Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Tek Attı 3 Aldı

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 17. hafta mücadelesinde evinde Derincespor’u ağırladı. Fethiyespor ilk devrenin son maçında mücadeleyi 1-0 kazandı. Galibiyet serisini 6 maça çıkartan Fethiyespor son 6 karşılaşmasını 1-0 kazanarak 6 maçta 6 gol attı 18 puan topladı.

Benzin İstasyonlarında Zam Kuyruğu

Bu gece yarısından itibaren benzine 56 kuruş, motorine 1.14 kuruş ve LPG ye 70 kuruş zam geleceğini duyan vatandaşlar zam gelmeden önce yakıt alabilmek için benzin istasyonlarına koştular.

Kaymakam Fırat’ın Yerine Vekaleten Balcıoğlu Atandı

Uşak Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Eyüp Fırat’ın yerine vekaleten Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu atandı

Fethiyespor’u Meşaleler Ve Çiçeklerle Karşıladılar

Fethiyespor okul ziyaretleri kapsamında son ziyaretini Fethiye Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdi. Öğrenciler ile biraraya gelen Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve futbolcular; öğrencileri Pazar günü Saat 13:00’de gerçekleşecek Derince maçına davet ettiler.

Kumbaralar ‘Yetim Projesi” İçin Açıldı

Fethiye İlçe Müftülüğü’ne bağlı Hacı Fehmi Özer 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarını “Yetim Projesi” için bağışladı

Merkez Bankası Faizi 1 Puan İndirdi

Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. TCMB, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 100 baz puan indirerek yüzde 14'e düşürdü

PRİM BORCU VE CEZASI OLANLAR DİKKAT!

Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan prim borçlarını yapılandıranlar için ikinci taksiti ödeme süresi ay sonunda bitiyor.

Yazar Yıldırım, Karaca’yı Ziyaret Etti

Yazar Makmara Kemal Yıldırım, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Yıldırım, kitabını imzalayarak Karaca’ya takdim etti.

Pazarcılar 19 Ocak’ta Başkanlarını Seçecek

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Genel Kurul’a gidiyar. Oda Başkanı Adem Hıra yaptığı basın toplantısında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve manavlar Odası seçimlerinin 19 Ocak 2022 ’de yapılacağını açıkladı.19 Ocak’ta 5. kongresini yapacak olan Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’nın 750 üyesi başkanlarını seçecek.

EMEK BİZİM İSE, SÖZ BİZİMDİR!..

Türk Tabipleri Birliği, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, Dev-Sağlık İş, Genel Sağlık-İş ve Birlik Dayanışma Sendikası’nın destekleriyle Fethiye Devlet Hastanesi hekimleri greve gitti. Hastane önünde toplanan hekimler alkışlar ve sloganlar eşliğinde bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan açıklama da, “Emek bizim ise söz bizimdir” denildi.

Ücretli Çalışan Sayısı Yıllık Yüzde 8,6 Arttı

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı 2021 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %8,6 arttı. Ücretli çalışan sayısı bir önceki yılın aynı ayında 12 milyon 796 bin 011 kişi iken, 2021 yılı Ekim ayında 13 milyon 896 bin 250 kişi oldu.

Fethiyespor Öğrencilerle Bütünleşti

3.Lig 3.Grup’ta en yakın rakibine 9 puan farkla liderliğini sürdürerek sportif anlamda büyük başarı yakalayan Fethiyespor sosyal etkinlikler ile de halk ile iç içe olmaya devam ediyor.Bu anlamda Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel , futbolcular Kaleci Enes,Alihan ,Serhat, Nurettin ve Soner Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Fethiyespor bu sene sportif başarılarının yanında sosyal etkinlikler ile de Fethiye Halkı ile bütünleşti. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel , futbolcular Kaleci Enes,Alihan ,Serhat, Nurettin ve Soner Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencileri ile bir araya geldi.Öğrenciler ile sohbet eden ve sorularını cevaplayan Teknik Direktör Dinçel ve futbolcular bu etkinliğin diğer okullarda da aralıklarla devam edeceğini ifade ettiler.

FETHİYESPOR’DA REHAVETE YER YOK

Edirnespor karşılaşmasını deplasmanda 1-0 kazanarak beşte beş yapan Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçı olan kendi evinde oynayacağı Belediye Derince maçına kilitlendi.Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden fethiyespor’da Teknik Direktör Selahattin Dinçel haftalık değerlendirme toplantısını yaptı.

Tüfe Yıllık Yüzde 24, 35, Aylık Yüzde 4,57 Arttı

Tarım-ÜFE'de (2015=100), 2021 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 4,57, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 21,22, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 24,35 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 22,36 artış gerçekleşti.

Sahte Ruhsata 3 Tutuklama

Geçtiğimiz Perşembe günü aralarında Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürülüğü'nde Ruhsat İşleri Amiri olarak görev yapan A.A ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli A.S'nin de bulunduğu toplam 22 kişiye yönelik yapılan sahte ruhsat operasyonunda 3 tutuklama kararı çıktı.

Chp'li Alban, “Bakan Yola Çöktü”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Bodrum-Torba’daki bir yolu kendi şirketine ait otelin arazisine kattığını iddia etti. Alban, “Bodrum-Torba halkının kullandığı yolu bakan arazisine kattı. Bakan yolunu buldu” dedi.

Toplam 685 haber.