Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş Haberleri

Hilal Akbaş haberleri, haber editörü Hilal Akbaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MAKAMLAR ÇOCUKLARIN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye kaymakamlığı Makamı’na Gazi İlkokulu’ndan 5. Sınıf Öğprencileri Enes Nuri Yıldırım, Selin Kavruk ve Şeyma Apa oturdular.

EROĞLU’NDAN İFTAR YEMEĞİ

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Erdal Eroğlu Turizm Uygulama Oteli’nde iftar yemeği verdi.

HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDEN TENİS TURNUVASI

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında tenis turnuvası düzenledi.

ÖĞRENCİLERDEN BİLİM FUARI

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin MTAL öğrencileri tarafından “Bilime İz Bırakıyoruz!” sloganı ile Bilim Fuarı düzenlendi. Bilim Fuarı’nda toplan 15 proje yer aldı.

Çocuklar Bayramlarını Kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı’nda etkinlik düzenlendi.

METE AY’DAN TURİZM DEĞERLENDİRMESİ

Çalış Turizm Derneği Başkanı Mete Ay 2022 turizm sezonunu değerlendirdi.2022 yaz sezonu için Çalış ve Fethiye ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mete Ay “Herkesi Çalış’a bekliyoruz” dedi.

EMRAH DOĞU’DAN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

CHP Fethiye eski İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı Emrah Doğu, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği üyelerine iftar yemeği verdi.

FETHİYE KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİ YENİ BAŞKANINI VE YÜRÜTME KURULUNU SEÇTİ

Fethiye Kent Konseyi Engelli Meclisi 2 yıl boyunca engelli hakları ve erişilebilirlik konusunda projeler üretip çalışmalar yapacak olan Başkan ve Yürütme Kurulu üyelerini seçti.

FETHİYE KAYMAKAM ALPER BALCI’NIN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRIMI KUTLAMA MESAJI

Kurtuluş Mücadelemizde büyük rolü olan ve demokrasi tarihimizin temelini oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz. Aynı zamanda şanlı tarihimizle, bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızla bir kez daha övünüyor ve gurur duyuyoruz.

FETHİYE ÇOCUK FESTİVALİ AÇILIŞ YAPTI

13. Uluslararası Fethiye Çocuk Festivali Açılış yaptı. Açılış kapsamında Beşkaza Meydanı’nda Türkiye’den ve çeşitli ülkelerden gelen çocuk dansçılar hünerlerini sergiledi.

‘ÇOCUK GÖZÜYLE FETHİYE’ FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. 15 Nisan’da sona eren başvuruların ardından Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan fotoğraflar arasından dereceye girenler seçici kurul tarafından belirlendi. Ödüller Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıl Kutlama Programı kapsamında Beşkaza Meydanı’nda verilecek.

SANEM OKTAR’DAN DEVA PARTİSİ’NE ZİYARET

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kurumsal İletişim Başkanı Sanem Oktar, Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

FESTİVAL HEYETİ, BAŞKAN YARDIMCISI BOLELLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

13. Uluslararası Fethiye Çocuk Festivali kapsamında farklı ülkelerden Fethiye’ye gelen öğretmen ve öğrenciler, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’ye ziyaret gerçekleştirdi.

“FETHİYE’NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK”

Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk gündeme dair açıklamalarda bulundu. Fethiye Belediyesi’nin çalışmalarının eksikliğinden ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in açıklamalarından bahseden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk “Fethiye’nin kaybedecek zamanı yok” dedi.

EMRAH DOĞU’DAN İFTAR YEMEĞİ

CHP Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, basın çalışanları için iftar yemeği programı düzenledi.

GÖCEKLİ VE FETHİYELİ BALIKÇILARA YENİ BALIKLAR SEMİNERİ

Akdeniz Koruma Derneği, denizlerimize sonradan giren yeni türler hakkında bilginin artması, balıkçıların bu türlere yönelik izlenimlerini aktarması ve Derneği’n yeni balık türlerine yönelik gerçekleştirdiği çalışmaların aktarılması için Göcekli ve Fethiyeli balıkçılara Yeni Balıklar Semineri gerçekleştirdi.

Toplam 685 haber.