Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BAŞKAN OTGÖZ, BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BAYRAMLAŞTI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye personeli ve Birim Müdürleriyle bayramlaştı. Tek tek bütün birimleri dolaşan Başkan Otgöz, Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diledi.

SERKAN YALNIZ, ALİM BAŞKAN’DAN ÖZÜR DİLEDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın kendisini tehdit ettiği ve telefonda küfürlü sözler sarf ettiği iddiasıyla suç duyusunda bulunan Serkan Yalnız sosyal medya hesabından özür dileyip davaları geri çektiğini belirtti.

1963’TEN GÜNÜMÜZE ATA TOHUMLARINDAN 50 BİN FİDE TOPRAKLA BULUŞTU

13 İlçede başlatılan ata tohumlarından çoğaltılan domates, biber ve patlıcan fidelerinin dağıtımı ilk Menteşe İlçesi Sınırsızlık Meydanında başladı. İlkokul öğrencilerine ve vatandaşlara yapılan dağıtıma Muğla Valisi Orhan Tavlı ile Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak katıldı.

ATIK YAĞDAN SABUN YAPTILAR

Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında Eşen Anadolu Lisesi'nde atık ve kullanılmayan zeytinyağlarından sabun yapma eğitimi verildi.

FETHİYE BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN EĞLENCESİ

Fethiye Belediyesi Orkestrası Tasavvuf Grubu tarafından Aşık Külhan-Kanto tiyatro gösterisi sergilendi. Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe birçok vatandaş katıldı.

METE AY’DAN BAYRAM UYARISI

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, Ramazan Bayramı sebebiyle Fethiye’ye gelen ve Fethiye’de yaşayan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

DİYADİN VE CİZRE’DEN GELEN ÇOCUKLAR MUTLU DÖNDÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın çalışmaları ve katkıları ile İlçemize konuk olarak gelen Diyadin Mehmet Melih Özmen Ortaokulu ve Cizre Fen Lisesi Öğrencileri, katıldıkları etkinlikler sayesinde unutulmaz bir hafta yaşadılar.

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA : MAKYAJ DEĞİL, KALICI ÇÖZÜM !!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ankara merkezli olarak dijital platformda yayım yapan Belediye Gazetesi’ne kapsamlı bir röportaj verdi. Türkiye genelinde çeşitli uygulamalarıyla başarılı olan 34 belediye başkanı ile yapılan röportajlara Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da dahil edildi. Dergiye konu olan belediye başkanları göreve geldiklerinden bu yana gerçekleştirdikleri çalışmalar, önümüzdeki sürece ilişkin planlamaları ve yaşamakta oldukları sıkıntılar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

ÇIRALI “TÜM GÜÇ BASIN ÇALIŞANLARINDA”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliğinde, basın çalışanları için iftar yemeği programı düzenlendi.

ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi’nin işbirliğinde Mustafa Kemal Bulvarı’nda gerçekleştirilen kanalizasyon kollektör hattı çalışmaları sona erdi. Fethiye Belediyesi üstyapı çalışmalarına hızlı başladı.

MÜSIAD’TAN İFTAR YEMEĞİ

Müsiad Fethiye Şubesi Başkanı Kemal Tufan ev sahipliğinde iftar yemeği programı düzenlendi. Aksazlar Plajı’nda düzenlenen programa misafirler ve üyeler katıldı.

ANADOLU LEZZETLERİ ERASTA AVM’DE

İzmir’den gelen Çeşnişahane Anadolu Lezzetleri, Fethiye Erasta AVM’de vatandaşları yöresel lezzetlerle buluşturuyor.

ÇALIŞ SEZONA HAZIR

Bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri olan Çalış yenilenen yüzü ile yaz sezonuna hazır. Çalış Sahili’nden yapılan çevre düzenlemesi sonrası bambaşka bir görünüme bürünen Çalış’ta esnaflar yerli ve yabancı misafirlerini bekliyorlar.

ALAN DA, SATAN DA DERTLİ

Akaryakıtın yanı sıra tüm üretim maliyetlerinde meydana gelen fahiş artışlar ile beraber sebze ve meyve fiyatları beklenenin üzerinde fiyatlarla satılıyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılar ile beraber alım gücü düşen vatandaşlar pazardaki fiyatlardan şikayetçi.

FTSO’DAN DEVA VE GELECEK PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATLARINA ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Öztürk, DEVA Partisi ile Gelecek Partisi Fethiye İlçe teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Çıralı’nın FTSO faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdiği ziyaretlerde, Fethiye’deki turizm sezonu hazırlıkları, Babadağ Teleferik, Belceğiz Plajı ve Göcek koylarında gelinen son durum da gündeme geldi.

AKUT VE MAG’IN BİLGİLENDİRME STANTLARI İLGİ GÖRDÜ

Akut Arama Kurtarma Derneği Fethiye ekibi ve Fethiye Mahalle Afet Gönüllüleri ve Türkiye Radyo Amatörleri Derneği Fethiye Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve aynı zamanda 1957 Fethiye depreminin yıldönümü olması dolayısıyla bilgilendirme stantları açtılar.

Toplam 685 haber.