Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fethiye’de Atatürk saygı ile anıldı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla, Fethiye Beşkaza meydanında Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende ilk olarak Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi, iktidar partisi, ana muhalefet partisi, mecliste grubu bulunan partililer ve sivil toplum kuruluşları da Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Kaymakam Fırat, “Gazilerimizde ayaklı vatan aşkı, canlı bir şekilde görünüyor”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Kaymakam Adayı Hilal Kızılkaya ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Likya Sanat Yolu resim sergisi düzenlendi

1 hafta süren Likya Sanat Yolu etkinliği sonunda Likya Sanat Yolu resim sergisi düzenlendi. Türkiye’deki ünlü ressamlarında yer aldığı sergiye ilgi oldukça iyiydi. Serginin açılışına Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı beraberinde Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Muhammet Kökten, ressamlar ve vatandaş katıldı.

Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi Taşyaka Mahallesi’nde açıldı. Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi Fethiye2nin 5.rehabilitasyon Merkezi oldu.

11 Kasım milli ağaçlandırma gününde 252 milyon fidan

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü programı kapsamında tüm ilçelerde fidan dikme programı yapacak.

Kurtarma operasyonunda 2 kişi kurtarıldı

İki kişinin Kabak-Cennet koyları arasında mahsur kaldığı ihbarı üzerine Karaçulha Kayıkseki mesire alanında “Haritacılık, Navigasyon ve GPS Eğitiminde” bulunan AKUT Fethiye, Marmaris ve Kaş-Kalkan ekiplerinden 7 gönüllü; Jandarma Arama Kurtarma ekibi ile ortak operasyon gerçekleştirdi.

Menteşe’de Çocuklara Yönelik Bilim Etkinliği

Menteşe Belediyesi ve Muğla Üniversitesi 06-14 Yaş çocuklara yönelik bilim etkinliği düzenledi.

Zeytinyağının fiyatı artıyor

Fethiye ve çevresinde zeytin hasadı son hızıyla devam ediyor. Zeytinin irilerini satan üreticiler, küçük olanları ise zeytinyağı fabrikalarına götürüp sıktırıyor.

Ülkü Ocakları’ndan aşı çağrısı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Teşkilatı dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan covid-19 salgını ile mücadelede aşının önemine dikkat çekti. Tedbirlerin kişilerin insafına ve kararına bırakılamayacağına dikkat çeken Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, “Bulaşıcı hastalıklarla ilgili tedbirler kişilerin insafına ve kararına bırakılamaz. Bireysel tercihleri değil toplum sağlığını ön planda tutmalıyız” dedi.

Kızılay’dan Kaymakam Fırat’a ziyaret

29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Hafasında nedeni ile Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna ve Kızılay gönüllüleri, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti.

Deniz kirliliği akıllı şamandıra ile takip edilecek

Fethiye Körfezi’ndeki deniz suyu kalitesini gözlemlemek ve tespit edilen verileri anlık olarak sunmak üzere Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri tarafından geliştirilen “Akıllı Şamandıra” ürünü Smartium Blue, DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve Fethiye Belediyesi desteğiyle Fethiye Körfezi’nde faaliyete geçti.

Kırsal Kalkınma Destek Takvimi Açıklandı, Başvurular Başladı

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınma Destekleri 2021 - 2022 Yılı Başvuru Dönemi başladı.

Muğla Ülkü Ocaklarından Anlamlı 29 Ekim Etkinlikleri

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı Cumhuriyetin 98. yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Meteorolojiden Fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi fırtına uyarısı yaptı.

Amatör Lig maçları başladı

Pandemiden dolayı uzun süredir oynanamayan amatör liglerin maçları başladı.

Fethiye Belediyesi'nden ücretsiz modern okçuluk kursları

Fethiye Belediyesi tarafından gençler için ücretsiz “modern okçuluk kursları” başlatıldı. Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun sertifikalı antrenörlerinden Kartal Cenk Taş tarafından verilecek kurslara katılım ücretsiz olacak.

Toplam 685 haber.