Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fethiye’de Sıcaklık Normalin Üstünde

Fethiye’de ilkbahar mevsiminin sonuna gelinmesiyle birlikte havada nem oranı `’ın üzerine çıktı. 20-25 derece arası seyreden hava sıcaklığı ise 28 dereceyi gördü

Türkan Saylan Anıldı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin eski Genel Başkanı ve kurucusu olan Türkan Saylan 13. Ölüm yıldönümünde törenle anıldı.

Kötekli Gençlik Festivali Gençlik Yürüyüşü ile Başladı

Menteşe Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen 3. Kötekli Gençlik Festivali festival yürüyüşü ile başladı.

Gençler Judo Maçları Yaptı

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Judo eğitimi kapsamında genç sporcular gençlik haftası dolayısıyla önce ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda kendi aralarında hazırlık karşılaşmaları yaptı.

18 Mayıs ‘’Müzeler Günü’’ Etkinliği

Her yıl 18-24 Mayıs Dünya Müzeler Günü ve Haftası kapsamında Fethiye Müze Müdürlüğünde kutlama programı düzenlendi.

Pazara Yoğun Talep

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstünde olmasıyla hem Fethiye’de yaşayan vatandaşlar hem de farklı şehir ve ülkelerden gelen insanların ilgi odağı Salı Pazarı oldu.

Yörük Türkmen Derneği Karaca’yı ziyaret etti

Anadolu Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkanı ve Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak ve üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Fethiye’li İmam Dünya Şampiyonu Oldu

12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul ilinde düzenlenen, 52 ülke ve 3500 sporcunun katıldığı 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası şampiyonasında Fethiye’de görev yapan İmam-Hatip Cemal Genç Veteran 63 kiloda Dünya şampiyonu, Veteran 63 kiloda Dünya üçüncüsü oldu.

Üniversite Hazırlık Öğrencilerine Seminer

Haziran ayının gelmesi ile birlikte üniversite sınavına girecek öğrencilerin heyecanlarını arttı. Fethiye Kaymakamlığı himayesin de Fethiye Belediyesi ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle Birey Eğitim Kurumlarının düzenlemiş olduğu Birey-sel üniversite tanıtım günleri düzenledi. 36 üniversitenin katılım sağladığı Birey-sel Üniversite Tanıtım günleri öğrencilerle buluştu.

Aile Haftası İçin Yürüdüler

15-21 Mayıs Aile Haftası kapsamında farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi. Özgecan Anıtı önünden başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi. Programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, İlçe Gençlik Ve spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve birçok vatandaş katıldı.

Fetob Cankurtaran Eğitimleri Tamamlandı

Fetob tarafından gerçekleştirilen cankurtaran eğitimleri tamamlandı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan 27 kursiyer, cankurtaran belgesi almaya hak kazandı.

Belediye, Müze ile protokol imzaladı

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Müze Müdürlüğü arasında Fethiye Kalesi’nin temizlik ve kurtarma kazısı için süre uzatılmasına yönelik protokol imzalandı.

Birey-Sel Tanıtım Günleri Başladı

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Birey Eğitim Kurumları ile yaptığı protokol kapsamında 30 üniversite Fethiye’yi ziyaret ederek öğrencilere üniversitelerinin tanıtımlarını yaptılar.

Milli Sporculardan Ziyaretler

Fethiye Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve beraberin de milli sporcuları ile Fethiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’yi ziyaret ettiler.

Farkındalık Pikniği

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Aksazlar Plajı’nda Farkındalık Etkinliği düzenlendi.

Kültür Ve Sanat Buluşması Sona Erdi

5. Uluslar Arası Akdeniz Kentleri Kültür Ve Sanat Buluşması, 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilmesinin ardından sona erdi.

Toplam 685 haber.