Turizm

TURİZM

Turizm Haberleri

MAVİ YOLCULUKTA 2016 RAKAMLARI KORKUTTU…

Mavi ve yeşilin iç içe girdiği Fethiye’nin cennet koylarına düzenlenen mavi yolculuktaki düşüş deniz turizmcilerini tedirgin ediyor. Fethiye’nin önemli sektörlerinden biri olan ve adeta marka haline gelen Mavi Yolculukta 2016 rakamları korkuttu.

Saklıkent 2017 Turizm Sezonuna Hazır

Muğla’nın Seydikemer İlçesi'ndeki Saklıkent Kanyonu'na 2017 turizmine hazır. Geçtiğimiz sene 429 bin ziyaretçiyi ağırlayan Saklıkent Kanyonu’nda bu sene 500 bin misafirin ağırlanması hedefleniyor.

Yurt Dışı Fuarları İçin Destek İstediler

Fethiye Otelciler Birliği (FETOB) yeni başkanı Bülent Uysal, eski Başkan Yavuz Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular.

İki Tur Şirketi Güçlerini Fethiye’de Birleştirdi

Demet Sabancı Çetindoğan’a ait Mediasa Şirketler Grubu bünyesindeki turizm grubunun bir üyesi olan ve Kozyatağı Demstock binası içerisinde hizmet veren Tatilsa ile B2C ve B2B kanallarda konaklama tesislerinin pazarlanması ve pazarlanmasına aracılık edilmesi konusunda özellikle İngiltere’de hizmet veren LookBookHoliday’in işbirliğinin lansman etkinliği Fethiye Ece Saray Marina & Resort’te gerçekleşti.

Babadağ Teleferik İhalesi Kırtur'un

Babadağ Teleferik Projesinin ihalesini; KDV hariç yıllık 2 milyon 250 bin lira+artı tüm tesislerden elde edilen yıllık gelirin yüzde 12,5 oranında pay vermeyi teklif eden Kırtur Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi aldı.

Sorunsuz Bir Sezon İçin Çalışıyor

Sezon öncesi Dalaman Havalimanında yaşanan sorunların çözümü için çaba sarf eden FTSO Yönetimince, Dalaman Havalimanı Başmüdürü İlhami Şimşek ile Dalaman Havalimanı YDA Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz ziyaret edilerek sorunların çözümü konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Fethiye Turizm Konseyinden Teşekkür

Fethiye Turizm Konseyi üyesi TÜRSAB Batı Akdeniz BYK, FETOB ve Çalış Der Yönetim Kurulu Başkanları FTSO Başkanı Akif Arıcan'ı ziyaret ederek Ankara Fuarında verdiği destek için teşekkür ettiler.

Turizm Cenneti Çalış’a Ankara’da Yoğun İlgi

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, ATO Congresium’da Travel EXPO Ankara’da Fethiye’nin Çalış bölgesini başarı ile tanıttı.

ANKARA TURİZM FUARI BAŞARI İLE TAMAMLANDI

Fethiye turizm sektörü paydaşları dün Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelerek Travel EXPO Ankara fuarını değerlendirdi. Katılımcılar, Ankara fuarının başarı ile tamamlandığını belirterek 2017 Ankara Fuarının geçen yıla oranla daha başarılı geçtiğini dile getirdiler.

Fethiye’yi Ankara’da FTSO Tanıtacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, yaklaşan turizm sezonu öncesi yurt içi tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye’yi Türkiye’nin en önemli iç pazarı olan Travel EXPO Ankara’da tanıtacak. Fuarda FTSO tarafından ilçemizin tanıtımı ile ilgili hazırlanan materyallerin yanında üye işletmelerin tanıtım materyallerinin de dağıtımı yapılacak.

Fethiyeli Turizmciler Tedirgin “Almanya Ve Hollanda İle Yaşanan Krizi Değerlendirdiler”

Fethiyeli turizmciler Almanya ve Hollanda’yla yaşanan siyasi krizinin Türk turizmine nasıl yansıyacağı hakkında gazetecilere açıklamada bulundular.

FETHİYE'NİN HAYALİ GERÇEKLEŞTİ…

Yıllardır yapılması düşünülen ve Fethiye’de turizm sektörünün önünü açacak olan Babadağ teleferik projesinin tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Doğa Sevenler Fethiye'de Buluştu

Sosyal medyada "İnter Türkiye" grubu olarak bir araya gelen bine yakın kişi Fethiye'nin Katrancı Koyu'nda buluştu.

Babadağ Teleferiği Hayata Geçiyor

Babadağ Teleferiği Hayata Geçiyor

Babadağ Teleferiği Hayata Geçiyor

"SKYWALK FETHİYE" Marka Adını Alan Babadağ Teleferik Projesi 3 Nisan tarihinde ihale edilecek.

Fethiye "World Tourism Forum"’da Temsil Edildi !!!

Turizmin Davos’u olarak adlandırılan “World Tourism Forum (Dünya Turizm Forumu) Global Meeting” 16-18 Şubat tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezin’nde yapıldı.

Toplam 377 haber.