Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök Haberleri

Emrullah Gök haberleri, haber editörü Emrullah Gök tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

661. Kırkpınar’dan Muğla’ya 2 madalya

661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri tamamlandı. Bu sene Kırkpınar Baş Pehlivanı Ankaralı Mustafa Taş’ı finalde yenen Antalyalı Cengizhan Şimşek oldu. Muğla’dan güreşlere katılan güreşçilerden Minik 1 Boy’da Egehan Katrancı 2. Deste Orta Boy’da Muhammet Enes Özcan’da 1. Oldu.

Sivas’ta katledilen 33 aydın anıldı

2 Temmuz 1993 tarihinde, Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri’ne gelen 33 aydının Madımak Oteli'nin ateşe verilmesiyle öldürülmesi 29'uncu yılında Fethiye’de yapılan basın açıklaması ile anıldı. Bu kapsamda Pir Sultan Abdal Derneği Fethiye Şubesi Fethiye Belediyesi özer Olgun Kültür Merkezi Önü’nde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Emekliler Meydanı’nın ismi Ahmet Günday olarak değiştirildi

Fethiye Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Mecliste üçü gündem dışı olmak üzere on iki madde görüşüldü. İki madde görüşülmesi için İmar Komisyonu’na gönderilirken, diğer tüm maddeler oy birliği ile geçti. Aynı zamanda Foça Mahallesi’ndeki Emekliler Meydanı’nın ismi Ahmet Günday olarak değiştirildi.

Kaymakam Balcı’dan FETOB’a ziyaret

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı geçtiğimiz günlerde kendisini makamında ziyaret eden FETOB Başkanı Bülent Uysal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Hoş geldin Fethiyeli bebek

Fethiye Belediyesi, ‘Hoş geldin Fethiyeli bebek’ sloganıyla, yardıma muhtaç yeni bebeği olan ailelere yardımda bulunacaklar.

12 Adalar Tekne Kooperatifi’nden engellilere tekne gezisi

Fethiye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde eğitim gören 48 engelli birey 12 Adalar Kooperatif Başkanı Güven Altuğ’un girişimleri ile tekne gezisine çıkarıldı.

Balık fiyatlarının artışı mazota bağlı

Fethiye’de turizm sezonunun başlamasıyla birlikte balık pazarında hareketlilik gözlemlendi. Yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Balık Pazarı esnafı fiyatların yükseldiğini belirtti.

Girgin: taşeron işçiye verilen sözler tutulsun!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Devlet Memurları Kanunu hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen kanun teklifinde yaptığı konuşmada asgari ücretlilerin, 4/C'den 4/B statüsüne geçirilen özelleştirme mağdurlarının ve kadro bekleyen taşeron işçilerin sorunlarını gündeme getirdi.

Çaycı Hüseyin, Karaca’yı ziyaret etti

Çocuklar Duymasın'da 'Çaycı Hüseyin' karakteri ile hafızalara kazınan Alparslan Özmol, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Yol yapım çalışmaları sürüyor

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında Kurban Bayramı’na yetişmek için hızlanıldı. Atatürk Caddesi üzerindeki çalışmalarda sona yaklaşılırken Pürşah Bey Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları da başladı.

Motorinde 2.5 tl indirim gerçekleşti

Dünya’da yaşanan gelişmeler sonrası brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik sonucu ülkemizde 30TL’yi aşan motorine yapılan 2.5TL’lik indirim ardından motorinin litresi 27,80TL’ye satılmaya başlandı.

Yaz Kur’an kursları açıldı

Yaz ayına girilmesiyle birlikte Kur’an kursları açıldı. 27 Haziran itibariyle 4-6 yaş grubu için Yeni Hamidiye Cami’nde Kur’an kursu başladı.

Karaca, projelerle ilgili GEKA’yla görüştü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, daha önce gerçekleştirilen ve bundan sonra Fethiye için yapılacak projeleri görüşmek üzere Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Özgür Akdoğan ile Denizli’de bir araya geldi.

Salı pazarı giyim esnafı dertli

Fethiye’de Salı günü kurulan pazaryerinin giyim esnafı artan girdi maliyetleri ve mazot fiyatları yüzünden dertli.

Yol çalışmaları bayrama biter mi?

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi'nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi'nde devam ediyor. Bayram tatilinin 9 güne çıkması yol çalışmalarının 9 Temmuz’da ki Kurban Bayram öncesinde tamamlanmasını daha önemli hale getirdi.

MAG, Akreditasyon Belgesi ile Karaca’yı ziyaret ettiler

Fethiye MAG (Mahalle Afet Gönüllüleri) ekibi, Marmaris'te çıkan yangının söndürülmesine yardım edip döndükten sonra Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

Toplam 681 haber.