Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

‘’Türk Mutfağı Haftası’’ başladı

21-27 Mayıs tarihleri arasından kutlanan ‘’Türk Mutfağı Haftası’’ FETOB ve Ölüdeniz Güzelleştirme Derneği’nin ortak düzenlediği programla başladı. Programda Fethiye kaymakamı Alper Balcı zeybek oynadı.

Zehra Kuleli Beach sezona açılıyor

Fethiye’nin muhteşem koylarından biri olan Zehra Kuleli Beach, 1 Haziran’da kapılarını açıyor.

Lpg Benzine Göre Daha Karlı

Benzin ve motorine ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaş LPG’ye yönelmeye başladı. Artık arabaya bile binmenin lüks olduğu bir dönemde vatandaş diğerlerine göre daha ucuz olan LPG’ye yönelmeye başladı.

Dalaman-Üsküp Arası Uçak Seferleri İçin Çalışmalar Başladı

‘Kardeş Oda’ protokolü imzalayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Makedonya-Türkiye Ticaret Odası (MATTO) arasında gerçekleştirilen çevrimiçi toplantıda, Dalaman-Üsküp arası karşılıklı uçak seferleri konulması ve acenteler arası işbirliklerinin geliştirilmesine yönelik atılacak adımlar değerlendirildi.

Anaokuluna Hayırseverlerden Sınıf

İbrahim Gül Anaokulu’na hayırseverler tarafından 2 sınıf yaptırıldı. Yapılan sınıflar için açılış töreni düzenlendi.

Chp Kadın Kollarından Kaftancıoğlu’na Yönelik Açıklama

CHP Fethiye Kadın Kolları Teşkilatı tarafından paylaştığı tvitler nedeni ile yargılandığı davadan ceza alan ve siyasi yasaklı olan taİstanbul İl Başkanı Canan Kaftanoğlu’na yönelik açıklama yapıldı.

Japon Firmasından Öğrencilere Son Model Araba

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Motorlu Araçlar Teknolojisi Eğitim ve Uygulama Atölyesine, Honda Türkiye tarafından son model otomobil hibe edildi.

Ünlü Oyuncular Başkan Otgöz’e Teşekkür Etti

Konser etkinliği için Seydikemer’e gelen sevilen oyuncular Hacı Ali Konuk ve Özlem Balcı, Saklıkent Kanyonu’nu ziyaret etti. Kanyonun muhteşem doğası ve manzarası karşısında adeta büyülenen Hacı Ali Konuk, “Saklıkent bence dünyanın birinci harikası olması lazım” dedi.

Seydikemer’de 103’üncü Yıl Büyük Coşkuyla Kutlandı

Seydikemer Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen halk konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde büyük coşku yaşandı. Konsere gelenler, sevilen şarkıcı Ece Mumay’ın şarkılarıyla coştu.

Halk Eğitim’den Göcek’te Sergi Açılışı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Göcek Mahallesi’nde açılan El Sanatları ve Fotoğraf Çekimi kurslarına katılan kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerin sergilendiği sergi açılışı yapıldı.

Chp’den Çelenk Sunma Töreni

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Törene CHP’lilerin yanı sıra Millet İttifakı üyesi Deva Partisi ve Gelecek partisi temsilcileri de katıldı.

Gençlerin Çektiği Fotoğraflar İlgi Gördü

Fethiye Belediyesi’nin katkıları ile FEFSAD ve Şefika Pekin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Fotoğraf Sergisi büyük ilgi gördü.

19 Mayıs’ta Atatürk anıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Genlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Manga’dan Fethiye’de muhteşem konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Manga Konseriyle muhteşem bir şekilde kutlandı. Manga grubu verdiği konserle bayram coşkusunu Fethiyelilere yaşattı.

MASKE KURALI DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde yapılan kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 yıldır uygulanan kapalı mekânlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulamasına, vaka sayısı 1000'in altına düşene kadar bir müddet daha devam edilecek" açıklamasını yapmıştı.

KAVAKLIDERE’DE KAZA

Kavaklıdere Bakırcılar Mahallesi’nde Kavaklıdere-Yatağan karayolunda çift taraflı kaza yaşandı.

Toplam 685 haber.