Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta karşılaşmalar tamamlandı. Sonuçlar ise şu şekilde:

Ftso, 10 Ocak Gazeteciler Gününde Basın Çalışanları İle Kahvaltı Buluştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Fethiye’de görev yapan basın emekçileri ile kahvaltıda buluştu. FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı basın çalışanlarının, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

Ak Parti’den Sed Medya’ya Ziyaret

Fethiye Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Haydi Gençler! Uzman Eller Projesi’ne

Gençlerin merakla beklediği haber geldi. Genç nüfusun istihdamına katkı sağlayacak olan “Uzman Eller Projesi” nin desteklenmesi hakkında tebliğ resmi gazetede yayınlandı.

Vali’den Fethiyespor’a Ziyaret

Muğla Valisi Orhan Tavlı Fethiyespor Kulübü’ni ziyaret etti.Ziyarette A Takım Futbolcuları kampta olduğu için altyapıda ki sporcular ve yöneticilerle bir araya gelen Vali Tavlı futbolculara başarılar diledi.

Türkü Gecesi Düzenlendi

Fethiye Belediyesi ile Adabelenliler Derneği işbirliğinde sabah Sahil Koru Mahallesi’nde yapılan fidan dikiminin ardından akşam Belediye Kültür Merkezi’nde türkü gecesi düzenlendi.

Demir “Anjiyo Cihazı Nerede?”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir “AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın Fethiye’ye her geldiğinde Fethiye Halkı’na müjde verdiği “Anjiyo Cihazı” nerede? diye sordu.

Fethiyespor'a 3 Yeni Transfer

Fethiyesporun Antalya kampında FRT mikrofonlarına konuşan takımın genel kaptanı Nacit Çatal yeni transferlerle ilgili bilgiler verdi. Nacit Çatal “Bize katkı sağlayacağına inandığımız için transfer yaptık" dedi.

Okullar Kapatılacak Mı?

Omicron varyantıyla birlikte corona virüs vakalarında yaşanan artışa ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şu anda okulların kapatılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Süreci yakından takip ettiklerini belirten Özer, ''Omicron varyantı nedeniyle okullarımızda şu an alarm verebileceğimiz bir durum yok'' dedi.

Vatandaş Lağımdan Şikayetçi

Fethiye’de Devlet Hastanesi karşısındaki yeşil alanda vanası açılan lağım vatandaşı çileden çıkardı.

Belediye Meclisi Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Fethiye Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Başkanlığı’nda Fethiye Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Demir’den Kur Garantili Tl Hesabı

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Demir hükümet tarafından döviz kurunun kjontrol altına alınabilmesi için yürürlüğe sokulan “Kur Garantili Vadeli Türk Lirası Hesabı” ile ilgili açıklama geldi.Mehmet Demir bı sistemin açıkça devlet garantili köprülerden, havalimanlarından, hastanelerden sonra dolar garantili TL sebebi ile vatandaşın cebindeki parayı nasıl zenginlere aktardığının bir göstergesi olduğunu söyledi.

Fethiye Babadağ Yamaç Paraşütünde Rekor Yılı

Ülkemizin en önemli, dünyanın sayılı yamaç paraşütü sportif faaliyet alanı olarak kabul edilen Fethiye- Babadağ’da tüm zamanların uçuş rekoru kırıldı.

Lpg 10 Liraya Yaklaşıyor

2022 yılı akaryakıta gelen yeni zamlar ile başladı. Yeni yılla birlikte LPG’ye 78 kuruş zam geldi

Fethiye’de yılbaşı renkli geçti

Fethiye’de vatandaşlar 2021'i meydanlarda ve eğlence mekanlarında uğurladılar. Fethiye halkı gece yarısına kadar eğlence mekanlarında ve meydanlarda eğlendi.

Mücevher festivali sona erdi

24-31 Aralık tarihleri arasında Tufanlar Kuyumculuk tarafından düzenlenen Mücevher Festivali sona erdi. Yoğun ilgi gören festivalle ilgili konuşan Tufanlar Kuyumculuk sahibi Ömer Tufan’’ Fethiye’ye bir şeyler katmış olduğumuzu düşünüyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Toplam 685 haber.