Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Oturarak Voleybol Takımı İle Esnaf Hastanesi Arasında Anlaşma Sağlandı

Fethiye Oturarak Voleybol Takımı ile Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması sağlandı. Anlaşmaya Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’te katıldı.

Yunus Nadi İlkokulundan İmza Günü

Fethiye’nin en eski okullarından biri olan Yunus Nadi Okulu tarafından 7.’si yapılan “Hadi Yazalım Gari” projesinin Minik Kalemler İmza Günü Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde yapıldı.

Şimşekler Kupayı Beşkaza’da Kaldırdı

TFF 3. Lig 3. Grup Play - Off Final maçında Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan karşılaşmada İçel İdman Yurdu’nu penaltılarla 5-4 mağlup ederek 2. Lige yükselen fethiyespor şampiyonluğunu Beşkaza Meydanı’nda kutladı.

Sayısal Takograf ve dijital ehliyet işlemleri artık FTSO’dan yapılıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin ticari hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Karayolu taşıma araçlarının sürücüleri, sayısal takograf işlemlerini artık Muğla’ya gitmeden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasından yaptırabilecek. Böylece FTSO, sayısal takograf işlemlerinin yapılabilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) yetkilendirdiği 159 “Yetkilendirilmiş Kayıt Merkezi”nden biri oldu.

Altın satışları arttı

Fethiye’de baharın yüzünü göstermesiyle düğünlerin yaklaşmasıyla altın, takı, bilezik gibi kuyumcularda satışı gerçekleşen değerli eşyaların satışı arttı. Enflasyona bağlı döviz artışı sebebiyle dolar ve altının artmasından korkan vatandaş, yatırım amaçlı kuyumculara akın etti.

Lokantalarda işler pandemiye göre artışta

Fethiye’de en köklü lokantalardan biri olan Lezzet Lokantası Memiş’in Yeri işletmecisi Memiş Duran, işlerinin pandemiden sonra, pandemiden öncesine göre çok daha iyi olduğunu belirtti.

FTSO, LİKYA KARNAVAL YÜRÜYÜŞÜ KORTEJİNDE COĞRAFİ İŞARETLİ KÜLTÜREL ÜRÜNLERLE YER ALDI

12’nci Fethiye Kültür ve Sanat Festivali, coşkulu Likya karnaval yürüyüşü ve eğlencesiyle sona erdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye Festivali’nin son gününde düzenlenen karnaval kortejinde Seydiler kilimi, Kaya Halısı ve Yeşilüzümlü Dastarı’ndan oluşan coğrafi işaretli kültürel ürünlerle yer aldı.

BAŞKAN OTGÖZ, AYŞE GÜMÜŞ’ÜN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş’ün annesi Ayşe Gümüş’ün cenaze törenine katıldı.

BENZİN VE MOTORİNE YENİ ZAM GELDİ

Döviz kurlarındaki artışın ardından bu gece motorine ve benzine yeni bir zam geldi.

Cahit Gündüz Vefat Etti

1970-1973 yılları arasında Fethiye Kaymakamlığı görevinde bulunan Cahit Gündüz hayatını kaybetti. Görev yaptığı sırada dolgu sahasının yapılması ve Kız Gölü suyunun Fethiye’ye getirilmesine öncülük eden Cahit Gündüz’ün vefat haberi Fethiye’de üzüntü ile karşılandı.

Fethiye Gazi İlkokulu 1/B Sınıfı Yıl Sonu Şenliği

Fethiye Gazi İlkokulu 1/B sınıfı öğretmeni Hatice Karakan ve öğrencileri düzenledikleri yıl sonu şenliği ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde coşkuyla izleyicilerle biraraya geldiler.

Peştemalli Uçuş Keyfi

Ölüdeniz’de Yamaç Paraşütü Pilotu Hüseyin Karadaş ve Ölüdeniz’de hamam işletmeciliği yapan Duran Ateş hamama gidip keselendikten sonra “AYNI TAS AYNI HAMAM” sloganıyla peştemalleri ile yamaç paraşütü uçuşu yaptılar

Yarımada’da Temizlik Çalışması Yapıldı

Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Temiz Kalsın Derneği (Keep Fethiye Clean) işbirliğinde Yarımada’da temizlik çalışması yapıldı.

Traktör Dereye Uçtu

Esenköy’de traktör yoldan 10 metre aşağıdaki dereye uçtu. Traktör altında kalan vatandaş Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Beşkaza Meydanı’nda Ki Stantlar İlgi Çekiyor

21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk Mutfağı haftası Etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanı’na kurulan yöresel ürün stantları ilgi çekiyor.

Başkan Otgöz, Seydikemer’in Lezzetlerini Tanıttı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Saklıkent Kanyonu’nda ‘Türk Mutfağı Haftası’ kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte yöresel lezzetlerden ‘Keşkek’ ve ‘Kar şerbetini’ vatandaşlara ikram etti.

Toplam 685 haber.