Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Arıç, '24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyorum'

MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Temizlenmeyen logarlar taşkınlara neden oldu

Fethiye’yi 2 günden bu yana etkisi altına alan sağanak yağışlar bazı ev ve işyerlerinde su baskınlarına neden oldu.İşyerlerini su basan esnaflar kendi imkanları ile işyerlerine giren suyu tahliye etmek için büyük çaba harcadılar.Esnaflar logarların zamanında yeterince temizlenmediği için bu su taşkınlarının meydana geldiğini ifade ettiler.

Klima Yangın Çıkardı

Babataşı Mahallesi'nde elektrik aksamında meydana gelen arıza nedeni ile yanan klima faciaya yol açıyordu.

Başkan Otgöz; ''Öğretmenler Geleceği İnşa Ediyor''

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Kendisinin de bir dönem öğretmenlik yaptığını ve bu kutsal görevi icra etmekten her zaman onur duyduğunu kaydeden Başkan Otgöz, öğretmenlerin geleceği inşa ettiğini söyledi.

Karaca’ya Öğretmenler Günü Ziyareti

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndan 24 Kasım Açıklaması

Zeybekoğlu; 24 Kasım öğretmenler günü ile ilgili olarak ‘’Cumhuriyetin 2. Yüzyılında adil ve eşit bir toplum öğretmenlerimizin emekleriyle yükselecek’’ dedi.

YKKED’nden Öğretmenler Günü açıklaması

Yeniden Kurulan Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şube Başkanı Avukat ve Emekli Öğretmen Ali Gönen 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Salı günü sabah saatlerinden itibaren Çarşamba öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Muğla ve ilçelerinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Ümitler 2.El Pazarı’nda

Fethiye Foça Mahallesi Çalış Mevkii’nde her hafta kurulan 2.el pazarında stant açan vatandaşlar evlerinde kullanmadıkları ve işlerine yaramayan eşyaları satıp ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar.

Modafen Hakemden Şikayetçi

Lider Fethiyespor’a kendi evinde 3-0 gibi net bir skorla mağlup olan Modafen F.K. Takımı’nın Teknik Direktörü Tamer Gürsan hakemden şikayet ederek düdük çalmadan başlatılan oyun sonrası gol yediklerini ifade etti.

Fethiye İyi Parti, Akşener’e gitti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denizli’ye geldi.Denizli’de yoğun bir katılım ile miting düzenleyen İyi Parti Meral Akşener’i dinlemeye İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’da katılım sağladı.

Çocuklara Bir Mont ve Bir Bot

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından Fethiye sınırları içerisinde bulunan ve ihtiyacı olan tüm çocukların üşümemesi adına “1 Mont 1 Bot” kampanyası başlatıldı.

Seydikemer’de kaza: 1 Ölü 3 Yaralı

Seydikemer’e bağlı Uğurlu Mahallesi Beşkavak Mevkii’nde meydana gelen kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Ramazan Meydan'ın Seydikemer Belediyesi personeli olduğu öğrenildi.

Benzine 52, motorine 50 kuruş zam!

Açıklanan faiz kararının ardından yükselen dolar nedeni ile benzine ve motorine yeni zamlar geliyor.

Hukuk Bürosu Dualarla Açıldı

Av.Muhammed Uçar,Av.Burak Zor ve Av.Ali Balcı tarafından MBA Avukatlık Ortaklığı hizmete açıldı.Açılışa Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun’da katıldı.

Eş cinayetine ağırlaştırılmış müebbet

Fethiye'nin Patlangıç Mahallesi'nde karısını bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanık Tanju Acar, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Toplam 685 haber.