Kültür

Son dakika Kültür - Sanat haberleri, en son Kültür - Sanat haberler,, Kültür - Sanat haberleri burada, haber oku | Kültür - Sanat

Kültür Haberleri

Marmaris Belediyesi’nden çocuklara karne hediyesi

Marmaris Belediyesi, tatile giren çocuklara karne hediye olarak tiyatro oyunu armağan etti. 'Karagöz Öğreniyor' ile 'Şirin Baba ve Kelebek Avcısı' isimli iki tiyatro oyunuyla çocuklar eğlenceye ve gülmeye doydu.

Köyceğiz’de geri dönüşüm atölye çalışması yapılacak

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kağıt yapımı, geri dönüşümü ve kullanım olanakları hakkında seminer ve atölye çalışması yapılacak.

Datça Çeşmeköy Camii TBMM’ye taşındı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, gündem dışı söz aldığı TBMM'de Datça'da restorasyonu yapılan Çeşmeköy Camii hakkında konuştu.

Menteşe Belediye tiyatrosu yaz oyunlarına başladı

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından yaz oyunları çerçevesinde hazırlanan 'Neşeli Orman' adlı müzikli çocuk oyunu, TOKİ'de ve Yeşilyurt Mahallelerinde çocuklarla buluştu.

Fon desteği için resmi başvuru yapıldı

Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı, Halikarnassos Sur projesinin diğer etaplarına fon desteği sağlanabilmesi için Avrupa Birliğine, Den Bosch Belediyesi ile resmi başvuru yapma konusunda anlaşmaya vardı.

Köyceğiz’de “Güneşle Birlikte” isimli serginin açılışı yapılacak

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 'Güneşle Birlikte' adında el yapımı kağıt işlerden oluşan sergi açılışı gerçekleştirilecek.

Karne hediyesi tiyatro oyunu

Marmaris Belediyesi kısa bir süre önce okulların kapanmasıyla yaz tatiline giren çocuklar için ücretsiz tiyatro oyunları düzenleyecek.

Bodrum Sanat Fuarı açıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Sanat Fuarı Herodot Kültür Merkezi'nde açıldı. Fuarda 40 galeride 500 sanatçının eseri sergileniyor.

Müzikli Fethiye Akşamları Osman Batur Keser ile devam etti

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Osman Batur Keser ile devam etti. 3. Etap Sahil Bandı’nda vatandaşlar, Keser’in şarkılarına oynayarak eşlik ettiler.

Bodrum Atölye Buluşmaları sanatseverlere kapılarını açtı

Bodrum Belediyesi'nin destekleri, Frame Bodrum Kültür ve Sanat Merkezi katkıları ve ART Melek girişimleri ile organize edilen Bodrum Atölye Buluşmaları (BAB) sanatseverlere kapılarını açtı. Açılışa, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sanatçılar, sanatseverler ve basın mensupları katıldı.

Dans için gelen öğrenciler, tarihi arastayı gezdiler

Muğla'da düzenlenecek olan uluslararası festival için Gürcistan, Osetya ve Kafkasya'dan Muğla'ya gelen öğrenciler Menteşe'de bulunan tarihi arasta meydanını gezdi.

Ali Tunç’tan Çalış’ta muhteşem konser

Fethiye Belediyesi tarafından, gerçekleştirilen 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri sanatçı Ali Tunç ile devam etti. Çalış’ta toplanan yüzlerce vatandaş, Çalış Sahili’nde şarkılara eşlik edip, eğlendiler.

Köyceğiz’de Necati ve Saykolar’dan unutulmaz bir konser

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Necati ve Saykolar Konseri gerçekleştirildi.

Marmaris’te kitap günleri sürüyor

Marmaris Kitap Günleri olanca hızıyla devam ediyor. Açılışından bir gün sonra meydana gelen orman yangının acısını unutturmak isteyen yazarlar okuyucularıyla buluşmayı sürdürüyor.

Köyceğizli öğrenciler Masal Şatosu'na hayran kaldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki öğrenciler Eskişehir’e yapılan gezide Masal Şatosu’na hayran kaldı.

Marmaris Festivali’ne buruk veda

Marmaris Kültür ve Sanat Festivali'nin açık hava etkinlikleri geçtiğimiz hafta meydana gelen yangın nedeniyle sonbahara ertelendi. Festivalde kalan etkinliklerden sadece Cahit Koparal Uluslararası Flüt Yarışması gerçekleştirildi.

Bodrum Kalesi'nde Türk Sanat Müziği rüzgarı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Turgutreis Kültür ve Sanat Derneği Aspat Türk Müziği Topluluğu tarafından sanat müziği konseri düzenlendi.

FETAV’dan hafta sonu etkinlikleri

FETAV tarafından düzenlenen etkinlikler hafta sonuna renk kattı. Atatürk Parkı yanına kurulan kermes ve Fethiye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü.

Kiraz festivali coşkuyla kutlandı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sanatçılar Adem Kazan ve Ayşe Dinçer, alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattılar.

Toplam 907 haber.