Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Omicron Daha Bulaşıcı Ve Tehlikeli

İlk olarak Güney Afrika'da ortaya çıktıktan sonra en az 100 ülkede tespit edilen Omicron varyantı vakalarının sayıları Türkiye de dâhil olmak üzere gün geçtikçe artıyor.

Fotoğraf Severler Hipokampüs’te Buluştu

Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD) Başkanı Fehmi Hanoğlu’nun sunumu eşliğinde birçok fotoğraf sever Hipokampüs’te buluştu. Etkinlikte Fehmi Hanoğlu fotoğraf gösterisi sundu.

Tohum Takas Şenliği Fethiye’de

Fethiye’de Yerel Tohum Derneği Ve Gazi Ortaokulu’nun ortak çalışması olan Tohum Takas Şenliği Gazi Ortaokulu bahçesinde kuruldu.

Fethiye’den 2 Kişi De Var

Resmi gazete'de yayımlanan kararla, FETÖ/PDY, DEAŞ, PKK/KCK ve DHKP/C terör örgütlerinin sözde üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 770 kişinin mal varlıkları donduruldu.Mal varlığı dondurulanlar arasında Muğla’dan 1 isim Fethiye’den 2 isim de var.

Başkan Adayı Demirtaş’tan Fethiyespor Yönetimine Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş , Fethiyespor kulübünü ziyaret ederek şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı’nın şehir dışında olması nedeni ile Demirtaş ve ekibini yönetim kurulu üyeleri Metin Sevinç, Nurkaya Gündoğdu ve Önder Abdurrahim Önder karşılayarak seçim sürecinde başarılar dilediler.

Gazilerden Emniyet Müdürü’ne Ziyaret

Fethiye Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ı ziyaret etti.

Ege Hikayesi Bölgesel Kalkınmanın Anahtarı Olacak

Kurulduğu günden itibaren kapsadığı TR32 bölgesinde yer alan Aydın, Muğla ve Denizli illerinin kalkınmasına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Ege Hikayesi Projesinin 2022-2024 Stratejik hedeflerini belirledi. GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, “COVID-19 nedeni ile yaşadığımız krizi fırsata dönüştürdük ve EGE Hikayesi projemizin sürdürülebilirliğinin en önemli adımı olan 2022-2024 yılı stratejik hedeflerimizi belirledik. Şimdi planları gerçekleştirme zamanı başlıyor” dedi.

Sarıkamış Şehitleri Anıldı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı Sarıkamış Harekatı’nın yıldönümü dolayısıyla Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde bir anma programı hazırladı. Programda Ülkü Ocakları Başkanı Salman Yellice, şehit ve gazilerimiz ile ailelerine daima yakın olacaklarını ve sahip çıkacaklarını vurguladı.

Seydikemer’de Kaçak İçki Operasyonu

Seydikemer Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sahte alkol ürettiği tespit edilen 1 kişi yakalandı.

Yunus Emre’yi Anma Etkinliği Yapıldı

Ölüdeniz Ortaokulu ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi tarafından Fethiye Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da Aşkın Yolculuğu Yunus Emre’yi anma etkinliği düzenlendi.

Fethiye’de Yol Ve Alt Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde yol ve alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Çevreye Duyarlı Tekne Sahipleri Ödüllendirildi

Ambalaj atıkları; kağıt, karton, pet, plastik, metal, elektronik atık, atık pil, bitkisel atık yağ, tekstil atıkları ve sıvı tekne atıklarının toplandığı “Tekneler Yarışıyor” yarışması kapsamında tekne sahipleri ödüllendirildi. Fethiye Belediyesi, Deniz-Temiz Turmepa Derneği , Deniz Ticaret Odası , D-Marin Göcek ve Travel Foundation İngiliz Vakfı işbirliğiyle, turizm sektöründe faaliyet gösteren kişilere, turistlere; denize ve çevreye yönelik tehditleri anlatmayı ve bu konularda farkındalığı arttırmayı hedefleyen Mavi Dalga Projesi kapsamında “Tekneler Yarışıyor” yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada sıfır atık kapsamında oluşan atıklar teknelerden teslim alındı. Her atık alımı sırasında kaynağında ayrıştırılmış olan atıklar cinslerine göre tartıldı. Tartımları yapılan atıklara ait miktarlar makbuz düzenlenerek kayıt altına alındı. Oluşturulan kayıtlar sonrasında ödül almaya hak kazanan tekneler belirlendi.

Tersanede İş Kazası: 1 Ölü

Fethiye Tersanesi’nde Angelo 3 isimli teknede meydana gelen iş kazasında elektrik akımına kapılan Suriye uyruklu 20 yaşındaki Ahmet El Ahmet isimli şahıs hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Mahallesi Terfi Merkezi Yenilendi

Fethiye Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Fethiye Atıksu Arıtma Tesisi 1 Nolu Terfi Merkezi’nde MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yağışlar ve yoğunlukla oluşabilecek taşkınları önlemek için yenileme çalışması yapıldı.

Karaca yol ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Çatalarık Mahallesi’nde devam eden parke yol ve kaldırım ile İnönü ve Atatürk Caddelerinde ise altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Fethiyespor’dan Üst Üste Müthiş Rekorlar

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde sezona damga vuran Fethiyespor, tüm liglerde galibiyet sayısı ve oynadığı maça göre galibiyet oranı en yüksek takım konumunda.

Toplam 685 haber.