Kültür

Son dakika Kültür - Sanat haberleri, en son Kültür - Sanat haberler,, Kültür - Sanat haberleri burada, haber oku | Kültür - Sanat

Kültür Haberleri

Bahçe Sohbetleri Başlıyor

Bodrum Belediyesi Kültür AŞ’ye bağlı Bodrum Kent Müzesi ve Arşivi bahçesinde yaz boyunca Bodrum'a dair konularda, alanında donanımlı kişilerle bahçe sohbetleri gerçekleştirilecek.

15 Kursiyer, El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Sergilediler

Milas Belediyesi’nin mart ayında başlattığı ‘Örgü ve Amigurumi Kursu’nu tamamlayan 15 kursiyer, kurs boyunca ürettikleri örgü çanta, dekorasyon ürünü ve amigurumi bebeklerini vatandaşların beğenisine sundu.

Kursiyerlerin hazırladığı defile yoğun ilgi gördü

Muğla'nın Datça ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan dikiş kursunda eğitim alan kursiyerlerin el emeği ile hazırladıkları giysilerden oluşan defile yoğun ilgi gördü.

Konser dinleyicilerden tam not aldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Türk Halk Müziği korosu konser verdi. Yoğun ilgi gören konser dinleyicilerden tam not aldı.

Uçurtma Şenliği’nde eğlenceli dakikalar yaşandı

Ortaca Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Uçurtma Şenliği’nde hem büyükler, hem de küçükler eğlenceli dakikalar yaşadı.

2 Farklı Oyun, 2 Farklı Konu…

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başında başlayan Yaratıcı Drama Atölyesi, sahneleyeceği iki oyunla muhteşem bir kapanış yapacak.

“Çevre Haftası” Pof’la Paf çocuk oyunu ile başladı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen “Çevre Haftası” Pof’la Paf çocuk oyunu ile başladı.

“Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” başladı

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘İngilizce Çocuk Tiyatrosu' izleyicilerin beğenisini topladı.

2 Farklı Oyun, 2 Farklı Konu

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başında başlayan Yaratıcı Drama Atölyesi, sahneleyeceği iki oyunla muhteşem bir kapanış yapacak.

“Karma Resim Sergisi” açıldı

“Karma Resim Sergisi” Erasta AVM’de açıldı.

Resim sergisi açılışı gerçekleştirildi

Fethiye'deki sanat dalının eserlerini tanıtmak amacıyla, Fethiye Kültür Sanat Derneği ve Ressamlar Derneği'nin ortak katkılarıyla Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde resim sergisi açıldı.

Ada çevresinde liman kalıntıları hala duruyor

 Mavi yolculuğun en önemli uğrak noktalarından Gökova Körfezi içinde yer alan Sedir (Kleopatra) adasında günümüzden 2 bin 600 yıl öncesine ait arkeolojik kalıntıların gün yüzüne çıkarılması için bir taraftan yüzey temizliği, bir taraftan da kazı çalışmaları başladı.

Bin 650 kursiyer eserlerini sergiledi

Menteşe Belediyesi’nin Kış Kursları yılsonu sergisi ve Türk Halk Müziği konseri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin Programı Açıklandı!

Festivalin Yerel Basın Toplantısı Gerçekleşti.

Türk Sanat Müziği Konseri Düzenlenecek

Fethiye’de 26 Mayıs 2023 Cuma akşamı Türk sanat Müziği konseri düzenlenecek.

Menteşe Belediyesinden ‘Türkü’ Şöleni

Menteşe Belediyesi Türk Halk Müziği korosu 'Gönüllerdeki Türküler' konseriyle sahneye çıkıyor.

Aşık Veysel Anma Konseri’yle anılacak

Aşıklık geleneğinin önemli temsilcilerinden, halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu, vefatının 50. yılı dolayısıyla "Aşık Veysel'i Anma Konseri"yle anılacak.

60 eser sergilenecek

Fethiye’deki ressamları tanıtmak amacıyla, Fethiye Kültür Sanat Derneği ve Ressamlar Derneği’nin ortak katkılarıyla Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde resim sergisi açıldı.

Herodot Kültür Merkezi’nde ,‘’Mavi Anadolu Felsefe" Sempozyumu Düzenlendi

Herodot Kültür Merkezi’nde ‘’Yaşam İçin Felsefe’’ başlıklı ‘’Mavi Anadolu Felsefe Sempozyumu düzenlendi. 3 gün süren sempozyum Bodrumlular’dan büyük ilgi gördü

Toplam 910 haber.