Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vatandaşlar Cumhuriyet Konseri ile Coştu

Fethiye Beşkaza Meydanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla C’NB ve COVERMAN konseri düzenlendi.

Cumhuriyet yürüyüşünde, Bayram coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Özgecan Anıtında başlayan ve Beşkaza meydanında biten Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi.

Kaymakam Fırat, Çanakkale Müzesini Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve bazı protokol üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile geçtiğimiz günlerde Fethiye Erasta AVM’de açılan Çanakkale Gezici Savaş Müzesini ziyaret etti.

Girne Kolejinden Cumhuriyet balosu

Girne Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’inci yılını coşku ile kutlamak için bir aradaydı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan balo günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Girne Koleji öğrencilerinden Sude Naz Yıldız’ın konuşması, Cumhuriyet Belgeselinin izlenmesi, piyano dinletisi, okul korosu, drama ve zeybek gösterisinin yapılması ile son buldu.

Seydikemer Kırmızı Beyaza Büründü

Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

Zeybekoğlu; ‘Cumhuriyetimizin 98. Yılı kutlu olsun!’

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Fırat’ın “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” mesajı

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilişinin 98’inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Koşusu” Muğla Atatürk Stadında yapıldı.

GASTROANTEP kapılarını açtı

Kültürlerin Kardeşliği GASTROANTEP Yemek Şenliği kapsamında başta Gaziantep ili olmak üzere birçok ilin damak lezzetleri Fethiyelilerle buluşuyor. Çalıca Kapalı Pazaryerinde açılan yemek şenliği 29 Ekim tarihinde sona erecek. Şenlik kapsamında ücretsiz olarak Sıra Gecesi etkinliği düzenlenecek.

Türk Yıldızları Nefes Kesti

21'nci Ölüdeniz Hava oyunları festivalinde Türk Yıldızları nefes kesti. Birbirine uyumu ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Türk Yıldızları gönüllerde taht kurdu.

Ünlü oyuncu Kemal Kuruçay hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinema oyuncusu Kemal Kuruçay 59 yaşında hayatını kaybetti.

Tenis Turnuvası Fethiye'de yapılıyor

Türkiye Tenis Federasyonu 13 yaş üstü tenis turnuvası Fethiye Belediyesi’nin Foça Mahallesi’ndeki Tenis kortlarında yapılıyor.

Bodrum Deniz Müzesinden öğrencilere dopdolu program

Bodrum Deniz Müzesi 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Programlarını açıkladı. Bu sene gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerde müze gezilerinden Müze Hafta Sonu Atölyelerine, resim ve öykü yarışmalarından Halikarnas Balıkçısı Okuma Günlerine kadar birçok farklı etkinlik yer almakta.

Jandarmadan denetlemeler sürüyor

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Milas İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Milas - Ören Yolunda havadan trafik denetimi gerçekleştirdi. Denetlemeler sonucunda toplamda 7 şahsa 1518 TL cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

“Dünya Gazeteciler Günü” diye bir kutlama günü yok…

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü” olarak kutlanan özel bir basın günü olmadığını açıkladı.

Başkan Karaca, “Dünyanın en iyi festivalini yapmak istiyoruz”

Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları, bu yıl 20-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Hava sporlarının farklı branşlarındaki en iyi akrobasi pilotları Fethiye’de buluşacak. Festival ile ilgili FRT TV’ye konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “60 ülkeden 2 bin sporcunun katılmasını bekliyoruz. Ukrayna’dan belediye başkanları ile birçok acente sahipleri gelecek” dedi.

Toplam 685 haber.