Kültür

Son dakika Kültür - Sanat haberleri, en son Kültür - Sanat haberler,, Kültür - Sanat haberleri burada, haber oku | Kültür - Sanat

Kültür Haberleri

Kiraz stantlarına yoğun ilgi

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Nif Kiraz Festivali coşkuyla kutlandı. Açılan stantlar ise festival alanını şenlendirdi.

Şehrimin Çınarları serisinin yeni bölümü yayında

Hikâyeleri ile Fethiye’nin yakın geçmişine ışık tutan, yaşantılarına tanıklık ettiğimiz Fethiye’nin önemli şahsiyetleri ‘Şehrimin Çınarları’ serisinde bir araya geliyor. Serinin 9. bölümü ise Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın Youtube hesabında yayında.

Bodrum atölye buluşmaları 2022 başlıyor

Sanat çalışmalarını Muğla'nın Bodrum ilçesinde yürüten 50 sanatçı, atölyelerinin kapılarını sanatseverlere açıyor.

Bodrum Sanat Fuarı’na 50 sanatçı katılacak

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu sene ikincisi yapılacak olan 'Sanat Fuarı BAF' basın toplantısı Bodrum Belediyesi Trafo Kafe'de gerçekleştirildi.

Göcek-Gürsü-Pırnaz yayla yürüyüşü başladı

Yıllar öncesinde yörüklerin sahil kesiminden yaylaya nasıl çıktıklarını anlatmak ve yörük kültürünü yaşatmak için yapılan Göcek-Gürsu-Pırnaz Yayla Yürüyüşü başladı.

6. Caz Festivali başladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Caz Derneği tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Bodrum Caz Festivali, bu yıl Mavi Caz' teması ile yapılıyor. Festival, İtalyan müzik grubu Nino Rota Ensemble konseri ile başladı.

Ünlü Galerici Özcan, Yörük Kültürü’nün yaşaması için ağa oldu

Muğla'da Yörük Obaları tarafından Yörük Kültürü'nün unutulmaması ve genç kuşaklara aktarılması için düzenlenen boğa güreşlerine Datçalı Ünlü Galerici Merter Özcan sponsor olarak ağa seçildi. Amacının Yörük Kültürü'nün genç kuşaklara aktarılması olduğunu belirten 38 yaşındaki Merter Özcan, Ula İlçesi'nde gerçekleştirilen boğa güreşlerine 100 bin TL destek verdi.

Marmaris ikinci kitap günleri başladı

Marmaris Kitap Günleri'nin ikincisi Saman İskelesi'nde başladı. Etkinliğin açılış kurdelesini Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris'te yaşayan yazarlarla birlikte kesti.

Ortaca Turizm Festivali başladı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde düzenlenen 25.Tarım, Çevre ve Turizm Festivali başlarken, festivalin ilk gününde İrem Derici sahne aldı.

Selçukoğlu Sesiyle Büyüledi

Müzikli Fethiye Akşamları kapsamında Mustafa Selçukoğlu, 3. Etap Sahil Bandı’nda müzikseverler ile buluştu.

Dünyaca ünlü piyanist Marmaris’te binlerce kişiye konser verdi

MUĞLA (İHA) – Dünyanın ünlü piyanistleri arasında yer alan Fazıl Say, 1. Marmaris Kültür Sanat Festivalinde binlerce kişiye konser verdi.

Peksimet Çocuk Festivali yapıldı

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle Peksimet Eğitim ve Kültür Derneği tarafından 1. Peksimet Çocuk Festivali gerçekleştirildi.

Belediye’den Açık Hava Konserleri

Fethiye Belediyesi tarafından 20 Haziran-11 Ağustos arasında tarihleri arasında farklı yerlerde açık hava konserleri verilecek.

Sanat ve tatilin bir arada olduğu otel Bodrum’un göz bebeği oldu

Turizm cenneti Bodrum'da 2021 Temmuz ayında açılan MGallery The Bodrum Yalıkavak, yerli ve yabancı turistlerin gözde oteli oldu. Accor Grubu'nun premium otel markalarından olan turizm tesisi Bodrum'da yapılan en lüks oteller arasına girmenin yanı sıra konsepti ve kalitesiyle de adından söz ettirmeyi başardı.

Menteşe Belediye Tiyatrosu yaz oyunları başlıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu yaz etkinlikleri 'Neşeli Orman' isimli müzikli çocuk oyunu ile başlıyor.

Ünlü caz piyanisti Marmaris’te sahne aldı

Türkiye'nin en ünlü caz piyanistlerinden Kerem Görsev, Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne aldı.

Ortaca Festivali başlıyor

Muğla'nın Ortaca ilçesinde düzenlenecek Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali başlıyor. 1 hafta sürecek festivalde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak.

6. Uluslararası Bodrum Caz Festivali başlıyor

Caz Derneği tarafından düzenlenecek olan 6. Uluslararası Bodrum Caz Festivali tanıtım toplantısı, Very Chic Otel'de gerçekleştirildi.

Hayalhane 15 yaşında

Muğla'da 15 yıldır faaliyet gösteren Hayalhane-2 Tiyatro Grubu 15'inci yılını kutladı. Hayalhane ekibi 15'inci yılı nedeniyle Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezimizdeki doğaçlama özel gösterimi sundu.

Toplam 907 haber.