Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ünal’dan Yeni Yıl Mesajı

Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bakanı Namık Ünal, yayınladığı yeni yıl mesajında terör olaylarının son bulmasını diledi.

Kayıtlı 321 Arıcıya Yem Dağıtımı Yapıldı

Fethiye’de kayıtlı 321 arıcıya arı yemi dağıtım töreni gerçekleştirildi. DSİ Salonu’nda yapılan dağıtım törenine AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’te katıldı.

Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin Kâğıt Baskısı Kaldırıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ilk nüshası 21 Şubat 1957 tarihinde yayımlanan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi, dijital ortama taşındı. Kâğıt baskısı kaldırılan gazeteye, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren dijital olarak ulaşılabilecek. Ayrıca onaylı sureti de internet üzerinden temin edilebilecek.

Başkan Otgöz, Geleceğin Mucitleriyle Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Otgöz, Pınara Antik Kent Yolundaki Çalışmaları İnceledi

Başkan Otgöz, Pınara Antik Kent Yolundaki Çalışmaları İnceledi Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kilitli parke taş döşenen Pınara Antik Kenti’ndeki yolda incelemelerde bulundu. Seydikemer ilçesinde bulunan antik kentlerin ilçenin tanıtımında büyük rol oynadığını dile getiren Başkan Otgöz, yapılan çalışmalarının turizmi geliştirmek için de önemli olduğunu vurguladı.

Söğüt’ten Sed Medya’ya Ziyaret

Avukat Yudum Söğüt SED Medya’yı ziyaret ederek yazdığı kitabını SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e hediye etti.

Moral Depoladılar

Fethiyespor yönetim kurulu, futbolcular ve aileleri kahvaltı etkinliğinde bir araya gelirken, ikinci yarı için moral depoladılar.

Çıralı, Tobb Müşterek Konsey Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un katılımıyla gerçekleştirilen TOBB Müşterek Konsey Toplantısı’nda FTSO üyelerinin sorunlarına çözüm istedi. Toplantıda konuşan Çıralı, yeni bir sektör haline gelen villa kiralama ile zincir mağazalar ve ekmek azami fiyatları konularında yaşanan sorunları dile getirdi.

Gençlerden Add’ye Ziyaret

Genç siyasetçi Turhan Doğu ve arkadaşları Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Nursel Türetken “Bizim hedefimizde gençleşmek. Gençlerimizin görev alması, Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olması en büyük dileğimiz” derken Turhan Doğu, “Atatürkçü Düşünce Derneği sahipsiz değildir. Biz gençler her zaman buradayız’’ diye konuştu

5’inci Fethiye Belgesel Günleri Hazırlıkları Başladı

Ortaklar Öğretmen Okullular (ADABELENLİLER) Derneği, Fethiye Belgesel Günleri’nin 5’incisi için hazırlıklara başladı. 15 ve 16 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinliğin teması “Gelecek” olacak.

“Uzaylı Uykusundan Uyan Da, Halkın Arasına Gir”

AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir arasında devam eden söz düellosuna bugün yenisi eklendi. CHP İlçe Başkanı Demir, AK Parti İlçe Başkanı Öztürk’e yanıt verdi. Demir, “Öztürk, uzaylı uykusunda olduğu için halkın yaşadığı sıkıntılardan haberi yok” dedi.

Ula Jandarma’dan Kaçak İçki Operasyonu

Muğla İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ula Jandarma Komutanlığı tarafından kaçak içki yapıp sattığı tespit edilen E.M. ve D.M. isimli şahısların evine operasyon düzenlendi.Düzenlenen operasyon sonucunda E:M. Ve D.M. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Fethiyespor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

İlk yarının bitmesiyle birlikte izine ayrılan Fethiyespor ikinci yarı için hazırlıklara başladı.

Fethiye Yeni Yıla Hazır

Fethiye’de caddeler ve meydanlar yeni yıl için ışıklandırılırken, yerli ve yabancı turistler bekleniyor.

Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde:

Foça Mahallesi’nde yangın

Fethiye’de Foça Mahallesi’nde dubleks bir evin mutfağında yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmadı.

Toplam 685 haber.