Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Dinçel; “Karşıyaka kolay lokma değil”

3.Lig 3.Grup’ta en yakın rakibi Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’un 6 puan önünde bulunan Fethiyespor Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçını bekliyor.Geçtiğimiz hafta Fethiye’de Ağrı 1970 takımını 1-0 yenerek galibiyet serisini devam ettiren Fethiyespor’da Selahaddin Dinçel değerlendirmelerde bulundu.

Çiğ süt 4.70 TL oldu

Çiğ süt fiyatlarına F.9 oranında zam yapıldı.Ulusal Süt Konseyi tarafından belirlenen çiğ sütün tavsiye edilen satış fiyatı 4 lira 70 kuruş oldu.

Fethiye Belediyesinin Okçuluk Kursları Sona Erdi

Fethiye Belediyesi tarafından gençler için düzenlenen modern okçuluk kursları sona erdi. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun sertifikalı antrenörlerinden Kartal Cenk Taş tarafından ücretsiz olarak verilen kurslara 60 öğrenci katıldı.

En pahalı konut Muğla’da

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan hepsiemlak, Ekim 2021 Emlak Endeksi’ni açıkladı. Verilere göre; Türkiye’nin satılık konutta ortalama metrekare fiyatı en pahalı ili 10 bin TL ile Muğla olurken, en pahalı ilçe 27 bin TL ile İstanbul’un Beşiktaş ilçesi oldu.

Fethiye Bahçeşehir mağlup oldu 1-3

Türkiye Voleybol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Voleybol Takımı Fenerbahçe Terrazzo’ya evinde 3-1 mağlup oldu.

Yaralı Martı 3 puana uçtu!..

Geçen hafta kendi sahasında bariz hakem hatalarıyla dolu maçta lig lideri Dalaman Belediyespor’a 2 - 0 yenilen ve aynı maçta kırmızı kart gören 4 oyuncusundan yoksun çıktığı maçta Menteşe Yerküpespor’u tek golle mağlup eden Marmarisspor, ligdeki iddiasını sürdürüyor.

Fethiyespor taraftarından sevgi gösterisi

Fethiyespor’lu taraftarlar takımlarının gidişatından oldukça mutlu.Taraftarlar Ağrı 1970 maçından hemen sonra alınan galibiyeti futbolcular ve Teknik Direktör Selahattin Dinçel ile beraber kutladılar.

Fethiyespor Ağrı’yı aştı 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Ağrı 1970 Spor’u konuk etti. Lacivert beyazalılar Ağrı 1970 Spor’u Serhan ‘ın golü ile 1-0 yendi.Puanını 34 e çıkaran Fethiyespor en yakın rakibi Kırıkkale Büyükanadolu Spor ile puan farkını 6’ya çıkartarak liderliğini sürdürdü. Fethiyespor ligde 15. Hafta maçında kendi evinde Karşıyaka ile karşılaşacak.

Duyarlı Rus vatandaşlar, sahili temizledi

Hafta sonu Fethiye’de etkili olan rüzgarlı hava Ölüdeniz Sahili’nde denize atılan izmaritler sahili kirletti.Fethiye’de yaşayan iki Rus vatandaş Ölüdeniz sahilinde biriken izmaritleri topladı.

Kaymakamlık’tan Futbol Turnuvası

Fethiye Kaymakamlığı tarafından mahalleler arası Futbol Turnuvası düzenleniyor.Düzenlenecek turnuvada , 1.’ye 25 bin lira, 2.’ye 15 bin lira, 3. Takıma da 10 bin lira para ödülü verilecek.

DP Başkanı Uysal, Fethiye’ye geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal 29 Kasım Pazartesi günü Fethiye’ye gelecek.Uysal Fethiye’de vatandaşlar ile buluşacak.Uysal 28 Kasım Pazar günü İzmir İl Kongresi’ne katıldıktan sonra Fethiye’ye gelecek.

Black Friday başlıyor

Yurt dışında 'Black Friday' ismiyle bilinen, ülkemizde 'Kara Cuma' adıyla gerçekleşen indirim günleri başlıyor.

Eşen Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şehit öğretmenlerin ailelerine mektup ve şiir

Muğla Seydikemer Eşen Anadolu Lisesi öğrencileri, PKK ve FETÖ terör örgütleri tarafından şehit edilen öğretmenlerin ailelerine 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mektup ve şiir göndererek yokluğunda şehit öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

ADD, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Öğretmenler Günü nedeni ile kutlama programı düzenlendi.Düzenlenen programa Göcek ADD Şube Başkanı Varol, Seydikemer Şube Başkanı Duran Manav’da katıldı.

Fırat; “Bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz’’

Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda “Kadına Şiddetle Mücadele” konulu toplantı düzenlendi. Kaymakam Fırat toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Tüm kurumların iş birliğiyle inşallah bu sıkıntının bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz” dedi.

Karaca’dan Esenköy’e öğretmenler günü ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu’na ziyarette bulundu.

Toplam 685 haber.