Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AKARYAKITTA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Brent Petrol Fiyatları’nın Dünya üzerinde artarak 123 dolar seviyelerini geçtikten sonra arka arkaya artış gösteren benzin ve motorinin litre fiyatı 30TLüzerine çıkmıştı. Doların da 17 TL üzerine kadar yükselmesi ile beraber tüm Dünya’da artış gösteren brent petrol fiyatının 113 dolar seviyelerine kadar gerilemesi akaryakıt fiyatlarında da indirim beklentisi oluşturdu.

Bebek Bezi Fiyatları El Yakıyor

Ardı arkası kesilmeyen zamlardan bebek bezi de nasibini aldı. Dolar/TL kurunda yaşanan hareketliliğin etkili olduğu fiyat artışlarından dolayı, bebek bezi fiyatları da dikkat çekmeye başladı.

Öğrencilere karne hediyesi Ülkü Ocakları'ndan

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 100 bin öğrenciye karne hediyesi dağıtılacağını duyurdu.

Gaziler Derneği’nden Emrah Doğu’ya Plaket

Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal tarafından İş İnsanı Emrah Doğu’ya derneğe yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

Süleyman Demirel Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, vefatının 7'nci yılında Demokrat Parti tarafından Yeni Cami’de lokma hayrı ile anıldı.

Tarım Ürünlerinde Enflasyon Yüzde 154,97

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı Mayıs ayı Tarım ÜFE verisini açıkladı. Buna göre Tarım-ÜFE'de, 2022 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 16,18, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 100,17, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 154,97 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 57,05 artış gerçekleşti.

Kolaylı: ‘Yazılı Basının Kaderi Genel Kurul’a Kaldı’

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, TBMM Adalet Komisyonu’ndan geçen “Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin, yerel gazeteleri ekonomik olarak kapanmanın eşiğine getirecek maddeler içerdiğini söyledi.

Kaymakam Balcı’dan Sahil Güvenliğe Kutlama Mesajı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı Sahil Güvenlik Komutanlığının 40. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Fethiyespor’un Hocası İçel İdman Yurdu İle Anlaştı

Fethiyespor’u İkinci Lig’e yükselten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu ile anlaştı.

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Yellice’den Jandarma Teşkilatının 183’üncü Yılı Mesajı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice'nin Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Giyim Pazarında Turist Yoğunluğu

Fethiye’de Salı günleri kurulan giyim pazarında turistlerin ilgisi oldukça yoğun.

Üniversite Sınavına sayılı günler kaldı

Türkiye'de ÖSYM tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılı ile uygulanmaya başlanan ve her yıl yapılan Ortaöğretimden Yükseköğretime Geçiş Sınavı Sistemi YKS’ye bu yıl 3 milyon 243 bin 425 aday başvurdu. YKS 18 Haziran Cumartesi ve 19Haziran Pazar günü iki oturum şeklinde yapılacak.

34. Muğla Odaları ve Borsası Müşterek toplantısı FTSO ev sahipliğinde yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), ev sahipliğinde yapılan 34'üncü Muğla Odaları ve Borsası Müşterek Toplantısı, Fethiye’de yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Tuna Ailesinin Acı Günü

Rafet Restoran sahibi aynı zamanda yıllarca Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı yapmış olan Rafet Tuna hayatını kaybetti.

Özel Öğrenciler İçin Kermes

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul bünyesinde yer alan Özel Eğitim Sınıfı yararına düzenlenen kermes büyük ilgi gördü. Kermesten elde edilen gelir okulun özel öğrencilerden oluşan Özel Eğitim Sınıfı’nın giderleri için harcanacak.

Hayvan Hakları Komisyon Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşcu başkanlığında, hayvan hakları komisyon toplantısı yapıldı.

Toplam 681 haber.