olmasının gerektiğini belirterek, “Bu takip sürecini kaçırdığımız anda şartlarımız biraz daha ağırlaşmış olacak” dedi.

İlman, “Sporun Ve Sporcunun Yanındayız”

Okul Sporları Türkiye Satranç Turnuvası’nda Türkiye 2.’si olan Bilgesu Şeker ve Türkiye 6.’sı olan Hakan Turgut, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından gönderilen tablet ve dört seriden oluşan satranç kitabını, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’dan teslim aldılar.

Milli Eğitim’den Fethiyespor’a Destek

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya Fethiyespor antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ile de sohbet eden Faruk Kaya her zaman Fethiyespor’a destek olacakları sözünü verdi.

İl Olmaya Fethiye’de Aday

CNN’nin haberine göre Türkiye’nin il olmaya aday 24 ilçesi belli oldu. Fethiye’nin ismi, Türkiye'de bağlı olduğu ilin merkez ilçesine uzaklığı, nüfus büyüklüğü, sosyo-ekonomik koşulları gibi kriterlerle il olmaya en yakın ilçeler arasında yer aldı.

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Saniye Kulaç'a Ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve ekibi Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti.

Fiyatı 10 Lirayı Geçti

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, motorine 66 kuruş zam yapıldı. Bu zammın ardından motorinin lifte fiyatı 10 liranın üzerine çıkarak benzini geçmiş oldu. Motorine 1 Aralık günü 44 kuruş indirim gelmişti. 8 Aralık itibariyle 66 kuruş zam uygulandığı haberi geldi.

Toplam 685 haber.