Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Hacıoğlu, dualarla açıldı

Hacıoğlu Fethiye Şubesi gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile hizmete girdi.

Başkan Otgöz, sünnet düğününe katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur’un oğlu Aziz Efe Yüceur’un sünnet düğününe katıldı.

19 Mayıs'ta tekne turu keyfi

Havaların ısınması ile beraber Fethiye’de tekne turları ilçenin tanıtımı için önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

Şampiyon Öğrenciler Davul Zurnayla Karşılandı

Fethiye Karagedik Ortaokul Müdürü İlkay Şumur ve öğrencileri, Aydın’da düzenlenen Bocce ve Dart Türkiye Şampiyonluğu’nda büyük bir başarıya imza attılar. Bocce Branşında Türkiye Şampiyonluğu kupasını kazanan Fethiye Karagedik Ortaokulu öğrencileri davul zurna eşliğinde karşılandı.

Kaymakam Alper Balcı’dan 19 Mayıs Mesajı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Afet farkındalık eğitimleri devam ediyor

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediye İtfaiye Dairesi Başkanlığı Fethiye İtfaiye Grup Amirliği, FETAV ve ÇYDD işbirliği ile 7-14 yaş grubu öğrenci ve velilerine yönelik Fethiye İtfaiye Grup Amirliğinde eğitim verildi.

Özel Fethiye İzmir Uzay Kampında

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5 ve 6.sınıf öğrencilerinden oluşan 51 öğrenci ve 4 öğretmen ile 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde İzmir Uzay Kampı gezisi düzenlendi.

Başkan Otgöz: “Türk Milleti 19 Mayıs’ta Destan Yaratmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe adını altın harflerle yazdıran 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

ÖLÜDENİZ’DE SEZON HAREKETLİLİĞİ

Ölüdeniz’de sezon hareketleniyor. Fethiye'de hava sıcaklığının 30 dereceyi bulması üzerine yerli ve yabancı turistler Ölüdeniz'e akın etti.

Sıcak Asfalt (BSK) çalışmaları devam ediyor

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde Fethiye Belediyesi’nce sıcak asfalt dökümüne devam ediliyor.

Seydikemer’de Asfalt Hazırlığı Çalışmaları Başladı

Seydikemer Belediyesi ekipleri, olumsuz kış şartlarından etkilenen ve bozulan yolları onarırken bir yandan da asfalt dökme hazırlığı yapıyor.

Seydikemer’de Trafik Kazası

Seydikemer Çobanlar Mahallesi Deliktaş Mevkii’nde akşam saatlerinde trafik kazası oldu. 2 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Şampiyon güreşçi Karaca’yı ziyaret etti

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Fethiyeli güreşçi Ozan Kıl, deste küçük dalında birinci olmuştu. Şampiyon sporcu Ozan Kıl, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya desteklerinden dolayı ziyaret etti.

Karaca ailesi, ‘kadın personellerle’ bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca eşi Çiğdem Karaca ile birlikte belediyenin kadın çalışanlarını ‘anneler günü’ dolayısıyla bir araya getirdi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası olması nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Karaca açıklamasında şunları söyledi;

Festival Edip Akbayram Konseriyle son buldu

12. Yeşilüzümlü Yöresel Dastar ve Kuzugöbeği Festivali, ünlü sanatçı Edip Akbayram Konseri ve muhteşem dastar defilesi ile son buldu. Üç gün boyunca dolu dolu geçen festival, katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Toplam 681 haber.