Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kur’an öğrenen çocuklara ödül

Fethiye Müftülüğü tarafından Ertuğrul Gazi Camii Mahizer Hanım 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Kur’anı Kerim öğrenen çocuklara ödülleri verildi.Çocuklara taçlarını İlçe Müftüsü Kamil Oktay taktı.

Muğla 6. kez tematik kış kampına ev sahipliği yapacak

Turgutreis Yurdu Spor ve Sağlıklı Yaşam Kampına ev sahipliği yapacak.

Çıraklara devletten 2 bin 126 TL

Muğla'da mevcut 6 Mesleki Eğitim Merkezi’ne ek olarak 28 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 9 Çok Programlı Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 37 okul bünyesinde mesleki eğitim merkezi programı açılarak, toplamda 43 kurumda mesleki eğitim merkezi programı uygulanmaya başlandı. 

Ekmek teknesi yandı

Fethiye’de Çatalarık Mahallesi Osman Kaya Bulvarı’nda marangoz atölyesinde yangın çıktı. Gece çıkan yangın marangoz atölyesini kullanılamaz hale getirdi.

Belediye ekipleri kış aylarında yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıyor

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kış mevsiminde doğal ortamlarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yiyecek bıraktılar.

Fethiyespor’a yeni forvet

3. Lig  3. Grup’ta en yakın rakibi Esenler Erokspor’un 6 puan önünde liderliğini devam ettiren Fethiyespor  son olarak Edirnespor forması giyen forvet oyuncusu Cihad Ateş ile anlaştı.

Fethiye Belediyespor, Manisa temsilcisini konuk ediyor

Fethiye Belediyespor, 17. hafta mücadelesinde Manisa Belediyespor Kulübü’nü ağırlayacak.

“Sanayide elektrik kesintisi çiğ süt üreticisini vuracak”

Seydikemer İYİ Parti ilçe Başkanı Sevgi Nurten Güler elektrik kesintisi ile ilgili oluşabilecek olumsuzluklar için uyarılarda bulundu. Güler “Seydikemer’de 150 ton Süt üretilmekte Süt üreticilerimiz mağdur edilmesin” dedi.

Sarıkaya’dan muz üreticisine ziyaret

İlçe Müdürü Şaban SARIKAYA teknik personeliyle birlikte işletme ziyaretlerine devam ediyor.

Akut Fethiye ekibi bilgilendirme toplantısına katıldı

Fethiye Alzheimer Derneği başkanı Op. Dr. Mehdi Sadat, Alzheimer Derneği yönetim kurulu üyesi ve MSKÜ Fethiye Yaşlı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Cemil Yavuz, AKUT Fethiye Gönüllüler Derneği ekibiyle bir araya geldi. Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ekiple bir araya gelinerek Alzheimer hastalığı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İftaiye ekipleri yavru köpekleri kurtardı

Köyceğiz itfaiye ekipleri sulama borusuna kaçan yavru köpekleri kurtararak sahibine teslim etti.

Restoranların zam çıkmazı

Yaklaşık 2 yıldan bu yana devam eden koronavirüs salgınından en fazla etkilenen sektörlerin başında gelen restoran sektörü ardı ardına gelen zamlardan sonra ne yapacağını şaşırdı. Yağdan elektriğe, etten tavuğa kadar her ürüne gelen zamların ardından vatandaşın alım gücünün zayıflaması restoranların müşteri kaybetmesine yol açtı.

Sadet Kansız, “Yarın çok geç olabilir”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız Fethiye’de hava sıcaklıklarının 0 dereceye kadar düşmesinin ardından don vurmasın diye seralarda nöbet tutan vatandaş ile beraber don nöbeti tuttu.

Dünya birincisi Beyza’yı, Karaca ziyaret etti

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Beyza Nur Demir, Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’nda dünya birincisi oldu. Fethiyeli Beyza Nur’u Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca evinde ziyaret etti. Beyza’yı tebrik eden Karaca, hediye takdim etti.

Fethiyespor taraftarının yanında 

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Yardımcı Antrenör Cahit Paşa ve Futbolcular Nurettin Çakır, Soner Birinci, Onur Öztonga trafik kazası geçiren Muammer Beylem ve Kırıkkale B.A Spor müsabakasında gol sevinci esnasında ayağı kırılan Tuncay Kaya'yı ziyaret etti.

Başsavcı Bingül’den ‘Kan Bağışı Kampanyası’na destek

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül Fethiye Adliyesi Önü’nde düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek olunması çağrısında bulundu.

Toplam 685 haber.